• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum

KaderBM

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
14
0
16
Ankara
Offf ben artık ölmek istiyorum ya vallahi kafayı yiyeceğim. Bu yaz evden dışarı çıkmadım, gezmedim.. Bi hobim bile yok çünkü kimse benim bişeyler başarabileceğimi düşünmediği için bana şans vermedi.. Gerçekten çoook mutsuzum ve daha 16 yaşındayım. Ergenlikten falan demeyin sakın ergenlik mi kaldı.. Sadece mutsuzum :(

Son düzenleme:
Gùzel kardeşim yaz daha yeni başladı.
Bu yaz birşey yapamadim diyorsun :)

Senin hobby'n varsa senin içindir başkalarının düşüncesinden sana ne!

Eğer bu anlattıklarınla sınırlıysa derdin ve bu sebeplerden dolayı
ölmek istiyorsan, kusura bakma'da ergenliğin getirdiği
normal olmayan düşünceler bunlar.

derdin nedir kardesım anlayamadım ...

bıraz acarsan konuyu belkı yardımcı olabılırız

Offf ben artık ölmek istiyorum ya vallahi kafayı yiyeceğim. Bu yaz evden dışarı çıkmadım, gezmedim.. Bi hobim bile yok çünkü kimse benim bişeyler başarabileceğimi düşünmediği için bana şans vermedi.. Gerçekten çoook mutsuzum ve daha 16 yaşındayım. Ergenlikten falan demeyin sakın ergenlik mi kaldı.. Sadece mutsuzum :(

ergenlik kalmadı derken ne kastettiğinden emin değilim ama yaş itibarı ile ergenliğin tam ortalarındasın :)) üstelik hobiyi başkalarına bişey başarabildiğini ispatlamak için değil kendini mutlu etmek için edinirsin canım...bide insan kendisi hobi edinir kimse sana bunun için şans vermez unutma...

ve sabırlı ol biraz...geçecek

Konumu sildim çünkü fazla abarttım :) Bazen bana geliyolar böyle aranızda psikolog olan varsa bana yardımcı olsun :D

Son düzenleme:
esen9 adlı üyenın actıgı konuyu okuduktan sonra ınankı sadece tebessum ettım senın derdınee...
sana göre buyuuuuuuukkk bır dert belkı bu ama ıstersen bu dedıgım arkadasın konusunu bır okuu.. dert etmeyecegın kadar minicik bir sıkıntın oldugunu cok ıyı anlıcaksın

Konumu sildim çünkü fazla abarttım :) Bazen bana geliyolar böyle aranızda psikolog olan varsa bana yardımcı olsun :D

psikologluk bir durumun yok canım endişelenme...arada öyle geldiklerinde "sakin ol geçecek" de...hoşuna giden kafanı dağıtacak bişeyler oku, ne bileyim bişeyler izle, müzik dinle...ben yazardım mesela...lise yıllarımda...öyle ağır ağdalı cümleli şeyler değil türk filmi senaryoları yazardım sonra arkadaşlarla okur eğlenirdik...gerçi şimdi bakıyorumda yayınlanan dizilerden çok daha kaliteliymiş :P böyle eğlenceli şeyler yapabilirsin...

Back
X