• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum ..

Yahu kız zaten psikolojini dibini görmüş,ölmek istiyorum modunda yaşıyor.Hala oturup burdan yok niye bunu yaotın,yok ailene acıyorum yok şöyle böyle.Taaaa liseden neden atıldığını bile sorgulayan var.
Güzelim bak,hayatta hiçbirşey ölmeyi istemeyi gerektirmez.Hayat karşı güçlü durmaz,ilk poyrazda uçarsan,çok fırtına tokatlar seni.Karalar bağlamak yerine aklını kullanacaksın.Ticaret bu.Girmişsin bir yola olmamış batmışsın.Şimdi nasıl kurutuluruma bakacaksın.Bu borç senin değil sadece.Bak sen yazmışsın ki sevgilim iş kurmaya çalışıyor.Tövbe bismillah.Yahu ortada ödenmemiş bir borç var,batmış bir iş var,hala neyin işini kurmaya çalışıyor.sERMAYESİZ İŞ KURULMAZ.Varsa parası senin borcunu kapatsın.Gidecek paşa paşa işe girecek.Bankaya gidip borcu yapılandırma için başvuracaksınız.İkiniz birlikte maaşlarınızla borç taksitlerini ödeyeceksiniz.Başka yolu yok.

Son zamanlar genç kadınlarımız bu kredi tuzağına epey düşer oldu
yapmışsın bir hata sanırım ailen yardımda bulunacak ama sende artık kalk ayağa ve iş ara zayıf olma herkes hata yapabiliyor bunada tecrübe diyorlar bunun içinden kendini ,öldürmen gerekmez sadece hatalarından ders çıkar akıllı insanlara danış kimsen yoksada kk danış , borç ödenir allah hastalık vermesin

Cozum mu istiyorsun
O sevgilini terket, yiyici bir tipe benziyor kusura bakma
ailene borcunu soyle kizacaklar ama olmekten iyidir, pismanligini belirt, sonucta ortak oldugun isin battigini bilmiyorlar mi
ya da iki uc sene icinde ode o parayi tabi o adamla zor biraz kimbilir daha ne borclar acacak sana
15 bin lira icin ölme, bai insanlar bir gecede harciyor o parayi

Hala o adama guveniyor musun, batmanizda hic mi sucu yoktu, nasil bir duygu somurusu yapiyorda kendi yerine sana cektiriyor o krediyi, sonucta sen bir kadinsin o borcu ailene aciklayamayabilirsin, ama o erkek kimse hesap sormaz ondan

Ölmek isteyecek kadar vazgecemezsiniz ne yaparsak yapalim hatalarimizin sorumlusu bizizdir ve arkasinda durmaliyiz. Yasiniz genc "bundan sonra ne yapabilirim" e bakacaksiniz artık. Ilk is iliskinizi gozden gecirmek olmalı bence erkek arkadasiniz bu kadar sorumluluga girmenize degen birisi mi bunu bir dusunun. Sonrasında ailenize acikca anlatin ne kadar kizsalar kirilsalar da aileniz en güvenilir kapinizdir ve siz aynı hatalara dusmedikce sizi cok da kolay affederler. Başkaları icin kefil olup kendine ait olmayan borcu odeyenler var onlar ne yapsın bir de kaldi ki coluk cocugunuz yok ev de gecindirmiyorsunuz.

Evet bu borc bir tek size ait degil dogrusu sevgilinizle birlikte odemek ama oyle olacagini ben sanmiyorum. Birakin hatanizin bedeli borcu yapilandirip ödemek olsun taa ki başka zararlar gormeyin giden para olsun. Hem belki de bu size de ders olur daha temkinli davranirsiniz bundan sonra. Yaşadığımız herseyden bir ders cikaralim ki bir daha benzer hatalara dusmeyelim.

Son düzenleme:
nasıl güvendin falan denmesini ben anlayamıyorum.
güven bir imzadan sonra oluşan bir şey değil ki.
çalışıp çabalamışlar ama olmamış işleri.

şimdi bence yapmanız gereken erkek arkadaşının da senin de maaşlı bir iş bulup çalışmanız.
avukatla görüş iş bulunca, borcu taksitlendir, hatta maaşından kestir.
haciz falan gelmemesi için mutlaka gidin elinize geçeni yatırın.

erkek arkadaşın da iş kurmaya değil iş bulmaya baksın

Olan olmuş artık o borç ödenir bir şekilde ama birdaha dünyaya gelemezsiniz ailenizi diğer sevdiklerinizi göremezsiniz lütfen ölmeyi düşünmek yerine borcunuzu ödemeyi ve o adamdan ömür boyu kurtulmayı düşünün 25 yaş bu bir daha gelirmi?ahiretinizide yakmayın.

Back
X