Ölmek istiyorum

Yasamaz gibime geliyor çünkü her ne kadar baba iyi olmasada ben varim her turlu arkasinda olurum diye düşünüyorum

Böyle ahlayıp vahlayıp hiçbirşey yapmadan çocuğun önünde dayak ve hakarete maruz kalarak mı çocuğınuzun arkasında duracaksınız? Kendinizi kandırdığınızın farkındasınız değil mi? Hepimiz hayatta kendi seçimlerimizin sonucunu yaşıyoruz,hayat başımıza gelen birşey değil..kimisi o aileye direnir ,gerekirse polise sığınır kendine ayrı bir hayat kurar kimisi kolaya kaçar bie psikopat babadan kurtulup diğer psikopat kocaya gider.Tamam hadi oldu olabilir,herkes yanlış tercihler yapıyor ancak hala bunu inatla çekmek nedir?

Kocaman kadınsınız,boşanınca babanızla falan yaşamak zorunda değilsiniz,sığınma evinde kalan izini kaybettiren ve o iğrenç ailelerini hayatından silip yeni bir hayata atılan çok insan var.Benim annem 48 yaşında çalışmaya başladı şuan alanında tek..tüm bürokratkar iş adamları arkadaşı ve bu kadın hiç çalışmamış bir ev hanımıydı..yani imkanım yok,olmaz,maddiyat uygun değil,yok yaşatmazlar vs hepsi bunların korkaklığınıza bulduğunuz bahane..sanki böyle çok yaşıyorsunuz..Kendiniz için bu adımı atamıyorsanız ,annelik iç güdüleriniz ağır bassın evladınız için atın.

Forumdakilerin dilinde tüy bitti size sürekli anlatmaktan,ama hala hiçbirşey yapmayıp ağıt yakıp,kaderinize ağlıyorsunuz.Hanımefendi kader sizin sandığınız gibi birşey değil..Allah yolları sunar,seçimleri biz yapar ,sonuclarını biz yasarız.Zaten a dan z ye kader elimizde olmasaydı yaratılışımızın pek anlamı da kalmazdı değil mi? Neyse dini konulara girmek istemiyorum,lütfen bu kurban psikolojisinden çıkıp,yaşadıklarınızın sorumluluğunu alın..evladınız için!!!

Bunun sonu yok düzeliri hiç yok,çocuk olursa yapmazı hiç hiç yok,
arkadaşım 3 çocuğuyla geldi bunaldı bunaldı dayak ,psikolojik şidddet,ekonomik şiddet,bunlar hasta insanlar elinizi ayağınızı çekin ömrünüzü tüketmeyin,ki arkadaşımı tanıyorum sakin sessiz ve ona aşıktı ,stres topu gibi kullandı kızı,kızcağız en son darp raporu aldı şuan uzaklaştırma kararı var,boşanma davası açıcak,ailesinin yanına geldi çocukları o ortamdan kurtuldu huzurdalar anne biz rüyadamıyız diyorlarmış :KK43: inan çok ağladım arkadaşım öyle deyince,birde sana ağlamayalım lütfen bunun adı sabır değil.
ÇEKME BUNU KENDİNE SAYGILI OL ÇEKME.

Bende çok korkunç bir evliliğin çocuğuyum..annem babam boşanalı yaklaşık 5 yıl olcak..inanın ben bile bazen rüyadamıyım diye düşünüyorum.24 yaşıma kadar 1 günümüz huzurlu geçmedi..meğer huzur bir lüks değil hayatta kalmak için en önemli ihtiyaçlardan biriymiş..gerisi halledilir

Suan kendime olduğu için susuyorum kizim icin susuyorum

Ayrıca ne zaman isterseniz bana özelden d yazabilirsiniz,size annemin korkunç evliliğini ve şuanki durumunu anlatabilirim belki sizi cesaretlendirir çünkü inanın bu hayatta annem kurtulmayı başardıysa herkes başarır..hayatımda tanıdığım en pasif insandı..böyle bir foruma konu açıp,dert yanamıcak kadar pasifti hatta..robot gibi yaşıyordu,ağlamazdı bile

Bnce kaç kurtul al çocuğunu geç bi kiraya çalış çocuğunu kreşe ver huzurla yasa

mesleği yokmuş
hem kiraya cıkıp hem krese nasıl verebılecek cocugu
alacagı en fazla asgari ücret
ne yıyıp ne içecek

burada kalsın demıyorum kesınlıkle ama sizin dedikleriniz maddi imkan gerektırır

2.çocuğu istiyor diye kızmayın arkadaşlar. Annelik bu dünyanın en pislik adamıda olsa malesef ki içgüdüsel olarak istiyosun. Küçükken cok sıkıntı çektik evet ama suan annem iyiki bizleri doğurmus o bunca sikinti cekti simdi biz onu kimselere muhtaç etmeyiz diyen çocukları var etrafında. Anneden babadan gulmuyorsun koca zaten b.k, her ne kdar haksizlik olsada insan umudu kendi canından olanda arıyor.

Ayrıca ne zaman isterseniz bana özelden d yazabilirsiniz,size annemin korkunç evliliğini ve şuanki durumunu anlatabilirim belki sizi cesaretlendirir çünkü inanın bu hayatta annem kurtulmayı başardıysa herkes başarır..hayatımda tanıdığım en pasif insandı..böyle bir foruma konu açıp,dert yanamıcak kadar pasifti hatta..robot gibi yaşıyordu,ağlamazdı bile
Bundan iki yil once annemde bosanacakti ama ben salak ne diye dunyaya geldiysem o.sıralar dogum yapacaktım acaip duygusaldim anneme ihtiyacim vardi hergun agladim annemle babam bosanmaktan vazgecti hala onun pismanligi yasiyorum Allahim ben ne yaptim diye hersey benim mutsuz olmam.icin oluyor gibi

Bundan iki yil once annemde bosanacakti ama ben salak ne diye dunyaya geldiysem o.sıralar dogum yapacaktım acaip duygusaldim anneme ihtiyacim vardi hergun agladim annemle babam bosanmaktan vazgecti hala onun pismanligi yasiyorum Allahim ben ne yaptim diye hersey benim mutsuz olmam.icin oluyor gibi

annenize boşanmayın diye mi ağladınız?

hayat çok pahalı bir süre ailene sıgınman yada kadın sıgınma evine gitmen lazım nafaka ve tazminat almaya çalış darp raboru nu al ve o evi terket karakola git kadın sıgınmaya yerleştirirler o adam düzelmez Allah rahmet etsin dedem babaannem e daha ilk geceden dayak atmaya başlamış ölenlerle falan 12 çocuk 6 sı hayatta dedem yataklakken bile hiç bişey yapamazsa asaları veya yanındakileri atar yada bişey isteyecek gibi yanına çagır vururmuş babam bi kaç yere yanına aldı babaannemi ama babaannem hep geri döndü dedeme boşanamam diye dedem öldü de artık şiddetten kurtuldu ama babannem kafasına aldıgı darbelerden dolayı ara ara kafası gidiyor babamlar da evleninceye kadar dayagını yemişler dedemin halalarım küçük yaşta hiç sevmedikleri adamlara verilmiş (sırf bogaz azlsın diye ) amcamla babam da okuyamamış dayak eziyet çobanlık yapmışlar babam da dayanamamış amcam da sırf evden gitmek için evlenmişler amcam hiç mutlu degil işini evini yola koyamadı babam sa çöpcü olarak beledye ye girdi bizi okuttu yani dayak atan adam çocugunu da döver kaç kurtar kendini ama sakın uzunca bir süre kimseleri alma hayatına kızını büyüt okut

Kesinlikle dedeniz psikopatmış,dışarıdaki insanlara karşı tutumu nasılmış? Dışarıda da kavgalara falan karışırmıymış? Bir psikopat kaç insanın hayatını mahvetmiş,ne kadar üzüldüm..babanenizin hatası..kendine de çocuklarına da bunu yapmıcaktı..o evde kalmak onun seçimiydi..Bazı kadınlar var , benim çocuğuma kimse böyle davranamaz diyip sokakta kalacağını bilse çocuğunu alıp bir yolunu bulup boşanıyor,sığınma evinde,birsüre bir akrabasında ya da arkadaşında kalıp iş buluyor,evden yemek yapıp satanı var..benim arkadaşımın annesi günde 3 temizlik işine gidiyormuş almanyada..ve şuan arkadaşım 30 yaşında almanyada bürokrat..böyle de anneler var

2.çocuğu istiyor diye kızmayın arkadaşlar. Annelik bu dünyanın en pislik adamıda olsa malesef ki içgüdüsel olarak istiyosun. Küçükken cok sıkıntı çektik evet ama suan annem iyiki bizleri doğurmus o bunca sikinti cekti simdi biz onu kimselere muhtaç etmeyiz diyen çocukları var etrafında. Anneden babadan gulmuyorsun koca zaten b.k, her ne kdar haksizlik olsada insan umudu kendi canından olanda arıyor.
Ben zaten düşünmüyorum ikinci cocugu eger ben özgür olsam yapayalniz bi insan olsam hani yetiştirme yurtlarindaki cocuklara cok ozenirdim size sacma gelebilir ama eger annem babam olmasaydi daha iyi bi hayatim olacakti kendi ayaklarım uzerimde duracaktim ama şimdi ben asil köle gibiyim bu hayatta herkesin bi baskisi var uzerimde eger babam olmasaydi ikinci cocuguda yapar bakarim her türlü calisirim da iki cocugumuda bakarim diyorum onu anlatmak istedim

Evet yani ben annemsiz yapamam diye ağladım cunku annem yurtdisina gidecekti eger bosansalardi bide dedigim gibi psikolojim alt ust olmustu dogum yapacaktım kendimi cok yalniz hissetmiştim

çok bencilsiniz. kendinize hayrınız yok ama annenizin hayatına müdahele edip mahfediyosunuz. sıra çocuğunuzda. hatta yapmayı düşündüğünüz ikinci çocuğunuzda.

Samire dur hele ne ölmesi. Burda seni seven bunca insan var ,çocuğun var,önünde kocaman bir hayat var.

Altın,para vs varsa evinde topla hepsini git annenin evine. Bir iş bulursun mutlaka, çocuğuna da annen bakar olmaz mı?

Ben zaten düşünmüyorum ikinci cocugu eger ben özgür olsam yapayalniz bi insan olsam hani yetiştirme yurtlarindaki cocuklara cok ozenirdim size sacma gelebilir ama eger annem babam olmasaydi daha iyi bi hayatim olacakti kendi ayaklarım uzerimde duracaktim ama şimdi ben asil köle gibiyim bu hayatta herkesin bi baskisi var uzerimde eger babam olmasaydi ikinci cocuguda yapar bakarim her türlü calisirim da iki cocugumuda bakarim diyorum onu anlatmak istedim
Dusunsende kimse kızamaz evet buyuk haksızlık ama insan bunlarla hayatta kalabiliyor. Sana tavsiyem darp raporunu al sığınma evine yerles orada seni kurslara gonderip meslek sahibi yapmaya çalışıyorlar. Soyleyene kolay diyeceksin belki ama ben yaşayan biriyim bunları babamin ikinci eşini gercekten takdir ettim böyle adamlara bunu yapacaksın rezil rusva olacaklar ki yaptiklarinin acizlik oldugunu bi nebzede olsa anlayacaklar.

çok bencilsiniz. kendinize hayrınız yok ama annenizin hayatına müdahele edip mahfediyosunuz. sıra çocuğunuzda. hatta yapmayı düşündüğünüz ikinci çocuğunuzda.
Zaten ben onun pismanligini fazlasıyla yasiyorum siz beni anlamıyorsunuz benimde psikolojim iyi degil agir haplar kullanmistim dogum yapacaktım kendimi çok yalniz hissediyordum diyorum siz bencilsiniz diyorsun neyse ne derseniz demeye hakkınız var ikinci çocuk düşünmüyorum diye diye bi hal.oldumcontent://media/external/file/4360 siz hala ikinci cocuk diyorsunuz

Şuanda annenizi bir kenara çekip konuşsanız? Belliki babanız normal bir adam değil,annenize de çektiriyordur..annenizle başka bir şehirde bir hayata başlasanız,siz iş bulur çalışırsınız annenizde çocuğa bakar? İnanın niye daha önce yapmadık diye kendinize kızacaksınız..çünkü huzur paradan da rahatlıktanda çok daha önemli..hele de bizim gibi hayatında huzur nedir tatmamış insanlar için.

.bakın birebir yaşayan biri olarak söylüyorum hayatımda para sıkıntısı nedir bilmemiş,etiketine bakmadan alışveriş yapan bir insanken birkaç yıl cebimizde 50 tl olmadığı günler oldu..ama annemde diyor bende diyorum iyiki iyiki iyiki boşanmış..para kazanılır..huzur kazanılmıyor işte..varsa var yoksa yok..nolur korkmayın..bakın ben haybeye sallamıyorum hani yaşamayana kolay gelir ama bizde yaşadık..Benim babam sizinki gibi gerikafalı değildi ama o da ayrı bir psikopattı egosundan herkese eziyet eder,2 saat insanlar huzurlu olduğunda rahatsız olur bile isteye kavga çkarır,bizi oturduğumuz tüm semtlerde apartmanlarda rezil ederdi..annem ağzını açsa üzerine yürür vururdu,paşama ağzını açmayacaksın..o sırf canı sıkıldığı için sana hakaret edecek,aşağılayacak,haksız yere azarlayacak hatta başka insanların yanında rezil edecek ama senin ağzından "ama" kelimesi bile çıkmayacak..sıkıysa çıksın..direkt saldırır.Herkesi öylesine sindirmişti ki zaten kimse ağzını açmazdı o kendi kendine bağırır dururdu dolayısıyla dayak aşamasına pek fazla gelinmezdi..ama annem hep der onun psikolojik şiddeti,fizikselden çok daha kötüydü.Biz kurtulalı 5 sene olcak daha yeni kendimize geliyoruz,içimizde özgür hissetmeye başlıyoruz.Benim annem ne bir komşuya ne dışarı çıkamazdı,markete gittiği an aramaya başlardı eve gel bana yemek yap,acıktım acıktım,gel şunu yap..kadın yarım saat sokağa çıkamıyodu ama kıskançlığından falan değil modern bir adamdı sadece bencilliğinden herkesi kullanmak istemesinden ve parmağında oynatmasından..evde yatılı kadın vardı ama o yine anneme işkence yapıyordu çünkü hoşuna gidiyordu.yanındaki suyu kalkıp almaz bizi başka odadan çağırırdı.düşünebiliyomusun yanındaki sehpadaki su için bize defalarca seslenirdi öyle ruh hastasıydı.Kendini kral falan sanıyordu kendisi :)dünya onun etrafında dönerdi..gerikalan herkes onun kölesi..güya çocuklarına çok düşkündü..o iş düşkünüm deyip öpüp sevmeyle olmuyor.gerçekten seven adam öyle davranmaya kıyamaz zaten.yani bunları anlatmamın sebebi; herkesin bir hikayesi var,sanma ki burdaki herkes kolay hayatlardan geliyor ama cesaret edenler kurtulup hayatının geri kalanını mutlu geçiriyor,edemeyenler ölene kadar bu işkenceyi çekmeye devam ediyor.

Back
X