Ölmek istiyorum

çok bencilsiniz. kendinize hayrınız yok ama annenizin hayatına müdahele edip mahfediyosunuz. sıra çocuğunuzda. hatta yapmayı düşündüğünüz ikinci çocuğunuzda.
Ne kadar acimasiz yorumlar yapabiliyorsunuz inanin anlayamiyorum. Onun yaşadığı caresizligin farkinda bile degilsiniz. Yasamadiysaniz bilmiyosaniz empati kurmaya calisin. En azindan daha yumusak yorumlar yapin ki bu kizcagizda bizlerden destek alabilsin.

Zaten ben onun pismanligini fazlasıyla yasiyorum siz beni anlamıyorsunuz benimde psikolojim iyi degil agir haplar kullanmistim dogum yapacaktım kendimi çok yalniz hissediyordum diyorum siz bencilsiniz diyorsun neyse ne derseniz demeye hakkınız var ikinci çocuk düşünmüyorum diye diye bi hal.oldumcontent://media/external/file/4360 siz hala ikinci cocuk diyorsunuz

ya isterseniz bu konu 100 sayfa da uzar. ama siz hala boşanamam, edemem, çalışamam, vururler bilmem ne diyosunuz. belli ki boşanmaya niyetiniz yok. niye insanları yoruyosunuz.

Ne kadar acimasiz yorumlar yapabiliyorsunuz inanin anlayamiyorum. Onun yaşadığı caresizligin farkinda bile degilsiniz. Yasamadiysaniz bilmiyosaniz empati kurmaya calisin. En azindan daha yumusak yorumlar yapin ki bu kizcagizda bizlerden destek alabilsin.

ya benim yumuşak yorum yapma gibi bi mecburiyetim yok. durum ortada. boşanmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum dese hadi neyse. dayak yedim çok mutsuzum ama boşanamam. eee? ne diyelim ki.

Biyerde calis, kiraya cik, cocugu krese/bakiciya ver diyenler olmus.
Yasadigim yeri baz alarak soyluyorum..

Kira en az 500
Bakici en az 600
Asgari ucret 1300
Kalan 200

Gercekci olun biraz..
ben de aynı yorumu yaptım
kızın kımsesı yok
kiraya cıkması tamam okey de
bir de krese ver demişler,
en uyduruk kres 400-500 tl

Hadi kendine acımadın canına kıydın, peki o arkanda bırakacağın yavruya da mı acımayacaksın?
Öncelikle bu hastalıklı düşünceleri bir kenara bırak gerçek dünyaya dön. Nasıl kurtulurum? soru bu. Bugün şiddet sana ise yarın büyüyünce o şiddet kızına dönebilir bunu unutma. Eğer şimdi ayrılacak gücüm yok diyorsan en azından eline geçen 5 kuruş bile olsa para biriktir, bu arada iş imkanlarını araştır. Valilikler, aile ve sosyal politikalar il müdürlüklerini de araştır lütfen, nasıl bir yardım alabilirsin onlardan sormadan bunu bilemezsin.

Kızıma vurursa eşime saldırırım şikayet ederim demişsin, demek ki o güç sende var. Lütfen kızına da kendine de şiddeti reva görme. Allah yardımcın olsun, şu mübarek cuma gününde bol bol dua et, Allah sana hayırlı kapılar açsın inşallah.

ya benim yumuşak yorum yapma gibi bi mecburiyetim yok. durum ortada. boşanmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum dese hadi neyse. dayak yedim çok mutsuzum ama boşanamam. eee? ne diyelim ki.
Hakli olabilirsiniz ama hic yorum yapmamak bazen bu durumlarda igneleyici konuşmaktan iyidir. Onun psikolojisini cok iyi anlayabiliyorum caresizlik.. malesef ki yetistirildigimiz toplum yuzunden bu konular erkekler değil kadinlar arasinda konuşuluyor. Erkekler kendini güç budalası gördükten, kadinda kendini ezdirdikten sonra sonuc bunlar. Annem cok guclu bir insandir çünkü annesi öyleydi. Ben güçlü bir kadinim isinde gucunde ailesiyle çünkü annemden boyle gordum. Demek istedigim samirenin gorup gördüğüde onun gibi ceken sesini cikarmayan annesi bu yuzden biraz anlayış..

Bundan iki yil once annemde bosanacakti ama ben salak ne diye dunyaya geldiysem o.sıralar dogum yapacaktım acaip duygusaldim anneme ihtiyacim vardi hergun agladim annemle babam bosanmaktan vazgecti hala onun pismanligi yasiyorum Allahim ben ne yaptim diye hersey benim mutsuz olmam.icin oluyor gibi

Kendin yapmadığın yetmiyormuş gibi yapanı da engelliyorsun süpersin Samire tmv Samire tmv

Aklıma birşey geldi. Aç telefon annene ne var ne yok anlat. Başından beri neler yaşadığını, çektiğini. Neden boşanamadığını da söyle. Madem sen de mutsuzsun de, ana kız boşanın, ayrı eve çıkın. Annen toruna baksın sen de çalış. Zaten annen boşanırken babanın mal varlığı varsa bir kısmını da alır, maddi olarakta zorlanmazsınız. Mis gibi yaşar gidersiniz.

Saldiririm eşime
aynısını kendin için de yap canım. sonuçta dayak yiyorsun, kendini savun, eline oklava mı geçer o anda, maşa mı geçer, kendini savun mutlaka.
polise şikayet et, kocanı evden uzaklaştırması için karar aldır.
yani sen elinden geleni yap da yine de olmazsa başka yollar düşünülür. ama susmak çare değil görüyorsun.
bir de Allah korusun eşin ölse ne yapardın, nasıl bir çözüm bulurdun onu düşün. imkanları zorla, eğer mümkünse halk eğitim kurslarına, işkura falan başvur.
bak benim eşimden şikayetim yok ama Allah korusun, eşimle ayrılsak, kaybetsem 3 çocukla ne yaparım diye gelecek kaygım olduğu için hala açıktan üniversite okuma planları yapıyorum ki ilerde mesleğim olsun, çocuklarım kimseye muhtaç olmasın diye. halk eğitim merkezi, ismek gibi kurslara gittim, işkurda bile kaydım açık, belki uygun iş olur da çalışırım diye.
çünkü yarın kime ne olacağı belli olmaz. sen gençsin, kendin için olmasa bile çocuğun için uğraş çabala.
insanın önündeki en büyük engel koca,baba,o,bu değildir canım, kendine inanmayan güvenmeyen insan kendinin engelidir.
inşallah önüne hayırlı kapılar açılır.

Kendin yapmadığın yetmiyormuş gibi yapanı da engelliyorsun süpersin Samire tmv Samire tmv

Aklıma birşey geldi. Aç telefon annene ne var ne yok anlat. Başından beri neler yaşadığını, çektiğini. Neden boşanamadığını da söyle. Madem sen de mutsuzsun de, ana kız boşanın, ayrı eve çıkın. Annen toruna baksın sen de çalış. Zaten annen boşanırken babanın mal varlığı varsa bir kısmını da alır, maddi olarakta zorlanmazsınız. Mis gibi yaşar gidersiniz.
mantıklı.

Şuanda annenizi bir kenara çekip konuşsanız? Belliki babanız normal bir adam değil,annenize de çektiriyordur..annenizle başka bir şehirde bir hayata başlasanız,siz iş bulur çalışırsınız annenizde çocuğa bakar? İnanın niye daha önce yapmadık diye kendinize kızacaksınız..çünkü huzur paradan da rahatlıktanda çok daha önemli..hele de bizim gibi hayatında huzur nedir tatmamış insanlar için.

.bakın birebir yaşayan biri olarak söylüyorum hayatımda para sıkıntısı nedir bilmemiş,etiketine bakmadan alışveriş yapan bir insanken birkaç yıl cebimizde 50 tl olmadığı günler oldu..ama annemde diyor bende diyorum iyiki iyiki iyiki boşanmış..para kazanılır..huzur kazanılmıyor işte..varsa var yoksa yok..nolur korkmayın..bakın ben haybeye sallamıyorum hani yaşamayana kolay gelir ama bizde yaşadık..Benim babam sizinki gibi gerikafalı değildi ama o da ayrı bir psikopattı egosundan herkese eziyet eder,2 saat insanlar huzurlu olduğunda rahatsız olur bile isteye kavga çkarır,bizi oturduğumuz tüm semtlerde apartmanlarda rezil ederdi..annem ağzını açsa üzerine yürür vururdu,paşama ağzını açmayacaksın..o sırf canı sıkıldığı için sana hakaret edecek,aşağılayacak,haksız yere azarlayacak hatta başka insanların yanında rezil edecek ama senin ağzından "ama" kelimesi bile çıkmayacak..sıkıysa çıksın..direkt saldırır.Herkesi öylesine sindirmişti ki zaten kimse ağzını açmazdı o kendi kendine bağırır dururdu dolayısıyla dayak aşamasına pek fazla gelinmezdi..ama annem hep der onun psikolojik şiddeti,fizikselden çok daha kötüydü.Biz kurtulalı 5 sene olcak daha yeni kendimize geliyoruz,içimizde özgür hissetmeye başlıyoruz.Benim annem ne bir komşuya ne dışarı çıkamazdı,markete gittiği an aramaya başlardı eve gel bana yemek yap,acıktım acıktım,gel şunu yap..kadın yarım saat sokağa çıkamıyodu ama kıskançlığından falan değil modern bir adamdı sadece bencilliğinden herkesi kullanmak istemesinden ve parmağında oynatmasından..evde yatılı kadın vardı ama o yine anneme işkence yapıyordu çünkü hoşuna gidiyordu.yanındaki suyu kalkıp almaz bizi başka odadan çağırırdı.düşünebiliyomusun yanındaki sehpadaki su için bize defalarca seslenirdi öyle ruh hastasıydı.Kendini kral falan sanıyordu kendisi :)dünya onun etrafında dönerdi..gerikalan herkes onun kölesi..güya çocuklarına çok düşkündü..o iş düşkünüm deyip öpüp sevmeyle olmuyor.gerçekten seven adam öyle davranmaya kıyamaz zaten.yani bunları anlatmamın sebebi; herkesin bir hikayesi var,sanma ki burdaki herkes kolay hayatlardan geliyor ama cesaret edenler kurtulup hayatının geri kalanını mutlu geçiriyor,edemeyenler ölene kadar bu işkenceyi çekmeye devam ediyor.
Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

Sacma sapan konusmayın ne saldrması gıdsn darp raporui alsın hastaneden hastane polusı drek orçtmatık dava acıo dava sonycu 5 yıl ıcınde utgulanıck sıdddete drek hapus var bılnclı davranlm

Evet sizin anlattiklarinizin cogunu bizde annende çekti hala evde esir gibi oyle is bulma ayri evde oturma diye imkanımız olmaz çünkü babam annemi turkiyede istemiyor

Nasıl yani Türkiye'de istemiyor? O istemiyor diye sınırdışı mı edilsin?

Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor

Kesinlikle dedeniz psikopatmış,dışarıdaki insanlara karşı tutumu nasılmış? Dışarıda da kavgalara falan karışırmıymış? Bir psikopat kaç insanın hayatını mahvetmiş,ne kadar üzüldüm..babanenizin hatası..kendine de çocuklarına da bunu yapmıcaktı..o evde kalmak onun seçimiydi..Bazı kadınlar var , benim çocuğuma kimse böyle davranamaz diyip sokakta kalacağını bilse çocuğunu alıp bir yolunu bulup boşanıyor,sığınma evinde,birsüre bir akrabasında ya da arkadaşında kalıp iş buluyor,evden yemek yapıp satanı var..benim arkadaşımın annesi günde 3 temizlik işine gidiyormuş almanyada..ve şuan arkadaşım 30 yaşında almanyada bürokrat..böyle de anneler var
Dışarıda gayet sakin ve korkak mis tüm zulmü ailesineymis

Turkıye nası
Evet ben herseyi mahvettim annemi aradım annem sabret diyor başka dedigi birsey yok eger annem bosanirsa burda turkiyede kalamaz yani babam buna bile izin vermiyor düşün bosansalar bile eziyet etmeye devam ediyor
Izn vermıo kadın sıgnma evıbe gıt ozmn bız olmadı gerknı dıoruz

Back
X