• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum :(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm :(

Kızıma bakamayacağım diye çok korkuyorum hiç mutlu değilim artık

Fibromiyalji olup yenen var mı bu hastalığı

Peki ya ölünce bu bir kurtuluş mu olacak . Şuan moralinizi yüksek tutmalı ailenize gücünüzü göstermelisiniz . 1 yaşında ki kızıniz sizin bakmanjzdan çok kokunuza ihtiyacı vsr unutmayın ne mutlu ki eşiniz yanınızda evladınız ile birlikte onlara sıkıca sarılıp güç alın . Bu araca çok kötü bir durum olsa idi sütten cocugu kes der di doktor dedi mi

Peki ya ölünce bu bir kurtuluş mu olacak . Şuan moralinizi yüksek tutmalı ailenize gücünüzü göstermelisiniz . 1 yaşında ki kızıniz sizin bakmanjzdan çok kokunuza ihtiyacı vsr unutmayın ne mutlu ki eşiniz yanınızda evladınız ile birlikte onlara sıkıca sarılıp güç alın . Bu araca çok kötü bir durum olsa idi sütten cocugu kes der di doktor dedi mi
Canım doktor çok kötü bir hastalık de
Peki ya ölünce bu bir kurtuluş mu olacak . Şuan moralinizi yüksek tutmalı ailenize gücünüzü göstermelisiniz . 1 yaşında ki kızıniz sizin bakmanjzdan çok kokunuza ihtiyacı vsr unutmayın ne mutlu ki eşiniz yanınızda evladınız ile birlikte onlara sıkıca sarılıp güç alın . Bu araca çok kötü bir durum olsa idi sütten cocugu kes der di doktor dedi
Canım doktor çok kötü bir hastalık değil dedi ama ağrılarım şiddetli Rabbim düşmanıma vermesin çok kötü bütün vücudum her gün ağrıyor bi de öğretmenim bu halimle nasıl çalışacağım

Allah şifa versin, mutlaka tedavisi vardır, gerekirse başka doktorlara gidin, bendede artirit var hergün düzenli spor yapıyorum, yapmazsam yüruyemeyecek hale geliyorum.

öncelikle geçmiş olsun..Allah şifa versin diyorum
sonrasında,kızına bakamamaktan korkuyosun da sen ölürsen o yavrucağa kim bakacak peki?
bari onun için ayakta dur!!bi nedenin olsun

Ağrınız çok ise kesin bebeği sütten yaşam standardınızı yükseltin

Sonuçta ölmek isteyecek psikolojide bir annenin sütten kesilmiş olmaktan daha fazla zararı olur

Anne oldum olalı tek duam kızım ayakları üzerinde durana kadar yaşamak. Annesin sen bir insan en çok anne sevgisine, ilgisine ihtiyacı var. Lütfen biraz güçlü ol. Seni anlamaya çalışıyorum sıkıntın var ama bebeğini annesiz bırakma düşüncesinden vazgeç...

Ağrı kesiciler vsr kuvvetli .kremler var mesela şimdi kötülüğü dusuneceginizi olumlu yönlere bakmaya çalışın lütfen

Geçen gün antepteki patlama da ki bebeği düşün . Annesinin tülbenti ile uyuyor sadece sen çocuğunu kendinden mahrum etme

Canım inşallah tedavini olacaksın ve iyileşeceksin allahım dermansız dert vermesin

Allah şifa versin, mutlaka tedavisi vardır, gerekirse başka doktorlara gidin, bendede artirit var hergün düzenli spor yapıyorum, yapmazsam yüruyemeyecek hale geliyorum.
Kaç yıldır var hastalık ağrıların şiddetli mü

Teşhisi yok mu yoksa fibromiyalji misin???
Hemen bi ölmeyin ya..
Çaresiz tek şey ölüm.
Mutluymuşsun da iyileşirsin çabucak.
Abartıp hayatını karartıyorsun boşu boşuna.
O kadar haklısın ki

Back
X