Ölmek istiyorum :(:(:(

Annenin sagligi bebeginkinden daha mühimdir, zira sagliksiz bir anne bebegine bakamaz. Lutfen biran once bebeginizi ek gidaya gecirip tedavi olun. Hepiniz icin en iyisi bu. Gecmis olsun.

Sütten kesin tedavi olun. Bebeğiniz kritik zamanı atlatmış üstelik sizin sevginize ve ilginize daha çok muhtaç. Geçmiş olsun
Bebeğim çok zayıf 13 aylık yürümüyor henüz sütten kesersenm çok zayıflar :(

Annenin sagligi bebeginkinden daha mühimdir, zira sagliksiz bir anne bebegine bakamaz. Lutfen biran once bebeginizi ek gidaya gecirip tedavi olun. Hepiniz icin en iyisi bu. Gecmis olsun.
Canım bebeğim çok zayıf sütten kesersenm çok kötü olur 13 aylık yürümüyor bile

Teşhisi yok mu yoksa fibromiyalji misin???
Hemen bi ölmeyin ya..
Çaresiz tek şey ölüm.
Mutluymuşsun da iyileşirsin çabucak.
Abartıp hayatını karartıyorsun boşu boşuna.
Umudum yok bu hastalık la ilgili:(

Önce geçmiş olsun.Bende büyük bir hastalıkla karşı karşıya kaldım.Bir beyin rahatsizligiydi. Ağlayarak bebeğimi sutten kestim tedavi olmak için.Cunku sutumden cok yanında olmama ihtiyacı vardı.Tedavi olmalısınız.

1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm :KK43:
Evet cok ciddi bir hastalik degil şükredin halinize sizden kötüleri var bu hayatta ne hastalıklar var Rabbim sifa versin size daha büyuk dert vermesin isyan etmeyin!Evlatlariniz var ölmek istiyorumda nasil bi başlık öyle:KK20:

Kaç yıldır var hastalık ağrıların şiddetli mü
Canım iki yıl olacak, aniden şiddetli bir agrı hissettim inan yürüyemiyordum, doktora gittim emar çektirdim, ikinci derece olmuş, eger egzersiz hareketlerimi yapmazsam, çok agrıyor, yapınca bin şükür diyorum.Sakın ümitsizlige kapılma, derdi veren Rabbim dermanıda veriyor.

1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm :KK43:
Ben 8 yildir romatizma hastayim ve ilk 3 yil teshis bile konamadi yanlis tedaviler agir ilaclar mahvetti beni seni anlayabiliyorum gecmis olsun olmeyi degik yasamayi istemelisin once kendin ve bebeğin için bana marazlu bu gelin bosa bunu diye laflar bile edildi yasamana bak canim

Önce geçmiş olsun.Bende büyük bir hastalıkla karşı karşıya kaldım.Bir beyin rahatsizligiydi. Ağlayarak bebeğimi sutten kestim tedavi olmak için.Cunku sutumden cok yanında olmama ihtiyacı vardı.Tedavi olmalısınız.
Çok geçmiş olsun neydi rahatsızlığın şimdi nasıl durumlar

Ben 8 yildir romatizma hastayim ve ilk 3 yil teshis bile konamadi yanlis tedaviler agir ilaclar mahvetti beni seni anlayabiliyorum gecmis olsun olmeyi degik yasamayi istemelisin once kendin ve bebeğin için bana marazlu bu gelin bosa bunu diye laflar bile edildi yasamana bak canim
Ay canım çok geçmiş olsun peki şimdi durum nedir

Allah korkusu yok mu onu diyende

Öncelikle çok geçmiş olsun. Şubat ayında sizin yaşadıklarınızın aynını yaşadım. İki günde bir acile gidiyordum. Emekli olmayı bile düşündüm. Hastanenıin her Polikliniğinde tedavi oldum ancak ne olduğunu bir türlü bulamadılar. Aldığım radyasyonun ve verdiğim kanların haddi hesabı yoktu. Romatizmadan, romatait artrite kadar, menepozdan kansere kadar her şeyden şüphelendiler. En sonunda iltihaplı eklem romatizması olabilir her ay kontrole gelin deyip gönderdiler. Sonunda bir sabah acillik oldum, pratisyen doktor "ablacım senin bütün vücudunu iltihap sarmış" dedi. Allah razı olsun onun yazdığı ilaçlar sayesinde şu anda çok iyiyim.

Bir anne güçlü olmali canim.
Tedavin için gerekiyorsa kızını sütten kes.
Bebeginin saglikli ve mutlu anneye ihtiyacı var unutma geçmiş olsun
O kötü düşünceleride aklımiza getirmiyoruz bir daha. . .

10 yaşımda bana iltihaplı eklem romatizma teşhisi konuldu eklemlerim özellikle sıcak havalarda davul gibi şişiyor zonkluyor ve morarıyordu kış aylarında ise biraz ayakta kalsam ayak bileklerim de ödem birikiyordu okulda iş hayatım da çok zor ve iğrenç zamanlar geçirdim sonum hep hastanede antibiyotik iğne ağrı kesici tedaviyle bitiyor çektiğim o derin acılar bitsin diye ayak bileklerime eklemlerime bıçak sokmak istiyor bazen 3 gün bazen 1 hafta tuvalete bile gidemeden yatalak bir şekilde annemin babamın erkek kardeşimin yardımı ile iki gözü iki çeşme ağlayarak yaşıyordum.Eklemlerim de oluşan ödemden sebep sürekli çıkan ateşim düşmediği zamanlar gördüğüm halisilasyonlar kabuslar da cabasıydı.
Bu şekilde yıllarca yaşamak zorunda kaldım çünkü tedavisi yoktu.Birgün şans eseri bir doktora gittim bana yüksek dozda her ay olmak şartı ile pelisilin iğne verdi. Bama dedi ki şayet bı şekilde devam ederse bu romatizma kalbine kadar vurur ve birgün ansızın kalbin durur ve ölürsün dedi.
16 yaşlarımda pelisilin iğneyi özel reçetemle her ay vuruldum hemde uzun yıllar tabi bu arada okul hayatıma devam ettim evlendim kızım oldu vs artık hiçbir şekilde eklemlerim şişmiyor ağrımıyordu.
Aradan yıllar geçti ben iğneyi bıraktım tabi ve ne oldu? İğneyi bıraktıktan 3 yıl sonra hastalığım tekrarladı ama daha hafif şekilde.
Şimdi 40 yaşımdayım ve o melun hastalık bende hala var fakat eskisi kadar ayakta durmuyor ve eklemlerimi yormadığım için bir sorun yaşamıyorum.Sadece 3-4 saat ayakta kalırsam bileklerimi zorlarsam yine aynı şekilde şişiyor morarıyor.Hemen farkedip ayaklarımı dinlendiriyorum 2 gün boyunca hiçbir eklemimi zorlamıyorum öyle geçiyor.Tabi bu arada buz kompleksi yapıyorum ağrı kesici ilaç içiyorum krem sürüyor bandajla sarıyorum.Başka türlü geçmiyor ve inan o acıları tekrar yaşamak istemiyorum.
Defalarca bende ölmek istedim ama o doktor sayesinde yeniden hayata döndüm diyebilirim.
Size de çok geçmiş olsun.

Back
X