- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
Allah razı olsun canım sağlığının kıymetini bilCanım inşallah tedavini olacaksın ve iyileşeceksin allahım dermansız dert vermesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım sağlığının kıymetini bilCanım inşallah tedavini olacaksın ve iyileşeceksin allahım dermansız dert vermesin
Bebeğim çok zayıf 13 aylık yürümüyor henüz sütten kesersenm çok zayıflarSütten kesin tedavi olun. Bebeğiniz kritik zamanı atlatmış üstelik sizin sevginize ve ilginize daha çok muhtaç. Geçmiş olsun
Canım bebeğim çok zayıf sütten kesersenm çok kötü olur 13 aylık yürümüyor bileAnnenin sagligi bebeginkinden daha mühimdir, zira sagliksiz bir anne bebegine bakamaz. Lutfen biran once bebeginizi ek gidaya gecirip tedavi olun. Hepiniz icin en iyisi bu. Gecmis olsun.
Zaten zar zor bakıyorumAnnenin sagligi bebeginkinden daha mühimdir, zira sagliksiz bir anne bebegine bakamaz. Lutfen biran once bebeginizi ek gidaya gecirip tedavi olun. Hepiniz icin en iyisi bu. Gecmis olsun.
Umudum yok bu hastalık la ilgiliTeşhisi yok mu yoksa fibromiyalji misin???
Hemen bi ölmeyin ya..
Çaresiz tek şey ölüm.
Mutluymuşsun da iyileşirsin çabucak.
Abartıp hayatını karartıyorsun boşu boşuna.
Sağlık en önemli şeyÇok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ne öyle intihar mintihar yakışıyor mu bir anneye bu laflar ?
1 yas cocugu sutten kesmek icin cok erken degildir böyle zaruri durumlarda.Zaten zar zor bakıyorum![]()
Kesin teşhis konulamamış ki ama.Umudum yok bu hastalık la ilgili![]()
Ah be canım sanıyor musun ki usagi çok rahat allahta beni başka sağlık sorunlarıyla sınıyor o yüzden anlıyorum seniAllah razı olsun canım sağlığının kıymetini bil![]()
Evet cok ciddi bir hastalik degil şükredin halinize sizden kötüleri var bu hayatta ne hastalıklar var Rabbim sifa versin size daha büyuk dert vermesin isyan etmeyin!Evlatlariniz var ölmek istiyorumda nasil bi başlık öyle1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm![]()
Canım iki yıl olacak, aniden şiddetli bir agrı hissettim inan yürüyemiyordum, doktora gittim emar çektirdim, ikinci derece olmuş, eger egzersiz hareketlerimi yapmazsam, çok agrıyor, yapınca bin şükür diyorum.Sakın ümitsizlige kapılma, derdi veren Rabbim dermanıda veriyor.Kaç yıldır var hastalık ağrıların şiddetli mü
Ben 8 yildir romatizma hastayim ve ilk 3 yil teshis bile konamadi yanlis tedaviler agir ilaclar mahvetti beni seni anlayabiliyorum gecmis olsun olmeyi degik yasamayi istemelisin once kendin ve bebeğin için bana marazlu bu gelin bosa bunu diye laflar bile edildi yasamana bak canim1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm![]()
Çok geçmiş olsun neydi rahatsızlığın şimdi nasıl durumlarÖnce geçmiş olsun.Bende büyük bir hastalıkla karşı karşıya kaldım.Bir beyin rahatsizligiydi. Ağlayarak bebeğimi sutten kestim tedavi olmak için.Cunku sutumden cok yanında olmama ihtiyacı vardı.Tedavi olmalısınız.
Ay canım çok geçmiş olsun peki şimdi durum nedirBen 8 yildir romatizma hastayim ve ilk 3 yil teshis bile konamadi yanlis tedaviler agir ilaclar mahvetti beni seni anlayabiliyorum gecmis olsun olmeyi degik yasamayi istemelisin once kendin ve bebeğin için bana marazlu bu gelin bosa bunu diye laflar bile edildi yasamana bak canim
Allah korkusu yok mu onu diyendeBen 8 yildir romatizma hastayim ve ilk 3 yil teshis bile konamadi yanlis tedaviler agir ilaclar mahvetti beni seni anlayabiliyorum gecmis olsun olmeyi degik yasamayi istemelisin once kendin ve bebeğin için bana marazlu bu gelin bosa bunu diye laflar bile edildi yasamana bak canim
10 yaşımda bana iltihaplı eklem romatizma teşhisi konuldu eklemlerim özellikle sıcak havalarda davul gibi şişiyor zonkluyor ve morarıyordu kış aylarında ise biraz ayakta kalsam ayak bileklerim de ödem birikiyordu okulda iş hayatım da çok zor ve iğrenç zamanlar geçirdim sonum hep hastanede antibiyotik iğne ağrı kesici tedaviyle bitiyor çektiğim o derin acılar bitsin diye ayak bileklerime eklemlerime bıçak sokmak istiyor bazen 3 gün bazen 1 hafta tuvalete bile gidemeden yatalak bir şekilde annemin babamın erkek kardeşimin yardımı ile iki gözü iki çeşme ağlayarak yaşıyordum.Eklemlerim de oluşan ödemden sebep sürekli çıkan ateşim düşmediği zamanlar gördüğüm halisilasyonlar kabuslar da cabasıydı.1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm![]()