Ölmek istiyorum :(:(:(

Benim de omuz kaslarım çok zayıf. Hemen hemen her gün başım ağrır. Kollarıma vurur . Hamileyken de çok şiddetli baş ağrılarım olurdu öyle bir ağrı kesiciyle falan geçmezdi. Iki çocuğum var benim. Çabuk yoruluyorum halsiZlik falan da oluyor. Ben de çok zorlanıyorum ama hiç bunu için ölmeyi düşünmemiştim. Bence sen bunalmissin. Yardımcı olacak birilerini bulabilirsen iyice dinlen rahatlarsın

Benim de 19 aylık bi kızım var ve ben de fibromiyalji hastasiyim.. Aynen dedigin gibi her an agrim var kimi zaman daha da siddetleniyo agliyorum.. Kizima bakmakta cok zorlaniyorum.. 5 dk sabit ayakta duramiyorum ve uzun sure oturamiyorum.. Seni cok iyi anliyorum..Sana tavsiyem ibrahim saracoglunun fibromiyalji icin anlattigi kürü mutlaka yap.. You tobe dan bakabilirsin..Onun kürlerinden çok fayda gördüm ben.. Ve hacamat yaptır ağrıyan yerlerine.. Rabbim şifa versin..

çok büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanızı versin intihar filan demeyin üzülmeyin bebeğiniz hisseder :kahve:

1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm :KK43:

arkadaşlar tek çare hacamat. Ben fiziktedaviler ilaçlarda değil tek çareyi hacamat arkadanda doğal kaplıca güneşte buldum. Çok ama çok faydası oldu.Romatizması olanlar tek çare hacamat . onuda her sene yenilenecek. Ben 10 gün aralıkla 3 kere üğsüste oldum 1 sene ağrısız geçirdim. yaşamak dahi istemiyordum ağrılarımdan dolayı çok sükür çok rahatladım. yeniden doğmuş gibi oldum

Görümceme aynı teşhis kondu geçen hafta fakat ablaminki daha vahim, çunkü ondaki iltihaplı kas romatizması.
Uzun süre ilaç tedavisi görmeniz gerekecek fakat hamileyken bu imkansız tabi.
Çok üzgünüm gebelik boyunca ağrı çekeceksiniz :KK43:

arkadaşlar tek çare hacamat. Ben fiziktedaviler ilaçlarda değil tek çareyi hacamat arkadanda doğal kaplıca güneşte buldum. Çok ama çok faydası oldu.Romatizması olanlar tek çare hacamat . onuda her sene yenilenecek. Ben 10 gün aralıkla 3 kere üğsüste oldum 1 sene ağrısız geçirdim. yaşamak dahi istemiyordum ağrılarımdan dolayı çok sükür çok rahatladım. yeniden doğmuş gibi oldum
Ablamda bu hastalıktan dolayı sürekli hacamat olur, 4 ayda bir gidiyor ve faydasını gördü gerçekten.

10 yaşımda bana iltihaplı eklem romatizma teşhisi konuldu eklemlerim özellikle sıcak havalarda davul gibi şişiyor zonkluyor ve morarıyordu kış aylarında ise biraz ayakta kalsam ayak bileklerim de ödem birikiyordu okulda iş hayatım da çok zor ve iğrenç zamanlar geçirdim sonum hep hastanede antibiyotik iğne ağrı kesici tedaviyle bitiyor çektiğim o derin acılar bitsin diye ayak bileklerime eklemlerime bıçak sokmak istiyor bazen 3 gün bazen 1 hafta tuvalete bile gidemeden yatalak bir şekilde annemin babamın erkek kardeşimin yardımı ile iki gözü iki çeşme ağlayarak yaşıyordum.Eklemlerim de oluşan ödemden sebep sürekli çıkan ateşim düşmediği zamanlar gördüğüm halisilasyonlar kabuslar da cabasıydı.
Bu şekilde yıllarca yaşamak zorunda kaldım çünkü tedavisi yoktu.Birgün şans eseri bir doktora gittim bana yüksek dozda her ay olmak şartı ile pelisilin iğne verdi. Bama dedi ki şayet bı şekilde devam ederse bu romatizma kalbine kadar vurur ve birgün ansızın kalbin durur ve ölürsün dedi.
16 yaşlarımda pelisilin iğneyi özel reçetemle her ay vuruldum hemde uzun yıllar tabi bu arada okul hayatıma devam ettim evlendim kızım oldu vs artık hiçbir şekilde eklemlerim şişmiyor ağrımıyordu.
Aradan yıllar geçti ben iğneyi bıraktım tabi ve ne oldu? İğneyi bıraktıktan 3 yıl sonra hastalığım tekrarladı ama daha hafif şekilde.
Şimdi 40 yaşımdayım ve o melun hastalık bende hala var fakat eskisi kadar ayakta durmuyor ve eklemlerimi yormadığım için bir sorun yaşamıyorum.Sadece 3-4 saat ayakta kalırsam bileklerimi zorlarsam yine aynı şekilde şişiyor morarıyor.Hemen farkedip ayaklarımı dinlendiriyorum 2 gün boyunca hiçbir eklemimi zorlamıyorum öyle geçiyor.Tabi bu arada buz kompleksi yapıyorum ağrı kesici ilaç içiyorum krem sürüyor bandajla sarıyorum.Başka türlü geçmiyor ve inan o acıları tekrar yaşamak istemiyorum.
Defalarca bende ölmek istedim ama o doktor sayesinde yeniden hayata döndüm diyebilirim.
Size de çok geçmiş olsun.

1 yaşında kızım var eşimle çok şükür mutluyum ama çok hastayım teşhisi koyamadılar kan tahlili emarlar bir şeyin yok dediler en son fizik tedaviye gittim kas romatizması teşhisi konuldu boynum omuzun belim bacaklarım çok ağrıyor elim parmaklarım ayakta duramıyorum bebek emzirdiğim için tedavi olamadım lütfen moral verin çok kötüyüm :KK43:
emzirdiginiz için ilaç alamıyorum demişsiniz ama kızınız 1 yaşında oldugunu göre bırakıp tedavinizi olabilirsiniz
kızınızın saglıklı bir anneye.ihtiyacı var
süt yerine ek gıdalarla beslenmesini devam ettirin lütfen

Canım çeken bilir anca derdini.. Rabbim sabrını versin.. Evladın salıklı eşin le mutluymuş sun çok şükür.. Sabırlı ol evladın emzirmeyi biraktiğin zaman tedavini olursun inşallah.. Tekrardan çok büyük geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun sutden kesip tedavi olun bence
Bu şekilde olmaz çünkü

Fibromiyalji olup yenen var mı bu hastalığı
Annemde var bu hastalık. 70 kilodan 40 a düştü psikolojisi bozuldu ölüm korkusu sardı. Ama yeniden düzeldi psikolojisi o kilosunu falan aldi.Hastanede hicbirsey çıkmıyordu en son fibrpmiyalaji tanısı kondu antidepresan kullanıyor yıllardır böyle.

23 yaşında arkadaşımı aynı arabada geçirdiğim trafik kazasında tam yanımda, iki arkadaşımın da 27 yaşlarında ablalarını kaybettim. Ne zaman böyle bir ölüm isteği görsem acı acı gülerim, üzgünüm. Keşke onların yaşamaya fırsatı olsaydı da çeşitli tedaviler görselerdi.

Ölüm lafını bu kadar kolay kullanacak kadar güçsüz olmayın. Sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

Fibromiyalji olup yenen var mı bu hastalığı

Fibromiyaljide magnezyum iyi geliyormuş. Ama 6-7 çeşidi var. Türkiye'de bildiğim kadarıyla pek işe yaramayan 2 çeşidi satılıyor. Fibromiyaljiye iyi gelen çeşidi Magnezyum Malate'mış. Yurtdışına gidip gelen bir tanıdığınız varsa getirtebilirsiniz.

Hangi marka iyidir diye de yurtdışındaki sitelere bakıp yorumları okuyabilirsiniz veya yine bir tanıdığa rica edip araştırtabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Ya arkadaslar yapmayin fibramiyoloji'den olunur mu hic ? Bende iltihapli kas romatizmasi var. Yillarca teshis konamadigindan kalp romatizmasi da olusmus. Ama bir kere ben olursem ne olur demedim cunku bu oldurmez sadece surundurur.
Konu sahibi herseye iyi tarafindan bakarmisin ne hastalar hastaliklar var. Allah beterinden korusun. Ne kadar kolay pes edip moralini bozmussun. Ben sabahlara kadar agridan agladigimi bilirim ama hayata karsi umudumu hic kaybetmedim. Fizik tedavi merkezine gittigimde bacagi olmayan, tekerlekli sandalyeye mahkum olan, kolu oayan insanlari gorunce heyt be bizimkide hastalik mi dedim. Bak ben hamilr kalmaya calistigimdan ilacta kullanamiyorum birde ustune hamile kalirsam uzun sure kullanamicam ama senin cocugun bir yasindaymis yakinda sutten kesip ilaca baslayabilirsin. Bu fibramiyaloji her bes kisiden birinde var neredeyse. Ilaclarini duzenli kullan kremini duzenli sur bisi olmaz icini rahat tut

Son düzenleme:
Back
X