Ölmek istiyorum

evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos

28 bitti

Evlatlik al

Kelebek işin gücün var ailen yanında bence bu yaptığın nankörlük.
Ayrıldığın erkekteki alet edavatlar kalan diğer erkeklerde de var amma abarttın yücelttin şunu yahu.
Bir erkek için ya da erkeksizlikten ölmek isteyecek kadar saçmaladın bi cimcikle kendini hatta tokat at.

evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Bende bikaç gün sonra otuz olacağım. Üç sene önce evlendim. Bekarken hayat zor görünüyor. Ama evliykende zor kelebek. Evlenince birden toz pembe olmuyor ki herşey. Aşık oldum sevdim evlendim. Ben dahi evlenince hayat yine zor diyorsam neden siz şu halinizle ölmek istiyorsunuz? Hayat aynı, siz aynı siz olduktan sonra. Evlensenizde evlenmesenizde. Hayatınızın içine eden erkekte aynı dünyada sizde. E o yoluna bakarken siz neden hala tökezliyorsunuz? Zor Olduğunu biliyorum her şekilde zor yaşamak. Ama ölmek işi gücü olmayan aciz insanların yapacağı şey. Aciz misiniz
kelebek?

Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya

Duaların kabul olduğu bir ana denk gelirsiniz; bir yatakda ölümü beklerken düşünün...dializin artık fayda etmediği böbrek hastaları gibi mesela...

" evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos" demişsiniz ya, kendi başına hayatının anlamı olmayan bir insan, olur da evlenirse bir gün, evlendiği kişiye ne katacak ki? Kendisine bile faydası yok demezler mi?

Bu yaşta gençliğin mi gitti ?

18 yaşında evlendim 14 yıl evli kaldım .32 yaşında boşandım...

Şimdi 40 yaşındayım gençliğim falan da gitmedi ,kime gidecek neye gidecek ...

Yola devam Allah ın izni ile mutluyum huzurluyum kendimi seviyorum ,insanları da , önce kendini sev ...

Şu Dünya ya kendimizi mutlu etmek için çocuk getirme düşüncemizi,her gün sorgular oldummm...

Bu pskoloji ile çocuk sahibi olmamanız gerek zaten ...Önce düzlüğe çıkınnnn...

Bak canim suriye de kadınların ırzına geçilmek üzereyken kadinlar intihar etmek için fetva bekliyorlar ulemadan.adamlar kızlarımıza kadınlarımıza zarar gelmesin diye eşlerimizi biz öldürelimmi diye fetva bekliyorlar.ne acılar zor hayatlar var dimi.. sen ne diyorsun intihar edecekmiş tevbeee..

Ben bunlari yapiyorum zaten bi unversitenin onkoloji bölümününde beni tanimayan yok inanirmisin hastalara özeniyorum benden daha umutla sariliyolar hayata..
Onkoloji bölümündeki hastalarin o tarifsiz acilarina rağmen özeniyorsunuz! Uzman yardimi alin. Bir ayrılık insani bu hale getirmemeli. Bende on yıl tanıdıgım lise, üniversite hayatımı birlikte geçirdiğim insandan ayrıldım. Hatta aldatti ve terk etti beni. Şu an başkasıyla mutlu. Ama bu durum neden benim yaşam enerjimi düşürsün ki. Üzerimde oldukça fazla emeği var mutlu olsun.

bu konuyu sizi elestirmek degil, okuyanlara fikir vermek icin degerlendirmek isterim lutfen yanlis anlamayin.
Oncelikle cocuk esirgeme diye bir kurum yok, neredeyse 20 yildir böyle bir kurum yok ama iste filmlerden mi neden bilmem var sanılıyor. Devlet korumasindaki cocuklar gerçegi var evet ama bu cocuklarla bir cay icebilmek icin dahi bir suru onaydan gecmek zorundasiniz, kolaylikla gönüllü olunmuyor. Gönüllü basvurunuz kabul edilirse de bu onlara maddi hediyeler alip kendinizi bu yolla tatmin edebileceginiz anlamina gelmiyor. Ki o cocuklarin en son ihtiyaci kendi hayatina sukretmek icin oraya gelmis bir kac aglak insan! Devlet kendisi a dan z ye her ihtiyacini karşılıyor, velev ki bu yillar surebilen gönüllü olma surecini tamamladiniz, elinize bir kek bile alip gidemesiniz kuruma. Disaridan gelen seylere izin verilmiyor ki en dogrusu da bu. Korunmaya ihtiyaci olan çocuğa katki sağlayacak bir beceriniz, bir egitiminiz yoksa gidip orda kafaniza göre 'bos zaman' değerlendirme sansiniz, vicdaninizi ya da psikolojinizi rahatlatmak icin onlarin uzun sureli faydasına olmayacak bir hediyelesme aktivitesiyle daha fazla kendilerini kötü hissetmelerini saglamaya hakkiniz yok.
Bircok konuda bu mevzuya denk geliyorum, kimseye degil lafim genel anlamda bir kamu spotu olarak görün lutfen

Bence ise sosyal medya hesaplarinizi bir muddet kapatarak baslayin oturup milletin mutlu sandiginiz evlilik nisanlilik cocuk haberlerini karistirip inceleyerek aklinizdan cikmamasini engellersiniz karsi tarafi gizliden kontrol etmede son bulur instagramda onunuze cikan aile evlilik pembik gelin vs sayfalarindan uzak durmus olursunuz
Kendinize kafa dagitacak bir ugras bulun is cikisi icin puzzle yapin veya bilim kurgu polisiye agirlikli icinde iliski olmayan kitaplara yonelin spora baslayin bedeni yorarsaniz zihinde uzaklasir yeni bir dil veya yetenek kursuna baslayin nisan attiginizi bilmeyen konuyu oraya getirmeyecek yeni arkadasliklar edinin maneviyatla yardim isteyin siz dusunmeme konusunda caba gosterin gerisi gelir Boyle kumru gibi dusunurseniz atlatamazsiniz kendinize edersiniz

Son düzenleme:
'' otuzundan sonra gelinlik, yakışmamak ,Kart gelin '' ifadelerini okuyunca yazdıklarımı silmek istedim size. İnsan kendini değersiz görürse dışardan ne yapılırsa yapılsın boş. Dikkat çekmeye çalışmanın en acınası hali. Kusura bakmayın. Siz içinize zorla işletmişsiniz ezik büzük karakter duruşunu. Böyle mutlusunuz.

Cnm bence psikolojik bi destek al. Hayat yaşamaya değer. Anladığım kadarıyla maddi durumun da iyi manevi durumda çöküntü var demekki. İlk işin psikolojik yardım almak olsun 2. İşin seni bu duruma birileri getirmiş gibi geliyor at onları hayatından gitsin.

Ay bi de hakaret. 30 yaş üstü insanlara kart dedi kadın.

Evet bence de otuzdan sonra gelinlik yakışmayacak diye intihar etmelisin. Boşuna dünya kaynaklarına ortak oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…