evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bosnedir sizi bu kadar hayattan soğutup ta milleti, kendinizi öldürecek duruma getiren? hayallerinizin "içine eden" olay nedir? bir adam mı, sevginize layık olmayan bir aşk mı? eğer öyleyse gerçekten çok yazık bu söyledikleriniz. aşk bu, yaşanır biter. tek gayeniz bir çocuğunuz olması mı, evlenmek mi? vallahi günah, billahi ayıp bu yaptıklarınız.
kolay mı ya öyle ölmek, birilerine zarar vermek. ne adammış bu herif ki sizi bu hale sokmuş. hayatınızı birilerine veya bir şeye bağlamak çok yanlış. ne dertler ne acılar var bu hayatta. her şey insan için biraz güçlü durun.
28 bittihiç mi işiniz, gücünüz, bir meşguliyetiniz yok?
hayatta tek amacınız koca bulup çocuk doğurmak mıydı? olmayınca bittiniz mi?
15 senelik hayat arkadaşım terketse, şu 35 lik halimle gençliğim gitti, ömrüm bitti mahvoldum diye ağlamam. kesin yaş 20 lerdedir.
ne boşu ya. ne gençlik gitmesi. daha 29 yaşındasınız. hayatınızı boş hale getiren sizsiniz. tek amaç evlenmek olursa sonuç bu olur.evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Evlatlik alSanırım evlenme hayaliniz var. Allah aşkına hayatınızın tüm gayesi evlenmek mi çocuk yapmak mı o olmayınca insan yarım mı oluyor niye canına kıyacakmışsın sende değerli ne var? hayırlısı olsun diyeceksin. Geç olsun temiz olsun. Bak ben 9 yıllık evliyim bebeğim olmadı normal yolla kaç tedaviden geçtim hala tedavi oluyorum napayım öldüreyim mi kendimi yazık değil mi anne babana. Kendi hayatına bak seni seven insanların değerini bil işin gücün var şükret ne durumda olanlar var dışarıda kimsesiz aç işsiz lütfen ya.
Bence bu dediğini sen yapEvlatlik al
neden yoruldun mesela?Ben cok sıkıldım arkadasim bildigin gibi degil yoruldum
Bende bikaç gün sonra otuz olacağım. Üç sene önce evlendim. Bekarken hayat zor görünüyor. Ama evliykende zor kelebek. Evlenince birden toz pembe olmuyor ki herşey. Aşık oldum sevdim evlendim. Ben dahi evlenince hayat yine zor diyorsam neden siz şu halinizle ölmek istiyorsunuz? Hayat aynı, siz aynı siz olduktan sonra. Evlensenizde evlenmesenizde. Hayatınızın içine eden erkekte aynı dünyada sizde. E o yoluna bakarken siz neden hala tökezliyorsunuz? Zor Olduğunu biliyorum her şekilde zor yaşamak. Ama ölmek işi gücü olmayan aciz insanların yapacağı şey. Aciz misinizevet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Bu yaşta gençliğin mi gitti ?evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Onkoloji bölümündeki hastalarin o tarifsiz acilarina rağmen özeniyorsunuz! Uzman yardimi alin. Bir ayrılık insani bu hale getirmemeli. Bende on yıl tanıdıgım lise, üniversite hayatımı birlikte geçirdiğim insandan ayrıldım. Hatta aldatti ve terk etti beni. Şu an başkasıyla mutlu. Ama bu durum neden benim yaşam enerjimi düşürsün ki. Üzerimde oldukça fazla emeği var mutlu olsun.Ben bunlari yapiyorum zatenbi unversitenin onkoloji bölümününde beni tanimayan yok inanirmisin hastalara özeniyorum benden daha umutla sariliyolar hayata..
bu konuyu sizi elestirmek degil, okuyanlara fikir vermek icin degerlendirmek isterim lutfen yanlis anlamayin.Çocuk esirgeme kurumuna gidin. Maddi gücünüz el verdikçe küçük hediyeler alın. Hem size iyi gelir hem yaşamak için bir amacınız olur. Yada kütüphanesi olmayan okullar için kampanya başlatın yardım toplayın. Iyi olduğunuz alan var ise ihtiyaç sahibi öğrencilere ders verin.
en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya
Ben cok sıkıldım arkadasim bildigin gibi degil yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?