Ölmek istiyorum

ama ölene koca ve çocuk vermiyorlar. yaşayanlar er geç koca ve çocukla ödüllendiriliyor.
sabret.

aynen 36 yaşındayım defalarca tüp bebek aşılama napalım vardır bir hayır diyip devam ediyoruz hayatımıza

Önüne gelen biri ile evlen sende.

Her gün aynı konu...

Seviş , evlat edin.

Bunları evlenmedende yapabilirsiniz.

Sana çocuk verileceğini sanmıyorum ama...

çok yaşlıymışsın gerçekten yaaaaa
trollüyor musun sen bizi?
30 dan sonra gelinlik yakışmazmış, kart gelin olmak istemiyormuş... bak sen???
kart mıyız biz şimdi?
ağzından çıkan kelimeleri azcık ölçüp tartarsan karşına daha doğru insanlar çıkar, bu da benden sana abla tavsiyesi olsun madem...

Sakin ol ve elinde olanlarla mutlu ol. Herşey eş ve çocuk değil. Sağlığına ailene sukuret .

evet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Hayat sadece asktan ibaret degil seninki simariiktan baska bisey degil dikkatleri uzerine cekmeye calisiyorsun hastalari kiskaniyormussun sadece sacmaliyorsun bi erkek terk etti die insan hayattan sogumaz bukadar kusmez herkes terk edilebit insanlar evlenip bosaniyo cocuklari arada kaliyo sen sadece terk edilmissn keske cocugum olsaydi diyordun sen cocuga basil bakicaksinki o cocuk anne yri baba ayri buyuyecek hic mi dusunmuyorsun bencilin tekisin bence

Anladığım kadarıyla benim gibisin. Bende istiyorum bir evlat.. bu ay hsg. Cekinmistim hamileyim sandım ama adetime 2 gün var ve kaşık ağrılarım başladı. Evet bende üzülüyorum hemde cook. Ama kendimi öldürmek iisteyecek kadar değil. Yada İSYAN edecek kadar değil ..! Vardır Rabbimin bir bildiği.. evladım olup sağlıksız veya hayırsız olmasından iyidir belkide. Dua et ..

Bence önce bi haberleri dinle ve dünyadaki en önemli şey aşkmiş gibi çekilen dizileri izlemeyi bırak.Böylece aslında yaşadığın hayatın okadar da kötü olmadığını anlarsın.Sonra bir terapiste git ve profesyonel destek al.Olumsuz düşünmeyi bırakıp akışına yaşadığında istediklerin gerçek olacak.

Ooo kurban psikolojisi, nerede olsa tanırım.
Bir ara yazmayı ister ve vakit de ayırabilirsem, uzuun uzun yazacağım sana Kebelekçim.

Enerji vampirisin biliyor musun?
Çevrende insan bırakmayacaksın.
Hayatına biri girse, onu da bitireceksin, çünkü adam sevgilin değil, hedefin olacak.
Acılarına müptela olmuşsun, hatta her acının tiryakisi olmuşsun Kebelek.
Bağımlısın.

Kizlar dagilin. Hatun hepimize kart dedi!
Banada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksa evet icten ice itiraf edemedigimiz bu iste 25 yasindaki gelinin guzelligi ile bizimki bir ki zoraki koca koraki gelinlik

İyilesmeyecekmiyim cok yoruldum

Çok Üzgün olabilirsin de ölmek öldürmek ne demek.. Bu kadar Kıskanmak bu kadar memnuniyetsiz olmak seni zaten öldürür..

Sukredemiyorsun.. sahip oldukların sana yetmiyor.. Bu kosullarda evlilik ve çocuk yapma zaten.. kendi ile mutlu hayata bağlı olmalı bir anne..

Yardım Al ve zaman tanı kendine..

Bu halde mı bakıcaksın bebeğine ?
Çelik sinir gerekiyor özellikle geceleri 1647883 kez uyandığından....ve bu sadece 1 örnek...
ve sen yaşamayı beceremiyorken bebek diyorsun...helak olurdu elindd...dur kocaman gülecem sana şu an

Ben dunya meselelerine dalip giderken evlenme yasimin gectini hic hesaba katmadim cok pismanim nisanlimi biraktigima :/ ben cefasini cektik sefasini eller sürecek simdi

İste bu yuzden olmek istiyorum cunku ben bi boka yaramam cunku ben hic birseyi haketmiyorum

Kendi adına konuş lütfen, daha geçen 39 yaşında bir arkadaşım evlendi, gayette yakıştı ona gelinlik, çok da güzel bir gelindi.

Sen saldıysan, bedenine hiç bakmıyorsan o senin bileceğin iş...biz diyerek tüm 30 larında ki kadınları kendi safıma çekiyorum sanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…