ama ölene koca ve çocuk vermiyorlar. yaşayanlar er geç koca ve çocukla ödüllendiriliyor.en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
aynen 36 yaşındayım defalarca tüp bebek aşılama napalım vardır bir hayır diyip devam ediyoruz hayatımızaSanırım evlenme hayaliniz var. Allah aşkına hayatınızın tüm gayesi evlenmek mi çocuk yapmak mı o olmayınca insan yarım mı oluyor niye canına kıyacakmışsın sende değerli ne var? hayırlısı olsun diyeceksin. Geç olsun temiz olsun. Bak ben 9 yıllık evliyim bebeğim olmadı normal yolla kaç tedaviden geçtim hala tedavi oluyorum napayım öldüreyim mi kendimi yazık değil mi anne babana. Kendi hayatına bak seni seven insanların değerini bil işin gücün var şükret ne durumda olanlar var dışarıda kimsesiz aç işsiz lütfen ya.
28 bitti
Hadi annelik her yasta güzel onun icin acelem yoktu ama gelinlik 30 dan sonra yakismio ber kart gelin benim kaderimde boylemis canim 20 li yaslarimin icine ederek bosa harcayarak gecirmekmis.. suan bunlari yasarken agliyorim mutfakta millette bisey oldu sandi kuzenimi kiskandim diye itiraf edecek halim yok ya
Keşke bir sihirli değneğim olsa da onkolojide yatan bir çocukla kelebekanin yerini değiştirebilsem.
Hayat sadece asktan ibaret degil seninki simariiktan baska bisey degil dikkatleri uzerine cekmeye calisiyorsun hastalari kiskaniyormussun sadece sacmaliyorsun bi erkek terk etti die insan hayattan sogumaz bukadar kusmez herkes terk edilebit insanlar evlenip bosaniyo cocuklari arada kaliyo sen sadece terk edilmissn keske cocugum olsaydi diyordun sen cocuga basil bakicaksinki o cocuk anne yri baba ayri buyuyecek hic mi dusunmuyorsun bencilin tekisin benceevet gencligim gitti 24 yasinda tanidim hayatimin icine etti gitti.. ben simdi 29 yasindayim ayni hayalleri artik kuramiyorum hayat cok bos
Banada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksaKizlar dagilin. Hatun hepimize kart dedi!
İyilesmeyecekmiyimOoo kurban psikolojisi, nerede olsa tanırım.
Bir ara yazmayı ister ve vakit de ayırabilirsem, uzuun uzun yazacağım sana Kebelekçim.
Enerji vampirisin biliyor musun?
Çevrende insan bırakmayacaksın.
Hayatına biri girse, onu da bitireceksin, çünkü adam sevgilin değil, hedefin olacak.
Acılarına müptela olmuşsun, hatta her acının tiryakisi olmuşsun Kebelek.
Bağımlısın.
Ben dunya meselelerine dalip giderken evlenme yasimin gectini hic hesaba katmadim cok pismanim nisanlimi biraktigima :/ ben cefasini cektik sefasini eller sürecek simdiBence önce bi haberleri dinle ve dünyadaki en önemli şey aşkmiş gibi çekilen dizileri izlemeyi bırak.Böylece aslında yaşadığın hayatın okadar da kötü olmadığını anlarsın.Sonra bir terapiste git ve profesyonel destek al.Olumsuz düşünmeyi bırakıp akışına yaşadığında istediklerin gerçek olacak.
İste bu yuzden olmek istiyorum cunku ben bi boka yaramam cunku ben hic birseyi haketmiyorumBu halde mı bakıcaksın bebeğine ?
Çelik sinir gerekiyor özellikle geceleri 1647883 kez uyandığından....ve bu sadece 1 örnek...
ve sen yaşamayı beceremiyorken bebek diyorsun...helak olurdu elindd...dur kocaman gülecem sana şu an
Kendi adına konuş lütfen, daha geçen 39 yaşında bir arkadaşım evlendi, gayette yakıştı ona gelinlik, çok da güzel bir gelindi.Banada öyle diyorlar 30 dan sonra kimse seni almaz alsada yakismas gelinlik diyolar.. onlara cvp vermeye gerek yok bencede demekten baksaevet icten ice itiraf edemedigimiz bu iste 25 yasindaki gelinin guzelligi ile bizimki bir ki zoraki koca koraki gelinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?