• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Tövbe estağfrillah git 2 rekat bir namaz kıl bir dua falan oku. Ay Allah ım hayat evlilik çocuk mu çok merak ediyorum saçma geliyor bu tarz çıkışlar.

Bana birisi çaresi Yok senin gibi bende öğrensem nolacak ki demişti ona yardım etmeye çalışırken çok üzülmüştüm insanlar cidden ne konuştuğunu bilmeden bencilce konuşuyorlar

işte çünkü böyleleri kendilerine o kadar odaklanmışlar ki senin benim ne hissettiğimiz umrunda değil,
burda onkoloji hastalarını, 30 unu geçmişleri, çocuk sahibi olamayanları hepsini gömdü ve zerre vicdan azabı duymuyor hala sıkıldım, hala ben ben ben!!!

Çünkü tırt birisin :)
Anlamaya daha değer kullanıcılar varken burada sana gelen yorumlar sadece bu kadar oluyor kusura bakma beybisi.

bi git şurdan asabımızı bozdun

nişanlın mı sevgilin mi neydi ona bile hak verdim şu an iyi etmiş seni bırakmakla
Kizlar durduk yere bana gerek yok ya her konusuna 50tane akil yazildi
Akil veren sosyalles dr git vs vs hic bir yorumu kaile almiyo nasilsa kendi bilir olan sizin mapuslugunuza olur :)

Kimse beni anlamiyor, ölmek istiyorum, her seyden herkesten nefret ediyorum yeaa tarzi seyleri genelde 17-18 yaslarinda bırakıyor insanlar ama:işsiz:
Aşırı derecede iticisiniz siz ve yazdiklariniz.

Kizlar durduk yere bana gerek yok ya her konusuna 50tane akil yazildi
Akil veren sosyalles dr git vs vs hic bir yorumu kaile almiyo nasilsa kendi bilir olan sizin mapuslugunuza olur :)
Haddini bilirse inanın böyle yorumlar almazdı.
Saçmalamakta çıgır açmak için kimsenin canını yakmaya gerek yok.
Bir çogumuz kanser hastaları yakınıyız.
Çektigi acıları bilmeden şuursuzca yorum yapmak haddine düşmemiş kimsenin.
Altı üstü bir erkek yahu.
Erkek kanseri olmuş artık hatun.
30'dan sonra evlenmeyi bile ''kart gelin'' diye saçma bir algı ile savunmaya geçebiliyor e gel de delirme.

Ne kadar güzel eliniz ayanız tutuyor sağsınız görüyosunuz duyuyosunuz ne acı çeken insanlar elbette ne yaşadını bilemeyizz tabiki ama emin ol herkez birşeyler yaşamıştır bence elindekilerin kıymetini bil şu ölmeyi at bi aklından ölünce herşey harikamı sanıyosun canm emin ol asıl ölünce başlıyo gerçek hayat hesap kitap ki kendini öldürdün diyelim direk sorgusuz sualsiz cehendeme gidiceksin bunu bil ...ve mutlu ol daima. Ben bu dünyada kimsenin üzülmesini acı çekmesini asla istemem:KK16:

kanser hastalarına özeniyormuş hiç değilse onların umudu varmış

terbiyesiz.onların neler çektiğini bilmeden konuşuyor.

Bunu söyledi mi gerçekten?

Ben konu sahibin depresyonda olduğunu düşünmüyorum, zaten depresyon da öyle "hoff canım sıkılıyor, aileme durumumu çaktırmadan yaşıyorum" denilecek bir olgu değil. En en en fazla depresif periyottadır. Ama sanmiyorum. Bence piremses sendromudur bu.

Madem işe yaramazsn git mültecilerin dertleriyle hastalıklarıyla ilgilen gönüllü ögretmenlik falan yap. Ulkeye faydan dokunsun.

İşi var, sağlığı var, ailesi yanında.... daha da uzatılır bu. Üstelik onkolojide cidden vakit geçirmiş olsa oradaki hastaların keyiflerini yerine getirmej acılarını unutturmak icin ne kadar 40 takla attığımızı bilirdi. Böyle cahil cahil konusmazdı. Daha yeni ben bi cocuk hastamızın durumunun kötülestiğini ve yapacak bir sey kalmadığını duydum.. bu yüzden iyi niyetle yaklaşamıycam. Ve bu meseleyi bırakıyorum burada.

Bir destek al kelebek, daha fazla etrafının antipatisini kazanıp yalnız kalmadan bir destek al sinirlerin yatışsn.

Allah sınamasn dertle hastalıkla o zaman ben görürüm o "ölmek istiyorummmm" laflarını. Bir laf vardır hep dalga geçilir ama su duruma en cok uyanı da o:

Sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun kelebek?

Haddini bilirse inanın böyle yorumlar almazdı.
Saçmalamakta çıgır açmak için kimsenin canını yakmaya gerek yok.
Bir çogumuz kanser hastaları yakınıyız.
Çektigi acıları bilmeden şuursuzca yorum yapmak haddine düşmemiş kimsenin.
Altı üstü bir erkek yahu.
Erkek kanseri olmuş artık hatun.
30'dan sonra evlenmeyi bile ''kart gelin'' diye saçma bir algı ile savunmaya geçebiliyor e gel de delirme.
Cok hak veriyorum size ama almiycak hic bir akli bakin 14 sayfa insanlar isyan etti dunya akil verdi haklisiniz kusura bakmayin deme hissiyatinda degil yada haklisiniz nerden nasil baslayayim demedi ki hala beni kimse anlamiyor yazmis boyle biri yazilan hic birseyi almaz
Bosa ban yemeye gerek yok inanin o yuzden yazdim bende

Gelinlik giymeden yaşamanın ne anlamı varki....

Şayet çocuğunuz olursa kim kimi büyütecek?

Back
X