- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
- Konu Sahibi Deysimmsen
-
Kafam calismiyor gozlerim bi degisik ne yapicam Allahim diyip agliyorum hepÖncelikle doğumun ilk dönemleri zaten zor geçiyor destek alman gerekiyor
Sizde yaşadinizmi ne olur gecsin Allahim diyorum hepYaninizda yardım eden biri olmalı kendinize zaman verin bu geçici bı surec emin olun gecicek
Aldığın ilaç uyku yapıyor ama dinlendirmiyor vücudu vitamin desteği de alın psikolojik yardım daKafam calismiyor gozlerim bi degisik ne yapicam Allahim diyip agliyorum hep
İlk dogumumda yaşadım tabiki hiç kolay bişi değil bı anda çocuk bakmam gerek biyandan içimde hissettiklerim 40 im çıkana kadar çok zordu herşey sonra annem bu bebeğin sana çok ihtiyacı var sadece seninle kendini güvende hissediyor ve sadece senin yanında korkmuyor karnı aç ve sadece senin sütünü istiyor ben seni anlıyorum annen olarak zor bir süreçtesin ama bebeğini de sadece sen anlayabilirsin biraz gayret göstersen dedi ondan sonra yavaş yavaş kendime geldim sürekli kendimle konuştum ben çok iyiyim ve bu geçici bir süreç dedim bebeğimi doyurup uyutup kendime vakit ayırdım sevdiğim dizileri filmleri açtım kahve içtim yüzüme krem sürmek bile mutlu etti beniSizde yaşadinizmi ne olur gecsin Allahim diyorum hep
17 günlük lohusayim bebgi kabullenmem cok zor oldu geceleri gündüzleri ben baktim hep geceleri 1 saat uyudum ve bipolar hastasiyim şuan kafam cok dengesiz sanki beynim durmuş gibi düsünemiyorum güneşe bakamiyorum adeta cok stres var ve ben sezeryan ameliyatla dunyaya getirdim bebegi sanki eşimi istemiyorum öyle bi his geldi icime yasamak istemiyorum icime sikinti giriyor deliricem nerdeyse norodol damla ara sira kullandim vitanim b12 gibi ilaclarda kullandim daha kotuye gidiyorum
17 günlük lohusayim bebgi kabullenmem cok zor oldu geceleri gündüzleri ben baktim hep geceleri 1 saat uyudum ve bipolar hastasiyim şuan kafam cok dengesiz sanki beynim durmuş gibi düsünemiyorum güneşe bakamiyorum adeta cok stres var ve ben sezeryan ameliyatla dunyaya getirdim bebegi sanki eşimi istemiyorum öyle bi his geldi icime yasamak istemiyorum icime sikinti giriyor deliricem nerdeyse norodol damla ara sira kullandim vitanim b12 gibi ilaclarda kullandim daha kotuye gidiyorum
Cok saol cnm Allah razi olsun gece eşimle kavga ettik cok bunalimdayimRabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhayırlısıyla bu günlerin sonu çok güzel olacak ve bu zamanları unutturacaktır. Bebeğine ve sana bol dua ve iyi dileklerimizi yolluyoruz güzel anne, bebişine gülümseyerek bakmaya çalış, o da sana enerji yollayacaktır
Ben de yaşadım senin gibiydim emin ol geciyo sadece sakin ol ve destek al destek almazsan gerçekten işkence ilk günler. Ben aileme kiyamadim yaşlılar hastalar dedim eşim çalışıyo yazık uyusun dedim kendim perişan oldum artık ben de ölmek istiyorum diye ağlamaya başlamıştım sonra eşim devreye girdi günde bir öğün eşim bebeği süt mama vs ile beslemeye beni o arada uyutmaya başladı ben biraz kendime geldim ailemle konuştu bana destek olmalarını istedi gün geçtikçe daha iyi oluyorsun emin ol ben de sezaryen doğum yaptım üstüne kendim bakınca 15 gün ölü gibiydim şimdi yavaş yavaş insana dönüşüyorum tekrarSizde yaşadinizmi ne olur gecsin Allahim diyorum hep
Logusa sendromu olabilir mutlaka destek alin. Eş anne kardes biri olsun yaninizdaKafam calismiyor gozlerim bi degisik ne yapicam Allahim diyip agliyorum hep
Cnm benim aynen bende oyleyim bnm eşim bebek bakimindan anlamiyor hece gunduz cocuk bende o kdr yorgunumkiBen de yaşadım senin gibiydim emin ol geciyo sadece sakin ol ve destek al destek almazsan gerçekten işkence ilk günler. Ben aileme kiyamadim yaşlılar hastalar dedim eşim çalışıyo yazık uyusun dedim kendim perişan oldum artık ben de ölmek istiyorum diye ağlamaya başlamıştım sonra eşim devreye girdi günde bir öğün eşim bebeği süt mama vs ile beslemeye beni o arada uyutmaya başladı ben biraz kendime geldim ailemle konuştu bana destek olmalarını istedi gün geçtikçe daha iyi oluyorsun emin ol ben de sezaryen doğum yaptım üstüne kendim bakınca 15 gün ölü gibiydim şimdi yavaş yavaş insana dönüşüyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?