anne bile diyemediğim kadınKim bu kişi ?
okul bitti çalışmıyorum aylarca iş aradım ama yok evde sınava hazırlanıyordum onada müsade etmiyorBaşka eve çıkamıyor musunuz? Ya da okul yurduna geçemez misiniz?
Çok üzücü .. ama bunun için elbette ölmen gerekmez , kimse anne babasını seçemiyor elbette ..anne bile diyemediğim kadın
bilmiyorum defalarca sordum cevap veremiyorum nefret ediyorum ölsen kurtulsam diyo yaşanılmıyord ama bu evdeÇok üzücü .. ama bunun için elbette ölmen gerekmez , kimse anne babasını seçemiyor elbette ..
neden peki ?
Bir anne evladı için bunları diyorsa muhakkak ciddi sıkıntıları vardır ? Babanız nerde ? Hastalık ya da bir ölüm , bir kayıp mı yaşadı ? Sizi bir şeyden sorumlu falan mı tutuyor ?bilmiyorum defalarca sordum cevap veremiyorum nefret ediyorum ölsen kurtulsam diyo yaşanılmıyord ama bu evde
çağrı merkezine falan giremez misiniz? İzinleride haftaiçi alırsınız başka bi iş oldu mu görüşmeyede gidersinizokul bitti çalışmıyorum aylarca iş aradım ama yok evde sınava hazırlanıyordum onada müsade etmiyor
Kız kardeşim hasta kalp hastası ben napabilirim ki babama beni gönder yoksa ölümü alırsın dedim ama ondada tık yokBir anne evladı için bunları diyorsa muhakkak ciddi sıkıntıları vardır ? Babanız nerde ? Hastalık ya da bir ölüm , bir kayıp mı yaşadı ? Sizi bir şeyden sorumlu falan mı tutuyor ?
Kaç kere basvurdum olmuyo olsa sıkarım hiç önemli değilçağrı merkezine falan giremez misiniz? İzinleride haftaiçi alırsınız başka bi iş oldu mu görüşmeyede gidersiniz
Sıkın biraz dişinizi çocuklarını sırf kısır denmesin diye yapmış sırtında yük olarak gören insanlar malesef var
Kaç kere basvurdum olmuyo olsa sıkarım hiç önemli değil
küçük bir yerdeyimAçıkçası çağrı merkezi ve mağaza marketler enkolay iş bulunabilen yerler oyüzden söyledim ve olmamasına şaşırdım
Küçük bi şehirde misin ? Eğer İstanbuldaysan gerçekten iş olsunda neolduğu önemli değil diyosan iş arayana iş var
hiç tecrübemyok öyle sorumluluk alamamCok uzuldum
Kac yasindasiniz? Cocuk bakiciligi falan yapamaz misiniz? Hic kucuk cocuk baktiniz mi?
Hani sirketler olmuyorsa evde yapilacak bir is bulsaniz , pek cok kadin guvenilir yardimci ariyor kendine , ufak ufak da olsa para biriktirirsiniz bi baslangic olur
desen anlıyor mu ?Ben olsam inadına yer içerim. Hatta eksik bir şey varsa “niye yeterince bakamayacağın birini doğurdun be kadın, ben mi doğmak istedim” falan filan derdim.
Zira size yaptığı çok iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?