ölmek mi gerek yani?

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
kızlar artık bu evde yasadıklarıma dyanamıyorum lütfen bir bilginiz varsa bana yol gösterin. manevi olarak bana yasattıklarını az çok biliyorsuuz yemeğime içtiğime karısıyor artık bugün kahvaltıda çay içme seker çok atıyosun zarrasın dedi suratıma baktı ne yicem diye bıraktım kalktım kitap almak için biriktirdiğim paralarımı bile alıyor napim ben bu evde yaşamıyorum nereye kaçabilim saklanabilirim lütfen beni yönlendirin yanlış lşeylere süreklenmek istemiyorum

Başka eve çıkamıyor musunuz? Ya da okul yurduna geçemez misiniz?

Çok üzücü .. ama bunun için elbette ölmen gerekmez , kimse anne babasını seçemiyor elbette ..
neden peki ?
bilmiyorum defalarca sordum cevap veremiyorum nefret ediyorum ölsen kurtulsam diyo yaşanılmıyord ama bu evde

bilmiyorum defalarca sordum cevap veremiyorum nefret ediyorum ölsen kurtulsam diyo yaşanılmıyord ama bu evde
Bir anne evladı için bunları diyorsa muhakkak ciddi sıkıntıları vardır ? Babanız nerde ? Hastalık ya da bir ölüm , bir kayıp mı yaşadı ? Sizi bir şeyden sorumlu falan mı tutuyor ?

okul bitti çalışmıyorum aylarca iş aradım ama yok evde sınava hazırlanıyordum onada müsade etmiyor
çağrı merkezine falan giremez misiniz? İzinleride haftaiçi alırsınız başka bi iş oldu mu görüşmeyede gidersiniz

Sıkın biraz dişinizi çocuklarını sırf kısır denmesin diye yapmış sırtında yük olarak gören insanlar malesef var

Bir anne evladı için bunları diyorsa muhakkak ciddi sıkıntıları vardır ? Babanız nerde ? Hastalık ya da bir ölüm , bir kayıp mı yaşadı ? Sizi bir şeyden sorumlu falan mı tutuyor ?
Kız kardeşim hasta kalp hastası ben napabilirim ki babama beni gönder yoksa ölümü alırsın dedim ama ondada tık yok

Kaç kere basvurdum olmuyo olsa sıkarım hiç önemli değil

Kaç kere basvurdum olmuyo olsa sıkarım hiç önemli değil

Açıkçası çağrı merkezi ve mağaza marketler enkolay iş bulunabilen yerler oyüzden söyledim ve olmamasına şaşırdım
Küçük bi şehirde misin ? Eğer İstanbuldaysan gerçekten iş olsunda neolduğu önemli değil diyosan iş arayana iş var

Cok uzuldum
Kac yasindasiniz? Cocuk bakiciligi falan yapamaz misiniz? Hic kucuk cocuk baktiniz mi?
Hani sirketler olmuyorsa evde yapilacak bir is bulsaniz , pek cok kadin guvenilir yardimci ariyor kendine , ufak ufak da olsa para biriktirirsiniz bi baslangic olur

Mutlaka her gün dışarı çıkıp iş bakın, çevre yerlere sorun, numara bırakın. Evden iş bulunmuyor. Bir süre ararsanız muhakkak iş bulursunuz.

Sonrasında dişinizi sıkıp para biriktirin 1 yıl kadar, 5 kuruş harcamadan.. Ev arkadaşı bulabilrsiniz çalışırken. Öğrenciler, yeni çalışmaya başlayanlar hep ev arkadaşı arıyorlar çevre aracılığıyla. Başlangıçta bir yatak,dolap, buzdolabı koyarsınız biriktirdiğiniz parayla, devamı yavaş yavaş olur.

Ben olsam inadına yer içerim. Hatta eksik bir şey varsa “niye yeterince bakamayacağın birini doğurdun be kadın, ben mi doğmak istedim” falan filan derdim.
Zira size yaptığı çok iğrenç.

Annenizin ciddi sıkıntıları var çünkü soğuk olsa annelik hissini yaşayamasa bile ölsen kurtulsam demez.
Belki kavga anında sinirle söylüyo desen genel tavrı böyle olmaz.
Çalışmıyorsunuz, okuttum ettim hala yük, elinizden gelen işleri beğenmiyor vs. Olsa bile takıntı haline getirmiş.
Bir an önce iş bulun ve para kazanın parayı görünce yumuşar bir nebze sınava kadar idare edin sonra duruma göre kendi ayaklarınızın üstünde durun derim.
İş olarak satış danışmanı, çağrı merkezi elemanı, garson, fast food markalarında kasiyer, komi gibi işlere de bakabilirsiniz daha çok ilan oluyor genelde dişinizi sıkıp en azından sınava kadar idare edip biraz da olsa para biriktirirsiniz. Hem evden de uzaklaşmış olursunuz.
Canınızı da sıkmayın lütfen annenizin skkıntıları var, siz yolunuzu çizmeye bakın hakkınızda hayırlısı.

küçük bir yerdeyim

hiç tecrübemyok öyle sorumluluk alamam

Kışkırtmak gibi olacak da senin annenin iyi bi çemkirilmeye ve aynı şekilde aşağılanmaya ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…