Ölmek

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
...................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
noluyo hiç bişe anlamadım ben

neye üzüldün ne sıkıntın var anlatırsan rahatlarsın biraz

saçmalama canm Allah affeder tövbe edersen ve birdaha yapmazsan
Allah aşkına bir erkek için bu kadar yıkılma ya biz kızlara yakışıyor mu
kimbilir nasıl güzelsin belki hayalini kuranlar var ne bu özgüven eksikliği

Değermi sence peki yaptığın ????????

canım çok şaşırdım senin haaytında daah önemli ne olabilir ki.nişanlı dediğin nedir ki atarsın gider yenisi gelir . senin hayatından senden kıymetli mi. hiç kimse hiç kimse senden kıymetli değil.hayatta öyle takılacak şeyler var ki bu hiç bir şey sayılır. çok kanıyorsa doktora git dikiş atılsın.. benim aynı yerden bardak kesti dikiş atıldı kimse jilet izi diye düşünmedi

herkesin zayıf anları oldu ve olacak her zaman olacak
asıl zayıflık ölmeyi falan düşünmek sen kendin için yaşıyorsun bir erkek için değil
kendine gel lütfen

sarhoş gibi yazmışsın ciddi bir konuyu gülerek ve yarım yamalak ! ölmek çözüm degıl unutma canım

Sen ölünce ne olacak? sevgılın yasını tutacak aılen kahır olacak ee sonra?
kımse senın arkandan gelmeyecek. sen hayatından vazgecıp kendınız acızlestırdıgınle kalacaksın...

Asıl ne zaman rezıl olacaksın bılıyor musun? bunu tekrarladıgın zaman.
kolunu gızlersın sararsın bantlarsın. ama beynındekı bu dusunceyı nasıl saklayacaksın?
nasıl saglıklı bır beyıne kavusacaksın?

Bak ınsanlar sehıt oluyorlar. evlatlarını bok yoluna kaybedıyorlar. acılarından cayır cayır yanıyorlar. ama senın gıbı allahın verdıgı canı almaya kalkmıyorlar. belkı suan bırısının eşi, sevgılısı, yasam mucadelesı verıyor. belkı bırısı kocasından dayak yıyor yada ne bıleyım bırısı cocugunu dogurup ona can vermeye calısıyor.

ama hıc kımse hayatından vazgecmıyor. ınsanlar ıyı kotu cırkın guzel merhametlı vıcdansız ama hıc kımse ıcın kendınden vazgecıcek kadar degerlı degıl. burada yazdıklarımız ne kadar etkılı bılemem ama keske mantıklı dusunebılsen...

biraz daha açsan şu konuyu belki daha iyi yardımcı oluruz

bazen insanın beyni duruyo hiçbişey düşünemiyo

şu an böyle bi durumdasın sanırım

bileğin kanıyo mu seni bu duruma iten ne:18::18:

kalk bir doktora git burda vakit geçirme. kanama durdu mu damara geldi mi kesik?

napıcanı konuşuruz sonra bir hastaneye git hemen

Arkadaskar daha önce anlattım ve hiç rahatlamadım, aksine daha kötü neticeler edildi.
Ve evet sarhoş bir kafa artı ve dumanlamiş. 8 sene öncede istiyordum takı o karşıma çıkana dek. Mutluyum bu 8 sene boyunca. Ama iş düğüne gelince herkez takla atmaks başladı. Bir erkek için değil, gururum incildi.. Sırf araba için annesinin evinde ve bana söyleyemediği seyler varmış. Kimse hatırlamadı beni galiba! Hani su takıları gösteriş takalım bunuda ailenden gizle diyen kaynananın gelini! Su saftirik hani..

Kapi kilitli kizlar:) ayrıca uyumak için kezdim derine gidemedim.... Ya ailem yaşlı ve hasta oldukları için.. Ya ilkez bilemedim ama 5 çirkin, net çizgi var. Zadece yaniyo.. Ama kanama kezin durdu gibi.. Keske Becerseydim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Durdu hemde kalın, kalın. İnce kezmisim ama cok utanç verici izler kendilerini apaçık belli ediyor...

kolundaki izler geçer kalbindekiler daha önemli. ben biliyorum seni yurtdışında yaşıyorsun nişanlının annesi yardımcı olmuyordu size evlenirken hatta gizli gizli mesaj atıyordu sana değil mi?

bi soğuk duş alsan şimdi öyle gelsen konuşsak aslında? en azından elini yüzünü bi yıkasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…