Ölmek

Teşekkür ederim. Durdu hemde kalın, kalın. İnce kezmisim ama cok utanç verici izler kendilerini apaçık belli ediyor...

Bu dert edilecek birşey değil.Bir kaç gün uzun kollu açık renk gömlekle gezersin kimse birşey anlamaz merak etme.

Ama bu hayatta hiçbirşey veya hiçkimse senden daha kıymetli değil.Madem bu kadar üzüyorlar seni ,umursama onları.Allah korusun ölsen öbür dünyada nasıl verirsin bunun hesabını?Anneciğin ne yapar sana birşey olursa?Sakın bir erkek için ölmeyi aklından bile geçirme.

Kalıp kilitli kizlar:) ayrıca uyumak için kezdim:( derine gidemedim.... Ya ailem yaşlı ve hasta oldukları için.. Ya ilkez bilemedim ama 5 çirkin, net çizgi var. Zadece yaniyo.. Ama kanama kezin durdu gibi.. Keske Becerseydim...

aklın basına geldiginde ahh dicen salak kafam nasıl yaptım bunu ben onun izine her baktıgında kendine kızıcaksın degmiyor cunku emin ol bu kdr ölmeyi istedikten sonra Allah bir hastalık veriyor ve ozaman diyorsunki bosver herseyi hayatımda ne kadar problemim varsa hicbiri umrumda degil yeterki saglıgım yerinde olsun kendimden biliyorum

Son düzenleme:
Nisanlimin annesini hayatta affetmeyecegim! Allah'a havale ediyorum o şeytanı! Artık o kadar pis miydeliyimki nişanlımın bunlarla is birlikteliğini yaptığını hisetmeme rağmen devam ediyorum.. Ama kaldıramıyorum bunun yükünü. Herseyi bize ödetmeye çalışıyor. Ben ailemden destek almadan cok cok cok utanıyorum:( ama onu burakamiyorumda.....onun yerine kendimden vazgeçiyorum. Kimsenin yüzünü görmek istemiyorum, herkez bir tarafdan yorumluyor. Ve herkez gergin. Nişanlım anlaşılan cok rahat...:(

ramazan günü nasıl böyle bir günaha girersin :( hiçbirşey senden kıymetli olamaz senin hayatında.

bileklerini düşünme. yarın kalın bir bileklik takarsın. yaraların iyileşene kadar. kimse görmez. silkin kendine gel hadi.

seni bu hale getiren insanları hayatından çıkararak işe başlayabilirsin mesela. yeni kararlar almak sana iyi gelecektir.

hadi al bi kağıt kalem. nasıl bi hayat yaşamak istediğini yaz.ve bunun için neler yapman gerektiğini düşün.

mutlu olucaksın iyi hissettiricek. birşeylere saplanıp kalmak herkesi mutsuz eder.

sen ölmeyi seçecek kadar kendine değer vermiyorsan eğer kim? niye? sana değer versin ki.

HADİ KENDİNLE VE HAYATLA BARIŞ. dua etmek iyi gelicek lütfen dene.

Hic kimse ve hicbir sey canindan, senden daha kiymetli degil canim. Seni bu sonuclara iten ne(?) Tam olarak bilmiyorum ama bence siyril onlardan. Nisanlandin diye evlenmek zorunda degilsin zaten. Bi kez yanlisa dusmussun yapmissin simdi lutfen kendine gel ve beceremedim deme! Bu dusuncelerle yasamaktansa kendine mutlu bir hayat kur. Gercekten sana deger veren ve sen oldugun icin seni isteyen insanlara yer ver hayatinda. Simdi git soguk bi dus al ve kendine gel canim. Suanki psikolojin hic iyi degil ve bence en kisa zamanda hatta pazartesi gunu bir psikolaga git.

Unutma ne olursa olsun hayat yasamaya deger!

sana önerim o sorumsuz adamdan ve o aileden uzak dur kendine gel.. ölmeyi düşünmekten vazgec.. emnm daha cok gencsndir.. hiç bisey hayatn sonu değil hiç bi erkek hayatın sonu zaten değil.. kafanı topla.. seni haketmeyen biriyle olmaya calısma..sorumsuz erkek! asla evlilikte cekilmez.. kendi sorumluluğunu alamayan insan ailesinin çoluğunun çocuğunun sorumluluğunu nasıl alsn.. dönüşü olmayan yollara girme.. ayrıl ve kurtul !! ayrıca senin için çok üzüldüm.. gercekten yapabileceğim bsey varsa özelden yazablrsn..

kolundaki izler geçer kalbindekiler daha önemli. ben biliyorum seni yurtdışında yaşıyorsun nişanlının annesi yardımcı olmuyordu size evlenirken hatta gizli gizli mesaj atıyordu sana değil mi?

bi soğuk duş alsan şimdi öyle gelsen konuşsak aslında? en azından elini yüzünü bi yıkasan?
Aynen dediğin gibi... Zaten, kalbim artık cok kırıldı. söyle bir şey demişti annesi, kızınızı kullandıktan sonra, iki icinde kapıya ben kendi ellerimle burakacagim vs. Suan burda gece 01:52 ve odamda. CÇıkmam mümkün değil. Böyle bir saçmalık yapmadan önce kırız gibi bir şey geçirdim:( şimdide kapının önünde kardesim var.. Sesini duyuyorum. Ayrıca banyoyu burakin, yazacak Halim bile kalmadı. Zadece yaşadıklarım cok ağır geldi şimdiden. Herkez bir tarafdan saldırıyor. Koruduğum adam bile hile oynuyor galiba benimle. Belkide yaşayacaklarından korktum, annesi kapıya atacak vs. Bilemiyorum. İnanın küçük bir aklım vardı, onuda kaybettim!

şu hayatta birşeylere ya da birine haddinden çok değer verdiğinde ya da haddinden fazla duygusal yatırım yaptığında eninde sonunda kaybediyorsun .....insanları kontrol etmeye çalışmaktan vazgeç ...sadece düşünce yapın yanlış......ben de boşandığım eşime ayrılamam çok seviyorum diye tuttursaydım ben de intihara kalkışırdım inan bana......bırak ne hali varsa görsün bırakılmayacak nesi varmış
şu bileğini acilde bir doktora hemen göster belki dikiş gerekiyordur eğer öyle ise daha az iz kalır TOPARLAN

ne oluyo ya, tövbe estafurullah. ne yapıyosun canım sen, nişanlım dediğin adam ne kadar zamandır senin yanındaki vazgeçilmez olsun. insan birtek anasından babasından vaz geçemez. bu zamana kadar o mu seni ayakta tuttuda, şimdi yıkıldın. konu ne nedir tam anlamadım ama hayatta ne fırsatlar var. ne doğru adamlar var, seni ailesine ezdirmeyecek, anana babana karşı boynunu büktürmeyecek. sorunlu insanlarla uğraşıp, kendini sorunlu biri haline getirme. 3 gün ağla 5 gün ağla istersen arkasından 1 yıl ağla ama seni canından vaz geçecek hale getireni asla affetme. küllerimden yeniden doğdum de, Allaha havale et, zaman alsada o icabına bakar. ben beni üzeni Allaha havale ediyorum, bi bakıyorumki belasını bulmuş..

Aynen dediğin gibi... Zaten, kalbim artık cok kırıldı. söyle bir şey demişti annesi, kızınızı kullandıktan sonra, iki icinde kapıya ben kendi ellerimle burakacagim vs. Suan burda gece 01:52 ve odamda. CÇıkmam mümkün değil. Böyle bir saçmalık yapmadan önce kırız gibi bir şey geçirdim:( şimdide kapının önünde kardesim var.. Sesini duyuyorum. Ayrıca banyoyu burakin, yazacak Halim bile kalmadı. Zadece yaşadıklarım cok ağır geldi şimdiden. Herkez bir tarafdan saldırıyor. Koruduğum adam bile hile oynuyor galiba benimle. Belkide yaşayacaklarından korktum, annesi kapıya atacak vs. Bilemiyorum. İnanın küçük bir aklım vardı, onuda kaybettim!

o zaman şimdi uyumaya çalış. senin gerçekten yardım alman lazım canım benim. biz her duruma maalesef istediğimiz kadar güçlü duramayabiliyoruz, hepimiz yaşıyoruz bunu.

anne babanını düşün kendini gençliğini düşün bu şekilde kendine de onlara da yazık olacak. psikiyatri servislerine git pazartesi günü anlat her şeyi. sana tahmin edemeyeceğin kadar yardımları olacak emin ol.

şu an nişanlından da annesinden de önemli olan tek şey sensin hadi uyumaya çalış biraz şimdi hiç bi şey düşünme bundan sonra her şey daha güzel olacak de kendini buna inandır ve uyumaya çalış.

Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?
bileğini dert ediyorsan eğer, bileklik kullan canım..yaptığın şeyin elle tutulur bır tarafı yok bilesin!..

kimin için bu davranıslar? kendıne edersin ...

ayrıca ılerıde bu aşk bıtse ve ondan soğusan bile
gerıye kalan ve ömrün boyunca senınle olacak olan şey
bıleğındekı izlerdir..
pişmanlığını her kollarına baktığın zaman görüp
o izleri yok etmek için elinden gelenı yapmak isteyeceksin.

ve ileride tek derdın bu olacak!.

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim...
ama sizden iyi doktor şuan olamaz.
Sirf dünkü karışık duygular, ve bozuk psikolojimin içindede olsam annem ve babam için yapamadım, vazgeçedim. Ama yasamak icinde bu ikisi dısında hiç bir nedenim kalmadı. Dünya çirkin ve ben bu çirkinlikleri hiç yaşamak niyetinde değilim. Aklıma daha önce vardı, dün bunu gerçekleştirdim. Okadar guzel şeyler yazmanıza rağmen, ben hala yanlış zamanlama yaptığımı düşünüyorum. Aklımı başıma almalıyım.. Beynim resmen durmuş..

İki küçük krizimden salak gibi belki uyuyacagimi düşündüm.
Simdi gözler sis, bilekte 5 çizik.. Rezil olmamdan cok üzeceğim bu insanları...

Kezin bu yaşadıklarım deymez, çünkü biliyorum, hepsi bir tuzakdi.

inan bana hiç kimse ve hiç bişey için değmez canım
daha birkaç ay önce kuzenimin eşi yaptı bunu ve kaybettik malesef
geeride kalnların acısı tahmin edilemez inan kendini düşünmüyorsan aieni düşünmelisin

inan bana hiç kimse ve hiç bişey için değmez canım
daha birkaç ay önce kuzenimin eşi yaptı bunu ve kaybettik malesef
geeride kalnların acısı tahmin edilemez inan kendini düşünmüyorsan aieni düşünmelisin

Kendimi dusunmedigim icin yaptim zaten, ailemi dusundugum icinde derin derin kezemedim...
ailemin ikiside kalp hastasi... kafam hic iyi degil..heran ne kadar aptalim diye dusunurken 5 dakika sonra tekrar zayif dusuyorum ve tekrar yapmak istiyorum..

2 ay once hiiiic aglamayan bir insandim ben, herkez bu kadar guler yuzlu olmama sasirirlardi.. simdi ne halere dusdum...
o izlere bakdikca bana yaptiklarini belki hatirlar guclenirim. Suan beynim oyle sulanmiski, oyle durduki ne hisettigimi, bu yaptigimdan ne ogrendigimi bile anlamiyorum...

Ailem destek verdikleri gibide cok yorum yapiyor buda beni cok etkiledi. zaten cok agir bir sey yasiyorum. Anliyorum herkez gergin, ama daha dikatli olmalari gerekiyor! benim ne kadar hasas bir insan oldugumu biliyor. Herkez dengesiz..
haklilarda aslinda, cunku gidip oyle pis bir aile getirdimki onlara, neye ugradiklarini sasirdilar. Hala arkamda duruyorlar, soylenselerde. Simdi merak ettigim, dun nisanlimin mesaji,ilerde bir seyler anlatacak suan soyleyemedigi seylermis.(ben biliyorum, ama yinede ondan duymak istiyorum)

iste kizlar benim hikayemin bir kizmida burda yaziyor. Evlenecek bir cok kizin basina benim, basima gelenler, geliyor!bu yuzden siz o numaralari hic yutmayin! eminim o seytan kadin benim dugunume gelip hata yuzsuz, yuzsuz yanima gelip bana yalvaracak....
gelip yalvarmasindanda korkuyorum, hic tahamul edemem! yuzunu bile gormek istemiyorum ya!haksizmiyim?gelecek ama, annem diyecek, gelecek!

ne kadar kisikliksiz insanlar var bu dunyada ya............:)
inanamiyorum, cevremde boyle insanlarin olmazsida, uzuyor beni..:)

nisanlim kuya cok iyi biliyorum, ama pis bir huyu oldugunuda biliyorum. Oda onun olmayan bir seyi almak. Gecen mobilyacidaydik. Bir yatagin uztunde cep-telefonu duruyordu. Pahali bir seydi. cebine atmak istedi......
ben bizim olmadigini ve sayibine tekrar vermemiz gerekdigini, zaten butun belalar bizi buluyor, bunu alirsak hic hayirli bir seyler yasamayacagimizi ve belki Allahdan bir sinaf oldugunu anlattim. Herneyse, sayibine geri verdik hemen. Daha sonra bu, telefonu verdi diye uzuldu, sonra sessiz, sessiz salak askim benim dedi..:)

Visdanli bir tarafida var, ama boyle taraflari olmazsi, herseyin ust, uste gelmezsi, herkezin bir tarafdan saldirmazsi beni bunaltti.Dugunden sonra, benden istedigini aldikdan sonra, bir kenara atar diye korkuyorum, vs....

pc arkasina gecdigim icin suan turkce alfabetleri ve duzgun turkce kulanamiyorum, kusura bakmayin.

yaşadığımız kötü olayları imtihan olarak görüp sabretmek en güzeli.Allahın verdiği canı tekrar Allah alır.sen sadece o bedende emanetçisin bunu unutma.Allah korusun yapacağın en küçük hata hem dünya hayatını hem ahiret hayatını bitirir.sıkıntıların varsa şayet mantıklı bir şekilde çözmeye çalış.ölmeye kalkışarak çözülmez.çünkü öldüğünde verceğin hesap,kabir hayatı daha da zor..Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..

Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, hem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdim:(sanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplandi ve kalın bir sekilde kurudu bile...
Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde::(:@
Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama hala bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..

Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şansizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek...

Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim...
Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz..
Sizde onlar kadar acimasizmisiniz? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?

Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?

onlar kim, hangi insanlar kötü, bence psikolojin bozuksa bi doktora git, belli ki beyininde kimya bozulmuş, hormonlar şaşmış, doktor bunları normale döndürecek bişeyler verir.
bileğini kestiğin içinde sizde onlar kadar acımasızmısınız demende ayrıca ilginç, demekki tepkileri tahmin edebiliyordun yinede bu konuyu açtın
açıkcası gerçekten kendini öldürecek kadar ağır depresyonda olsan bu başlığı bile açacak gücü bulmazdın kendinde, hatta kk aklına bile gelmezdi

hayattakı kotuluklere ragmen yasayabılmelı ınsan ...
yasayabılmeklı kı war oldugunu gosterebılmelı ...

Kendimi dusunmedigim icin yaptim zaten, ailemi dusundugum icinde derin derin kezemedim...
ailemin ikiside kalp hastasi... kafam hic iyi degil..heran ne kadar aptalim diye dusunurken 5 dakika sonra tekrar zayif dusuyorum ve tekrar yapmak istiyorum..

2 ay once hiiiic aglamayan bir insandim ben, herkez bu kadar guler yuzlu olmama sasirirlardi.. simdi ne halere dusdum...
o izlere bakdikca bana yaptiklarini belki hatirlar guclenirim. Suan beynim oyle sulanmiski, oyle durduki ne hisettigimi, bu yaptigimdan ne ogrendigimi bile anlamiyorum...

Ailem destek verdikleri gibide cok yorum yapiyor buda beni cok etkiledi. zaten cok agir bir sey yasiyorum. Anliyorum herkez gergin, ama daha dikatli olmalari gerekiyor! benim ne kadar hasas bir insan oldugumu biliyor. Herkez dengesiz..
haklilarda aslinda, cunku gidip oyle pis bir aile getirdimki onlara, neye ugradiklarini sasirdilar. Hala arkamda duruyorlar, soylenselerde. Simdi merak ettigim, dun nisanlimin mesaji,ilerde bir seyler anlatacak suan soyleyemedigi seylermis.(ben biliyorum, ama yinede ondan duymak istiyorum)

iste kizlar benim hikayemin bir kizmida burda yaziyor. Evlenecek bir cok kizin basina benim, basima gelenler, geliyor!bu yuzden siz o numaralari hic yutmayin! eminim o seytan kadin benim dugunume gelip hata yuzsuz, yuzsuz yanima gelip bana yalvaracak....
gelip yalvarmasindanda korkuyorum, hic tahamul edemem! yuzunu bile gormek istemiyorum ya!haksizmiyim?gelecek ama, annem diyecek, gelecek!

ne kadar kisikliksiz insanlar var bu dunyada ya............:)
inanamiyorum, cevremde boyle insanlarin olmazsida, uzuyor beni..:)

nisanlim kuya cok iyi biliyorum, ama pis bir huyu oldugunuda biliyorum. Oda onun olmayan bir seyi almak. Gecen mobilyacidaydik. Bir yatagin uztunde cep-telefonu duruyordu. Pahali bir seydi. cebine atmak istedi......
ben bizim olmadigini ve sayibine tekrar vermemiz gerekdigini, zaten butun belalar bizi buluyor, bunu alirsak hic hayirli bir seyler yasamayacagimizi ve belki Allahdan bir sinaf oldugunu anlattim. Herneyse, sayibine geri verdik hemen. Daha sonra bu, telefonu verdi diye uzuldu, sonra sessiz, sessiz salak askim benim dedi..:)

Visdanli bir tarafida var, ama boyle taraflari olmazsi, herseyin ust, uste gelmezsi, herkezin bir tarafdan saldirmazsi beni bunaltti.Dugunden sonra, benden istedigini aldikdan sonra, bir kenara atar diye korkuyorum, vs....

pc arkasina gecdigim icin suan turkce alfabetleri ve duzgun turkce kulanamiyorum, kusura bakmayin.

kaç yaşındasın bilmiyorum muhtemelen 85lisin senden rica ediyorum lütfen ama lütfen bir uzmana git ister bir arkadaşın ister bir ablan istersen tanımadığın bilmediğin biri olarak kabul et sözlerimi ama lütfen beni dinle. yaşadığın her şeyi anlatmalısın. ben burdan napabileceğimi inan kestiremiyorum yanlış şeyler söylemek istemiyorum, şu an resmen ateşin ortasındasın. göz göre göre hayatını mahvediyorsun. nişanlım dediğin adam hırsız sen her ne kadar bunu iyi niyetle ifade etsen de bahsettiğin şeyin tam karşılığı bu.

bu adamla evlenecek kadar çaresiz misin sen? söylemek istediğim çok şey var ama durumun hassaslığından ötürü inan cesaretim yok. eğer kendine ailene biraz saygın varsa bir uzmana git hiç bir şeyini saklamadan konuş onunla. bir hayatı mahvetmeye değmez hiç kimse için, senin ömrünün vebalini gençliğinin vebalini kaldıramazlar sonra.

lütfen bu dediklerimi iyi düşün.

Ne diyeceğimi bilemedim...
ama sizden iyi doktor şuan olamaz.
Sirf dünkü karışık duygular, ve bozuk psikolojimin içindede olsam annem ve babam için yapamadım, vazgeçedim. Ama yasamak icinde bu ikisi dısında hiç bir nedenim kalmadı. Dünya çirkin ve ben bu çirkinlikleri hiç yaşamak niyetinde değilim. Aklıma daha önce vardı, dün bunu gerçekleştirdim. Okadar guzel şeyler yazmanıza rağmen, ben hala yanlış zamanlama yaptığımı düşünüyorum. Aklımı başıma almalıyım.. Beynim resmen durmuş..

İki küçük krizimden salak gibi belki uyuyacagimi düşündüm.
Simdi gözler sis, bilekte 5 çizik.. Rezil olmamdan cok üzeceğim bu insanları...

Kezin bu yaşadıklarım deymez, çünkü biliyorum, hepsi bir tuzakdi.

Canım sakın yapma böyle bir şey. Aileni düşün ne hale düşerler. Benim annem kadar sevdiğim teyzem iki ay önce intihar etti ,inan çektiğim acıları tahmin edemezsin. Hala etkisindeyim. Sık sık rüyalarıma giriyor.Ben de her an kötü bir olay olacak psikolojisi var şu an. Telefonlardan korkuyorum. Çünkü haberi telefonla almıştım. En kötüsü de yalnız kalmaktan korkuyorum. Ve onu o kadar özledim ki...Lütfen değmeyen insanlar için böyle bir şey yapma.Eminim bu günler geçecek. Hepimiz zor dönemlerden geçtik. Ama lütfen bir doktora git.

Back
X