- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
...................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..
Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, gem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdimsanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplamım kalın bir sekilde kurudu bile...
ve Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde. Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..
Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şandizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek... Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim... Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz.. Sizde onlar kadar acımasızlığınız? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?
Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?
Sana soyleyenecegim seyler var, şimdi söylemeyeceğimde dedi nişanlım..
sanki bilmiyorum ne b.k olduğunu:)siz bile biliyorsunuz..
Ben hayatımda ilkez bugün cok kötü bir şey yaptım, gem istiyor, hem istemiyorum. Ben dayeni bileyimden birini kesdimsanırım pek derin kesmedim..çünkü korka, korka yaptım ve kan olduğu gibi toplamım kalın bir sekilde kurudu bile...
ve Zadece yanma hhissediyorum birde kalbimde. Elime yüzüme bulaştırdım.. Şimdi rezil olacağım!!! Ve Allah hiç affetmeyecek belki ama bende bunu galiba tekrar tekrarlayacağım..
Ben artık dayanamıyorum 2 ay icinde kafamı alt ust ettiler..
ben niye bu kadar aptal ve şandizsim bilmiyorum! Cok zayıfım! Allahdan tek dileğim uyumak ve affedilmek... Büyük bir hitimal rezil olcagim yarın ve bu bileği nasıl gizleyeceğim... Şimdi o b.ku yemeden önce düşüneseydiniz dersiniz.. Sizde onlar kadar acımasızlığınız? İnsanlar neden peki bu kadar kötü olmak sorunda?
Yada neden iyiler ve kötüler var? İyileri anladikda, ya kötüler?
Teşekkür ederim. Durdu hemde kalın, kalın. İnce kezmisim ama cok utanç verici izler kendilerini apaçık belli ediyor...kalk bir doktora git burda vakit geçirme. kanama durdu mu damara geldi mi kesik?
napıcanı konuşuruz sonra bir hastaneye git hemen
Teşekkür ederim. Durdu hemde kalın, kalın. İnce kezmisim ama cok utanç verici izler kendilerini apaçık belli ediyor...