- Konu Sahibi happyforever
-
Böyle olumlu bir nicke bu sözler hiç yakışmadı :)Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan(
Ne oluyor yahu?Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan(
Geçmiyor ki. Tam 4 senedir dua ediyorum ve 4 yıldır aynı durumdayım. Hicbirsey degismiyor.Allah'ın verdiği canı almak hiç birimizin haddine değil .Şeytanın vesveselerini dinleme lütfen sen dua et Kur'an oku uzaklak bu düşüncelerden yaşadığın bu kötü günler senin bir sınavın ve bugunlerde geçecek öyle düşün
Canım üyeliğim basladigindan beri ayni sorunumdan bahsediyorum. Hatta sıktın artık diyenler bile olabilirrBöyle olumlu bir nicke bu sözler hiç yakışmadı :)
Sorunu 'net' bir şekilde anlatırsın daha iyi yardımcı olabileceğimize eminim..
Zamanı gelince zaten öleceğiz , neden hayatın tadını çıkarmaya çalışmıyorsun..
Desinler sen anlat. Belki daha önce görmeyen biri görür care olur derdineCanım üyeliğim basladigindan beri ayni sorunumdan bahsediyorum. Hatta sıktın artık diyenler bile olabilirr
Gönül işi galiba anladigim kadariyla .Adige :))ben görmedim ya neymiş o sıkan sorun bi bakayım
Gönül işi galiba anladigim kadariyla .Adige :))
Yaz bi googleye :))adige derken
Yaz bi googleye :))
Aynen bir sonsuzluk iksiri bulsam düşünmedne dikerim kafaya...Off ben niye sonsuza kadar yaşamak istiyorum, anormal miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?