• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek. ..

bende çıkmaza girdiğimi düşündüğümde keşke ölsem diyorum ama işler düzelince şükrediyorum ölmediğim içino_Ozaten intihar etmek kolay mı bence çok zor hele gönül işi içinse sadece değmez insanın en büyük düşmanı bence yine kendisi hepimiz hata yapıp kendimize zarar vermiyormuyuz.bence değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme mesela bende kendi hatalarımın bedelini ödüyorum yıllardır kendimi hala affetmedim çok mutsuzum ama hala umudum var şimdi bu kötü günlerin geçmesini beklersem çok yakında yine iyiki ölmedim diyebileceğimi umuyorum bu düşünce beni hayatda tutuyor.

Olmek istemeyen arkadaşları da anlayabiliyorum. 4 sene once ben de oyleydim. Hayat doluydum. Hatta etrafimdakileri ben de anlayamazdim neden sikayet ediyolar diye. Su an cok iyi anliyorum. Mutlu olanlar sadece sonsuza dek yasamak ister

Ölmeyi istemek çok mu günah. Ben kendimi şu an isyankar hissetmiyorum. Ama gerçekten ölmek istiyorum. Kime söylesem Allahin gücüne gider deme öyle diyor ama benimki Allaha karsi bi isyan değil. Geçmişte yaşanan olaylardan kendimi suçlu görüyor olmam ve yaşadığım bu ağır pismanlik gecmiyor. Vicdanim rahat değil. Rahatlamiyor hiçbir sekilde. Şu anki sorunumun sebebi benim diyorum. Eger alttan alsaydim o ağır sozleri soylemeseydim su an cok mutluydum diyorum... ibadetini dort dörtlük yerine getiren biri de değilim ama yokolup gitmek istiyorum su hayattan:KK43:(

günah mıdır bilemem ama yaşamak için mücadele eden , hastanede kurtulmak için çırpınan insanları düşününce ölüm fikri şımarıklık geliyor. .Sorunun ne? 5 parasız, tüm tanıdıkların ölmüş,etrafında seni seven tek bir insan kalmamış bir halde misin ,nedir 1 kere yaşama şansımız bulunan şu hayatını bitirme sebebin?

Hayallerin için yaşa. Sen sadece şuan için böyle düşünüyorsun. Pişman olursun. Ölünce öteki dünya mükemmel değil. Unutmaya çalış ve dayan nolur bırakma kendini

Back
X