Ölmesi mi? Aldatması mi?

efide

Gece rüyamda,gündüz hayalimde..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
2.241
4.362
83
Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:

Canın sıkılmış galiba
Ben benden başkası düşünmez ben neden başkasının yaptığı ahlaksızlığı kendi canımla bir tutayım ki

Çok çok saçma bir kıyas. Aldattı denmesin de ölsün daha iyi mi diyecekler burada? Bir insanın hayatı o kadar ucuz mu? :sinirli:

Bu konuda daha önce bir araştırma yapılmış zaten.gecen seneydi sanırım TV de izlemistim.esini z sizi aldatsa ölmesini ister misiniz diye bir soruydu.ve yanılmıyorsam dünya çapında bir arastirmaydi.kadinlarin çoğu bu soruya ölsun diye cevap vermişti.benim cevabım...evet beni aldatıyor ise şayet bende ölsün derdim.çokmu vicdansizim bilimiyorum ama o bana acimadiysa ben de acimam.

Birinin ölmesini isteyecek kadar kafayı yemedik heralde..
Bunu tercih edecek olanin az olmadığını düşünüyorum.
Bugün sizinle aynı yatağa girip omzuna yatıp kokusunu aldığınız kişinin yarın başka bir kadınla münasebetine şahit olsanız. .
Yalan olmuş bir yaşanmışlık aptal yerine konulma hissi. .
Bilemiyorum. .
Hayat tarzıyla alakalı gelen cevaplar demekki. .

Bu konuda daha önce bir araştırma yapılmış zaten.gecen seneydi sanırım TV de izlemistim.esini z sizi aldatsa ölmesini ister misiniz diye bir soruydu.ve yanılmıyorsam dünya çapında bir arastirmaydi.kadinlarin çoğu bu soruya ölsun diye cevap vermişti.benim cevabım...evet beni aldatıyor ise şayet bende ölsün derdim.çokmu vicdansizim bilimiyorum ama o bana acimadiysa ben de acimam.
Evt tv de görmüştüm bende.
Yani burda boşanan ve aldatılan kadınların ölümden daha çok acı çeken bi halleri yok mu?
Ölse 3 gün ağlayacak aldatinca öyle olmuyor sanki. .

Back
X