Ölmesi mi? Aldatması mi?

Bdv yi okudukça aldatilmanin ne büyük bir travma olduğunun farkına vardım kendi adıma. .
Sanki bir ölüm var gibi öyle kuvvetli bir acı. .
Aldatilana söylemeye korkmak var birde..
Sanki esin seni aldatiyor yerine(öldü)demek gibi. .
Hasılı kelam bende meşhur bir soru sormak istedim. .
Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek mi daha acı ölüm haberini almak mı?
Hangi haberi almayı diğerine tercih edersiniz?
Dert değil merak. .Konu taşınır biliyorum. napayım oldugu kadar:KK52:
Aldatmasi

Aaaaaaaaayyyy!!!! İçim sıkıldı valla. Neden bizi üzüyorsun durduk yere konu sahibi?

Severken kaybetmek daha kötü olurdu bence.
Aldatsa en azından sevmezsin, soğursun, boşanırsın.
Ama severken kaybetmek.. ömür boyu unutamazdım ben.

Bu ne biçim konu.
Ya benimsin ya toprağın lanetinin kadın açısından değerlendirilmesi falan mı?

Olum ve ihanet acisini ayni kategoriye koymak yanlis olmus.ikisi cok farkli acilar.kesle olseydide bunu yasatmasaydi diye bir cumleyi ancak o kisiden evlat sahibi olmayan bir kadin kurar.
Evlatlarimin sucu ne ki babasiz kalsinlar?

Bir profösörün yazısını okumuştum.Diyor ki

Sevdiğin, inandığın biri tarafından ihanete uğramak, evlat acısından sonraki en büyük travmadır.

Aldatmayı öğrenmekte bir nevi ölüm haberi almak gibidir.

Çünkü sevdiğiniz inandığınız insanı kaybedersiniz.

İnsanlar sadece bedenen ölmezler.Siz o insanı artık beyninizde gömersiniz.Bir daha sizin

güvendiğiniz, sevdiğiniz, sarıldığınızda güç aldığınız insan olamaz.

Siz onu ölmeden gömersiniz.

Ooo elfide ben geldim,konuya yorum yapayım Ban yemeyim. Eski komşulardan tam bir Osmanlı kadını diye tabir ettiğimiz cinstenzkomsumuz der ki Allah ölüm ayrılığı versin elalemin lafını çekmek zor der kocasindan hep şikayet eder,benim fikrim ise sağ olsun uzak olsun ölse üzülürüm la.

böyle bir film vardı müjde ar çetin tekindor kaçamak. evli iki insan ihanet sırasında trafik kazasında ölüyorlardı. eşler ihaneti ölüm haberinden sonra öğreniyordu. güzel bir filmdi.

Back
X