Ölmesin

geçmiş olsun köpeğinize,dün ve bugün konuma yaptığınız alaycı yorumlarınızdan sonra şimdi çok üzüldüm size..
konuyla alakası?
konu sahibi sizin damarınıza çok basmış herhalde bu olaydan bile faydalanıyorsunuz şaka gibi.

Sifa diledim üzgün olduğumu söyledim ters bir yorum yapmadim kendi kinini kusmus hakaret etmis üstüne de temiz kalplilikten bahsediyor.
öyle bir yazmışsınız ki mesajı, beni üzdünüz Allahın sopası yok der gibi.
imayı gayette sezdik, siz merak etmeyin.

Bırakıp gitmişler.
Sessiz sedasız yatıyordu öyle.
Sesi bile çıkmıyordu garibimin.
Ameliyat olabilir, iç kanaması vardı çünkü
İç kanama çok riskli bir acil durumdur, umarım üstesinden gelebilicek güce sahiptir güzel evlat...

Çarpan kişi gözardı edip zaman kaybına yol açtıgı için bu kadar agır durumu malesef ki.
Allah bildiği gibi yapsın, elbet çıkacaktır hayvanların ahı

geçmiş olsun köpeğinize,dün ve bugün konuma yaptığınız alaycı yorumlarınızdan sonra şimdi çok üzüldüm size..
Bu nasıl bir kötü kalplilik?!
Laflarınız çok yanlış bence nispet yapmak için ne uygun bir zaman nede uygun bir konu şuan.
Bu tarz konuşmalara ve fevri laflara devam edereeniz banlanirsiniz buda ufak bi uyarı size!

İç kanama çok riskli bir acil durumdur, umarım üstesinden gelebilicek güce sahiptir güzel evlat...

Çarpan kişi gözardı edip zaman kaybına yol açtıgı için bu kadar agır durumu malesef ki.
Allah bildiği gibi yapsın, elbet çıkacaktır hayvanların ahı

Haber geldi az önce.
Yoğun bakıma almışlar, iğne falan yapılmış serum takılmış ama kalp atışı çok hızlı olduğu için yarın bakacaklarmış ne var diye.
Bir şey olmasın ölmesin :(

Gecen sene isyerinde besledigimiz bir kedi vardi. Kedibey adini vermsitik. Her sabah isyerine geldigimizde kapida beklerdi. Kapi acildigi gibi gelir kaloriferin altina yatar aksam kapamadan once cikar giderdi. Kimin neresine battiysa dove döve komalik yapmislar. Gunlerce kuvozde kaldi. Ama tutunamadi.

Cok gönülden diliyorum bunu yapandan misliyla ciksin insallah.
Keske carpan alip hrmen goturseymis sansi artarmis ama umursamamistir eminim.

Cok mu zor sadece sifa dilemek? Zaten konu sahibi uzgun. Gercekten boyle olmaya hic gerek yok.
Konu sahibini de geçtim ortada can çekişen bir hayvan var, bu kadar mı vicdansız olunur yuh ya. Allah akıl fikir versin bazılarına

Çok çok üzüldüm, bir an önce iyileşir umarım yavrucak😥 Arabayla çarpıp kaçanın da iyi yakası bir araya gelmesin inşallah, çok sinirlendim

Haber geldi az önce.
Yoğun bakıma almışlar, iğne falan yapılmış serum takılmış ama kalp atışı çok hızlı olduğu için yarın bakacaklarmış ne var diye.
Bir şey olmasın ölmesin :KK43:
İç kanama filan geçirmiş mi ? Gecirdiyse kurtarilamaz

Benim de uc köpeğim var

Haber geldi az önce.
Bir şey olmasın ölmesin :KK43:
Yapacakları bişey olmasaydı uyuturlardı bence bizim köpeklerden felçli olanı uyuttular bişey olmayacak inşallah.

Gecen sene isyerinde besledigimiz bir kedi vardi. Kedibey adini vermsitik. Her sabah isyerine geldigimizde kapida beklerdi. Kapi acildigi gibi gelir kaloriferin altina yatar aksam kapamadan once cikar giderdi. Kimin neresine battiysa dove döve komalik yapmislar. Gunlerce kuvozde kaldi. Ama tutunamadi.

Cok gönülden diliyorum bunu yapandan misliyla ciksin insallah.
Keske carpan alip hrmen goturseymis sansi artarmis ama umursamamistir eminim.

Burası işlek bir yer belki de farkında bile değildir çarpan vicdansız.
Melek olmuş kedibey bizim pamuğumuz kurtulur umarım.
Gözlerini görseydin kurtar beni diyordu resmen :(

Back
X