Ölmesin

Yapacakları bişey olmasaydı uyuturlardı bence bizim köpeklerden felçli olanı uyuttular bişey olmayacak inşallah.

Gecistiriyorlar mi ya . İç kanama var mı diye hemen bakılır ki hızlı müdahale için.allah allah

Gelen arkadaş kalp atışı çok hızlı düzene girmesi için bugün sakinleştirici vermişler yoğun bakım da bakacaklar dedi.
İğne falan yapılmış, serum vermişler.
İç kanaması yok demek ki.

Gelen arkadaş kalp atışı çok hızlı düzene girmesi için bugün sakinleştirici vermişler yoğun bakım da bakacaklar dedi.
İğne falan yapılmış, serum vermişler.
İç kanaması yok demek ki.
Haberdar edin çok ağlıyorum böyle seylere

Normal bir konu da yazsa yine amenna ama bu konuda gelmiş nispet yaparcasına.
Allah vicdan nasip etsin, akıl bir de.
Boşverin siz, çok üzücü ama etrafımız böyle vicdansız insansılarla dolu işte 😞 Sizin üzüntünüz kendinize yetiyordur şimdi zaten, sabır diliyorum size. Umarım güzel haberlerinizi duyarız 🙏🏻🙏🏻

Boşverin siz, çok üzücü ama etrafımız böyle vicdansız insansılarla dolu işte 😞 Sizin üzüntünüz kendinize yetiyordur şimdi zaten, sabır diliyorum size. Umarım güzel haberlerinizi duyarız 🙏🏻🙏🏻

Teşekkür ederim.
Haber vereceğim siz de dua edin :KK200:

Çalıştığım iş yerinde bir köpeğimiz var.
Devamlı bakıyoruz, aşıları tam görseniz bembeyaz pamuk gibi.
Az önce telefon geldi " araba çarptı gelin bir bakın isterseniz "
Koşarak gittim kanlar içinde yerde yatıyor kafayı yeme noktasına geldim.
Ağlara ağlaya veteriner aradım ama ne gelen ne giden olmadı.
En sonunda iş arkadaşımın arabasıyla gönderdik ama halini görseniz kanlar içinde sesi bile çıkmadı.
Halini bile anlatamadı çocuğum.
Bir saattir ağlıyorum o kadar üzgünüm ki.
Gözlerindeki çaresizlik beni tüketti.
Umarım ölmez dua edin ne olursunuz :KK43:
2 yıl önce benim köpeğimde bu sebepten öldü. Yol kenarında yatarken ezmş azmanın biri. Kalçası parçalanmıştı platin taktilar tutmadı. 1 sene sonra uyuttular 😔
Çarpan adam da kaportasını kırmış bakkalın önünde kaportanın parasını da vermezler şimdi demiş. Allah'a havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın bunun gibileri.

2 yıl önce benim köpeğimde bu sebepten öldü. Yol kenarında yatarken ezmş azmanın biri. Kalçası parçalanmıştı platin taktilar tutmadı. 1 sene sonra uyuttular 😔
Çarpan adam da kaportasını kırmış bakkalın önünde kaportanın parasını da vermezler şimdi demiş. Allah'a havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsın bunun gibileri.

Seninki de melek olmuş :(
Bizimki hiç kalkamadı yerinden kesin bir yerde kırığı var, çok korkuyorum :(

Ah yavrum :KK43: inşallah iyileşir, zaten durumu çok kötü değilse köpekler çabuk iyileşiyor. 6 ay önce bizim köpeğimize de (kangal) araba çarpıp kaçmış gece yarısı. Çenesi ikiye ayrılmıştı :KK43: Yavrum bahçede kuytuya sığınmış ertesi günü hastaneye götürdük ameliyat ettiler şansımıza fakültede o gün iyi bir hoca vardı. Hala gözümün önünden gitmiyor o hali. İki ay püreyle besledik çenesi dağılmıştı tamamen. Şükür şimdi iyileşti her zamanki gibi itlik peşinde. Ölseydi ben de çok üzülürdüm epey de düşkünüm serseri kuzuya çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Olur da ölürse elbet üzülürsünüz ama şöyle düşünün, canı veren allah sakat kalıp acı çekmesindense canını almayı takdir etmiştir. Haber edin bize de durumu geçmiş olsun şimdiden.
Edit: imla

Tabiki havale edebilirsiniz sizin gibi yorum yapmadim içim rahat.acınızla yazdiginiz hakaretvari yorumunuz icin ben sizi şikayet etmeyeceğim bu seferlik kimin kalbi temiz Allah bilir
İyi gunler!
Kadın haklı.
Senin konunla bu konunun alakasi ne ?
Söz konusu olan köpek yahu.
Sanırsın konu sahibesi senin gibi elti derdiyle geldi.
Buna her kalbi olan kişi üzülmeli zaten.
Sanki lutufmus gibi yazmış bir de :)

Ah yavrum :KK43: inşallah iyileşir, zaten durumu çok kötü değilse köpekler çabuk iyileşiyor. 6 ay önce bizim köpeğimize de (kangal) araba çarpıp kaçmış gece yarısı. Çenesi ikiye ayrılmıştı :KK43: Yavrum bahçede kuytuya sığınmış ertesi günü hastaneye götürdük ameliyat ettiler şansımıza fakültede o gün iyi bir hoca vardı. Hala gözümün önünden gitmiyor o hali. İki ay püreyle besledik çenesi dağılmıştı tamamen. Şükür şimdi iyileşti her zamanki gibi itlik peşinde. Ama ölseydi ben de çok üzülürdüm epey de düşkünüm serseri kuzuya çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. Ama olur da ölürse elbet üzülürsünüz ama şöyle düşünün, canı veren allah sakat kalıp acı çekmesindense canını almayı takdir etmiştir. Haber edin bize de durumu geçmiş olsun şimdiden.

Tabi sakat kalmasından da uyutulması daha iyi.
Yani benim evladım gibi oda öyle üzüldüm ki onu görünce.
Sesi bile çıkmadı, gözlerini dikti bana beni kurtar dedi.
Kurtulur umarım kızımız :(
Kangallar çok sağlam köpekler çok sevindim iyi olmasına.
Haberdar ederim çok teşekkür ederim canım.
Yazıp acımı paylaşmanız bile iyi geldi.
:KK200:

Kadın haklı.
Senin konunla bu konunun alakasi ne ?
Söz konusu olan köpek yahu.
Sanırsın konu sahibesi senin gibi elti derdiyle geldi.
Buna her kalbi olan kişi üzülmeli zaten.
Sanki lutufmus gibi yazmış bir de :)

O kadar zor tuttum ki kendimi yazdığı yoruma.
Sanki ben ona beddua etmişim de sonra açmışım eltim şöyle dedi kocam bana iphone almadı falan.
Çok şükür böyle bir eltim yok, olsa da umurumda olmazdı zaten.
Boş ver doktor kalbi olmayana boşuna yazıyoruz :)

Çok geçmiş olsun.. arkadaşınızdan da sizden de rabbim razı olsun. inşallah güçlü olur tutunur kuzum. biz de geçen sene iş yerinde sigara molasına çıktığımızda kafası yarılmış halde bi köpek gördük arkadaşımla. öyle kötüydü ki. arkadaşım deli gibi ağlamaya başladı. ben hemen belediyeyi aradım 10 dk içinde ambulans gönderdiler. köpeğe iğne yapıp götürdüler. kurtulmaz diye düşündük ama iş çıkışı arkadaşım gitti durumunun iyi olduğunu öğrendi, çok çok sevinmiştik. gerçekten sürekli yol kenarında bir araba çarpmış kedi bedenleri görmekten helak oluyoruz. ne biçim insanlar var..

Aci ceken insana da cok uzuluyorum ama hayvanlara hic dayanamiyorum derdini anlatamadiklarindan herhalde.gercekten cok uzuldum insallah iyilesir kopeginiz.benim de kedim var kopegimiz de vardi eskiden öldü ama zehirlediler onu.yillar oldu hala unutmadim hic birseyini.hayvanlari cok seviyorum hele kopekler bambaska.cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun.. arkadaşınızdan da sizden de rabbim razı olsun. inşallah güçlü olur tutunur kuzum. biz de geçen sene iş yerinde sigara molasına çıktığımızda kafası yarılmış halde bi köpek gördük arkadaşımla. öyle kötüydü ki. arkadaşım deli gibi ağlamaya başladı. ben hemen belediyeyi aradım 10 dk içinde ambulans gönderdiler. köpeğe iğne yapıp götürdüler. kurtulmaz diye düşündük ama iş çıkışı arkadaşım gitti durumunun iyi olduğunu öğrendi, çok çok sevinmiştik. gerçekten sürekli yol kenarında bir araba çarpmış kedi bedenleri görmekten helak oluyoruz. ne biçim insanlar var..

Ah ah :(
Biz kızımıza sürekli bakıyoruz her gün mamalar, seviyoruz, ilgi alaka.
İşe gelirken kapıda karşılar bizi canım benim :(
Ben sinek bile öldüremem insanlar canlara kıyıyor.

Back
X