Ölmesin

Aci ceken insana da cok uzuluyorum ama hayvanlara hic dayanamiyorum derdini anlatamadiklarindan herhalde.gercekten cok uzuldum insallah iyilesir kopeginiz.benim de kedim var kopegimiz de vardi eskiden öldü ama zehirlediler onu.yillar oldu hala unutmadim hic birseyini.hayvanlari cok seviyorum hele kopekler bambaska.cok gecmis olsun.

Kucakladım arabaya koydum onu bir bakışı vardı görsen :(
Dili yok anlatamıyor sana bana muhtaç evlatlarımız.
Düzelir umarım harap oldum resmen :(
Melek olmuş cennete gitmiş senin ki de yavrum benim.

Dualarım sizinle❤ Inşallah köpeğimiz ıyi oldu haberini alırım buradan söz veriyorum hayvanlara hayır yapacağım... Benim de köpegim var çok üzüldüm bu olaya. Kalbim sizinle❤🙏

Teşekkür ederim tatlım.
Yarın haberleri gelsin yazarım size.
Iyi olsun gelsin bende et alacağım kızıma iyi olsun yeter ki

Ah canım ya çok üzüldüm. Yazık değil mi o da bir can. Bunu yapanların ceza alması gerek. Değil hayvanları insanların üzerine araba süren ruh hastaları var. Ki köpekler trafikte çok dikkatlidir, hızlı gittiği için çarpmıştır pislik. Allah’tan bulsun cezasını.

Ah canım ya çok üzüldüm. Yazık değil mi o da bir can. Bunu yapanların ceza alması gerek. Değil hayvanları insanların üzerine araba süren ruh hastaları var. Ki köpekler trafikte çok dikkatlidir, hızlı gittiği için çarpmıştır pislik. Allah’tan bulsun cezasını.

Ne kadar canı yandı rabbim bilir 😪
Bizim ülke de hayvan hakları kanunu çıkmalı kesinlikle bu yavrularımızın korunması lazım 😢

İnşallah canı yanmamıştır, böyle düşünme. Dua et iyileşsin diye. Kesinlikle kanunun çıkması lazım.

Az önce haber geldi şuan daha iyiymiş yarın kesinleşecek 🙏
Inşallah daha iyi olsun artık canlarımız yanmasın 😪

Az önce haber geldi şuan daha iyiymiş yarın kesinleşecek 🙏
Inşallah daha iyi olsun artık canlarımız yanmasın 😪
Oh çok şükür ya. Yer yüzündeki hiç bir hayvancığın acı çekmesine dayanamıyorum, karıncasından kuşuna kadar:( inşallah iyileşir en kısa zamanda

Oh çok şükür ya. Yer yüzündeki hiç bir hayvancığın acı çekmesine dayanamıyorum, karıncasından kuşuna kadar:KK43: inşallah iyileşir en kısa zamanda

Yarın ola hayrola inşallah daha da güzel haberler yazarım size.
Evet hiç bir canlıya ölüm olmasın insanlar tarafından çok acı çünkü :(

Çalıştığım iş yerinde bir köpeğimiz var.
Devamlı bakıyoruz, aşıları tam görseniz bembeyaz pamuk gibi.
Az önce telefon geldi " araba çarptı gelin bir bakın isterseniz "
Koşarak gittim kanlar içinde yerde yatıyor kafayı yeme noktasına geldim.
Ağlara ağlaya veteriner aradım ama ne gelen ne giden olmadı.
En sonunda iş arkadaşımın arabasıyla gönderdik ama halini görseniz kanlar içinde sesi bile çıkmadı.
Halini bile anlatamadı çocuğum.
Bir saattir ağlıyorum o kadar üzgünüm ki.
Gözlerindeki çaresizlik beni tüketti.
Umarım ölmez dua edin ne olursunuz :KK43:
Keske ozel bir veterinere goturseydiniz!

Back
X