Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlar size onemli bir sorum var bebegim sekiz haftayi bitirdi. Ancak hala kalp atisi yok ama kesede buyume var ve icindeki pirinc tanemde artik gozukuyor. Doktorum her ihtimale karsi birkac gun daha bekleyelim dedi. Aranizda benim gibi olan var mi?
Canlar size onemli bir sorum var bebegim sekiz haftayi bitirdi. Ancak hala kalp atisi yok ama kesede buyume var ve icindeki pirinc tanemde artik gozukuyor. Doktorum her ihtimale karsi birkac gun daha bekleyelim dedi. Aranizda benim gibi olan var mi?
benimde gebeliğim 7 haftayı geçti ama kese görünüyor bebeğim görünmüyor. 1 hafta sonra kontrol var hala görünmezse boş gebelik kesinleşir dedi dr ne kadar çok gebelik anomalisi var Allah hepimize yardım etsin
Tatlim gecmis olsun. Ben 2 ay once 7 haftalik kurtaj oldum.benim kese gayet buyuktu kesenin kenarlari duzensizdi yani bebegin gelisecegi alan saglam degildi ustne birde kes e disinda kanama alani basladi embriyo gorunmuyor dediler krtaj gunu son ultrasonda kalp atislari duyuldu. O kadar cok mutlu oldum kiama dr lar umut vermedi kanamam oldugu ve kese bozuldugu icin 2 gun sonra kalp atisida durdu. Guzelim ben senin yerinde olsam 10 haftaya kadar beklerim kanaman veya kese sekli duzgunse belki gec dollenmedir belki yeni gelisiyordur ben 7. Haftamda embriyo 2mm di ve kalbi o zaman atti. Bebek olse bile ancak 11 haftada anne icin tehlikeliymis. Belkide bebegin canlanacaktir. Ben kendi yasadigimi paylasmak istedim. Allah yardimcin olsun.