Ya şaka mı
Ciddi pantolonlo denize mi gideceksin
Bu ne kendini beğendirme çabası hiç sevimli durmaz söyleyeyim
Normal herkes gibi gir, doğal ol
ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim
ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim. pantolon yerine etek de giyebilirim aslinda daha mi iyi olur bilmiyorumPantolonla denize gidilmez.
Elbise veya şort giymelisiniz.
Yanlış anlamazsanız birini kumsalda bu kıyafetle görsem çok garipserdim.
Olay açık olmasında değil.
Bu kombini giyebiliyorsanız şort ya da mini günlük bir elbise de giyebilirsiniz. Lütfen böyle gitmeyin.
erkek arkadasim da bana kiziyor zaten bu kadar kafaya taktim diye.. ona kalsa bu kadar dusunmem hic normal degil ne istiyosa canin giy gel diyorValla bunu özellikle erkek arkadaşına çaktırman hiç iyi olmamış
Şimdiden tanımadığın insanlara senin giyimine karışma hakkı vermişsin, onlar lafını bile etmeden
Böyle fizik istiyorum Allahım
Pantolon en son giyebileceğin şey öyle söyleyeyim.ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim. pantolon yerine etek de giyebilirim aslinda daha mi iyi olur bilmiyorum
merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?