olmus mu olmamis mi ? fikir gerekli

Msscat

Cheers.
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
196
345
103
merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20190602_023524.webp
    20190602_023524.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 1.398
Canimm benn cok begendimm super olmus bence👍👍😍😍 hamiss olmasam bende giyerdimm🙈🌸

Pantolonla denize gidilmez.
Elbise veya şort giymelisiniz.
Yanlış anlamazsanız birini kumsalda bu kıyafetle görsem çok garipserdim.
Olay açık olmasında değil.
Bu kombini giyebiliyorsanız şort ya da mini günlük bir elbise de giyebilirsiniz. Lütfen böyle gitmeyin.

Ya şaka mı
Ciddi pantolonlo denize mi gideceksin :olamaz:
Bu ne kendini beğendirme çabası hiç sevimli durmaz söyleyeyim
Normal herkes gibi gir, doğal ol

ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim

ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim

Valla bunu özellikle erkek arkadaşına çaktırman hiç iyi olmamış
Şimdiden tanımadığın insanlara senin giyimine karışma hakkı vermişsin, onlar lafını bile etmeden

Pantolonla denize gidilmez.
Elbise veya şort giymelisiniz.
Yanlış anlamazsanız birini kumsalda bu kıyafetle görsem çok garipserdim.
Olay açık olmasında değil.
Bu kombini giyebiliyorsanız şort ya da mini günlük bir elbise de giyebilirsiniz. Lütfen böyle gitmeyin.
ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim. pantolon yerine etek de giyebilirim aslinda daha mi iyi olur bilmiyorum

Elbise veya şort gitmen yeterli olur ;) bluzun çok güzel altına etek veya şort giy. Açık insanlarmış diyorsun sorun olmaz denize gidiyorsun sonuçta

Valla bunu özellikle erkek arkadaşına çaktırman hiç iyi olmamış
Şimdiden tanımadığın insanlara senin giyimine karışma hakkı vermişsin, onlar lafını bile etmeden
erkek arkadasim da bana kiziyor zaten bu kadar kafaya taktim diye.. ona kalsa bu kadar dusunmem hic normal degil ne istiyosa canin giy gel diyor :110:

ya aslinda soyle, biz tekne turuna gidiyoruz tekne ile bir koya gidecegiz orada denize girilecek. onlar bizi tekneye kadar goturecekler. daha once cok fazla gormediler beni o yuzden de cok ozensiz gitmek istemiyorum acikcasi, napacagimi sasirmis haldeyim. pantolon yerine etek de giyebilirim aslinda daha mi iyi olur bilmiyorum
Pantolon en son giyebileceğin şey öyle söyleyeyim.
Elinde etek varsa etek olur. Sakın makyaj da yapma. Yaparsan hafif yap ve muhakkak denize girmeden sil yüzünü. Yanına temizleyici al.
Nerde nasıl giyinmen gerektiğini biliyor olman önemli.
Kendini ifade ettiğim şekilde rahat hissetmiyorsan, sizinle daha farklı bir şekilde daha özenli hazırlandığım bir zamanda tanışmak isterdim kıyafetim için kusura bakmayın tarzında birşey söylersin. Ki bence gerek yok da...

merhaba herkese. yarin sabah denize gidecegiz yalniz benim icin buyuk bir sorun suan bu durum. mustakbel kayinvalidemler birakacak gidecegimiz yere yaklasik 2 saat bi araba yolculugu yapacagiz, asagidaki kombini giymeyi dusunuyorum fakat pantolonla denize gitmek sizce abes kacar mi ? erkek arkadasim acik bulmayacaklarini soyledi, zaten modern goruslu insanlar ama yine de icime sinmedi pek. bir taraftan da nasilsa denize gidiyoruz diye cok acik kacmayacagini dusunuyorum ama kararsizim fikirlerinizi bekliyorum

bluz altına renkli çiçekli bi etek ya da şort çok daha makul. dar pant görgüsüzce.

Back
X