• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmüş olamazsın

Stalk mi ne onu yapiyorum haberi yok zaten. Kendimi geri çektim ben arayacak zaten bir gün, istikrarli gidiyorum

Ya sen işi gucu olmayan telefon başında cocuk whatsa girmedi diye cildiran takintili bir tipsin nereye kadar saklayacaksin kendini ?
Hic umrumda degil havalari bir sure sonra yapamayacaksin yada yapacaksin ve herseferinde kendini icten içten yiyeceksin ve mutlu olamayacaksin.
Bu aşk degil de biraz erkek deliliği gibi geliyor ustelik birde cocuk tarafindan rededilmissin ben utanirim ,gururum kirilir ve unutmaya calisirdim sen arsizlikla hala ajan gibi pesindesin pes diyorum

Ya sen işi gucu olmayan telefon başında cocuk whatsa girmedi diye cildiran takintili bir tipsin nereye kadar saklayacaksin kendini ?
Hic umrumda degil havalari bir sure sonra yapamayacaksin yada yapacaksin ve herseferinde kendini icten içten yiyeceksin ve mutlu olamayacaksin.
Bu aşk degil de biraz erkek deliliği gibi geliyor ustelik birde cocuk tarafindan rededilmissin ben utanirim ,gururum kirilir ve unutmaya calisirdim sen arsizlikla hala ajan gibi pesindesin pes diyorum
Bunlar bile tatlı duygular gerçekten nasıl bu kadar net ve duyarsiz olabiliyorsunuz
(Kişisel algilama)
Çok tuhaf.
Bur sürü şey demişsin. Ne erkek deliligim kalmış ne insanligim. Yapmayın bu kadar ama. Ben bir kadinim ve hoşlanır oldugum gülümsedigim bir arkadas beni reddetti e olabilir ben de arada bir ne yapiyor niye reddedildim evresindeyim. Gececektir bu da. Olabilir yani.

İşi gücü olmayan? Ah ah... ben bir sanatçıyım ve haliyle kimliģimi açıklamayacağım.
Neyse kırıcı ve sert bir üslup ay zaten canım sıkkın.

Hay senin başlığına ya bende birine bişey oldu sandım aferin sana yavrum böyle başlıklar açın :KK14:
Dünyanın sonu çünkü w.up a girmemesi şimdi bişey derdimde banlanmim
Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Menopoz atakları tuttu muhtemelen. Neyse.
Ah siz pro üyeler...

Siz pro üyeler ah siz pro üyeler... geçen gün birisi çok gerzek bir mevzudan beni engelletti. Koca kadın! Gay bir arkadasima yazdığım sitem dolu bir yazıydi özünde.
Ah siz pro üyeler...
Buranin namus bekcileri ve had bildirme timleri onlar.
Konunu da okudum kahkaha attim bebeyim. Profil fotonu da pek begendim save ettim kullancam artik bi yerlerde, kismet skype mi olur whatsapp mi bilemedim

Görünme ayarını kapatmıştır.
Sadece online olduğunda görünebilir durumdadır ve yakalayamamışsınızdır.:KK45:

Ah siz pro üyeler...

Buranin namus bekcileri ve had bildirme timleri onlar.
Konunu da okudum kahkaha attim bebeyim. Profil fotonu da pek begendim save ettim kullancam artik bi yerlerde, kismet skype mi olur whatsapp mi bilemedim
Şimdi ben bu kafadakilere ne yazsam boş.
Pro üye olunca ne oluyorsa onuda anlamadım sizden bi ayrıcalığımız yok cicim ;)

Ya zaten sizin bu adamla olurunuz yoktu. Üstüne bide reddedilmişsin. Bırak şu adamı takıntı haline getirmeyi. Yoksa cidden kurtaramayacaksın kendini ondan. Sil numarasını bakma son görülmesine bilmem nesine.
Ay inşallah üyeleri karıştırmıyorumdur. :KK53::KK53:

Whatsappı silmiştir ya da sevgilisi kullanmadığı için o da kullanmıyodur net

Bana garip gelmedi.
Nadiren kullanırım o uygulamayı.
Bu arada böyle başlıklar atmayın yahu. Ciddi ciddi ölene rahmet dilemeye giriyoruz başlığa, olay farklı çıkıyor.

Whatsappta son gorulme dun 11:30 yazsin ayy cok guzel ama ben hic beceremiyorum nasil yapiyolar bunu :KK45:

Bırakın o adamı demek boşuna, o adam bir bölümlük girip projeye ısınmayan ve haliyle uzun vadeli çalışmayacak olan misafir oyuncu değil.

O adam, zaten arkadaşı.
Arkadaş, erkek arkadaş, normal senin benim gibi insan oğlu, bildin?!

Bunlar bir bölüm yakınlaştı ama sonra olmadı.
Şimdi esas kız da alafacık'ın, bu projenin olursa başrol oyuncusu, olmazsa da başrolün kendine göz kırptıgını sanan sazanı yapmak istiyor, plan o. Kapiş!?

Back
X