ölmüş...

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
133
30
Daha önce bundan bi buçuk sene önce konu açardım boşanıyorum diye.
şimdi ise ölüm haberini aldım.
Anlatmam lazım en azından yazıp kurtulmam lazım
Evet boşandık geçen sene..
ben baba evine Mayıs 2015 de gelmiştim. Madde bağımlısıydı olmuyordu olacak gibi olmadığını anlayınca çektim geldim
Boşandık. . Eğitimime devam ettim çalışıyorum o ise bizim onun iyi olması için taşındığımız ilde kaldı ailesi burda bize yakın oturuyo.
Az önce annem kızım ölmüş dedi kim dediğimde onun öldüğünü söyledi.
en güzel yaşlarımı aldı o benden.
üzüldüm boşanmasaydık yanında olsaydım bana yazık değil miydi.
Yine ölürdü değil mi ?? Ben onu bırakmadımki o bize tutunmak istemedi
Kızlar kafayı yemek üzereyim
Gitsemmi evlerine. ? Annesi nerde görse kızım umarım mutlu olursun der.
hepsi beni çok üzdü yıprattıı
bana senden içindeki çocukluğunu aldım bu yüzden kendimi affetmicem demişti
Dün yolda görsem yabancı gibiydi.
Sevmiyorum özlemiyordum
ama şuan şoktayım
siz olsanız ne yapardınız.

Annesi için çok üzüldüm. Ama belkide hayırlısı buydu.

Sizinle annesinin arasında bir sorun yaşanmadıysa, bi telefonla başsağlığı dileyin. Müsait olmadığınızı, 2 hafta sonra başsağlığına uğrayacagınızı söyleyin. Münasip bi vakitte çok kalmadan başsağlığı dileyip çıkın

Annesi babası için çok üzüldüm. Onun için de üzüldüm
sanırım alkol madde bişey aldı da çıktı trafiğe. Bu dediğinizii yapıcam.
Sağolun

Aynı şeyleri hissederdim.
Çok zor.Karışık,anlatılmaz ki bu hisler.
Allah yardımcın olsun.
Seninle alakası yok.
Zamanı belli idi ve gitti.
Başın sağolsun.

İçim buz kesti
gözümün önünden gitmiyo
söyledikleri yaptıkları
Bana hakkını Helal Et demişti etmiyorum kim ne haketti ise onu yaşasn varsa sende etme demiştim
Allah mekanını cennet eylesin
üzüldüm bi zamanlar en yakınımdı şuan hem yabancı hem tanıdık hem geçmişim. .
ölmeseydi keşke.
canı acıyarak ölmemiş olsun.

Gerçekten çok üzüldüm, başın sağolsun. Ölüm unutturuyor işte... Yarın ne olacağımız belli değil. Ama siz evli olsaydınız da mutlaka kaderinde ne varsa olacaktı.

Annesine kısaca bir başsağlığı dileyin telefonda. Ben evlerine gider miydim bilmiyorum, gitmezdim herhalde. Telefon yeterli bence.

Ama mutlaka arayın. Aramazsanız çok ayıp olur sonuçta eskiden bir aileydiniz.

Allah rahmet eylesin. Hayatınızın belli bir dönemini o insanla geçirdiniz. Size kattıkları ve sizden götürdükleri oldu. Böyle hissetmeniz çok normal. Annesini arayın başsağlığı dileyin. Sonra da dilerseniz ziyaretlerine gidersiniz.

Yanında olsaydınız da olmasaydınız da yaşanacak olan yaşanırdı.
Kimse için hayatınızı heba edemezdiniz.

Annesine duyduğunuz sevgiye göre cenazede birkaç gün sonra arayın veya kısa bir ziyaret yapın.

Allah affetsin günahlarını...
Gerçekten şok edici.

Allah ailesine sabır versin, Rabbim korusun yavrularımızı bu tür pisliklerden. Siz boşanarak en iyisini yapmışsınız eğer ailesinin sizinle evlat acısı nedeniyle kötü konuşmayacağını düşünüyorsanız bence de gidin. Başınız sağolsun

Madde bağımlısıydi, kendi seçti bu yolu, sizi bu hale getiren onun secimleriydi.
Duygusal olmaya gerek yok, senden çok şey götürdü sonuçta. Taziyeye gitme, bırak geçmişi geçmişte.
Ben olsam uzulmem, su testisi su yolunda kırılır derler. Biraz bencil ol, kendini düşün, seni dagitmasina izin verme.

Kötü ayrılmışsınız ama yine de üzücü bir durum.
Ölüm nedeni belli mi?
Annesini ziyarete gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…