kızlar
yok mu kimse![]()
bugün berat kandili bir yıl boyunca başımıza gelecekler yazılırmış.
bu geceyi bol bol dua ederek,hayırlı bir kısmet dileyerek geçirebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar
yok mu kimse![]()
çok teşekkür ederim,yazdıkların hem moral oldu hemde ağlattı :)
benim yaşadıklarımı yaşamışsın beni çok iyi anladığını düşünüyorum,allah seni nişanlından hiç ayırmasın inşallah
zaten duygusal yönden epey yıprandım,yaşadığım tüm ilişkilerim hazin sonla bitince ruhen çok sağlıklı değilim,içime kapandım iyice,
bende her düğünde her nişanda ağlayan biriyim,nefret ediyorum o yüzden düğün derneğe gitmekten,
buda benim imtihanım,sukunetle karşılıyorum ama her zaman güçlü olamıyorum,bazen de böyle patlamalar yaşıyorum,
ah keşke benimde karşıma düzgün biri çıksada bende kısa zamanda yuvamı kurabilsem,bunu yazarken bile umutsuzum,artık olmayacak hissi benim gücümü tüketiyor
Rica ederim, moral olmasına sevindim, ağlamana üzüldüm...
Fakat gözyaşların geldiğinde sakın tutma, bırak gitsin... İçine akıtınca ilerde patlak vermesi daha üzücü olabiliyor, kendimden biliyorum.
ama o kadarda karamsarlığa kapılma.
Ben nişanlımla tanışana kadar o kadar çok abuk subuk insanla tanışmıştım ki sana anlatamam.
Umudum tükenmiş, canım sıkılmış, herkesin bir çıkar uğruna bir birliktelik aradığını düşünmeye başlamıştım.
"Herhalde bu dünyada bana eş olabilecek insan kalmamış" diyordum... Ama bak, nasip işte.
Allah herkesin nasibini vakti gelince karşısına çıkartıyor.. O yüzden biraz daha sabır, biraz daha sakin olman gerekecek.
Sosyal hayatını canlandır, bu konulara çok kafa yorma, düşünme hatta.
Zaman nasıl geçmiş, sen de sevdiğin güvendiğin insanla nasıl tanışmışsın kendin bile hayret edersin inan bana.
Düğünlerde ben hala ağlıyorum, neden bilmiyorum ama bana çok duygu yüklü gelir düğünler...
Allah cümlemize telimiz duvağımızla, bir ömür birlikte nefes alacağımız eş ile evlilik nasib etsin canım...
İçini ferah tut, hep hayırlısı için dua et, rabbim inşallah dualarını kabul eder, tez zamanda karşına hayırlı bir insan çıkar![]()
Mutluluk hepimizin hakkı![]()
merhaba kızlar
öyle kötü öyle karamsar öyle boşluktayımki,
benden küçükler bir bir evlenip gidiyor,facebooka giresim gelmiyor bu yüzden,tüm lise ve üniversite arkadaşlarım bir bir evleniyor,
iş yerinde gene öyle,çirkin bakımsız ne bilim oturup kalkmasını bilmeyen biride değilim,ama olmuyor işte,karşıma biri çıkacak gibi oluyor,sonra ne hikmetse vazgeçiyor,
daha önce açtığım bi konumda bana büyü yapıldığını söylemiştim,büyüyü çantamda bulmuştum,konum kapandı gerçi,ama işte sanki o büyünün etkisi devam ediyor,
içim nası acıyor bilemezsiniz,en büyük hayalim mutlu bi yuva kurmakken allah bana nasip etmiyor,etrafımda herkes evlenip gidiyor,görüp acı çekmem için oluyo bunlar diyorum,
gözyaşım gözpınarıma gelip gelip geri gidiyor,zor tutuyorum ağlamamak için kendimi,ama benimde hakkım mutlu bi yuva kızlar,
çok takıntı yaptım bunu,kendimi sorgular oldum,bana bakıp senin boş bırakmazlar kesin görüştüğün biri vardır diyolar,ama yok işte,kapandı tamamen,
ben hiç evlenip mutlu yuva kuramıycam kızlar,nası acı çektiğimi bilemezsiniz![]()
merhaba kızlar
öyle kötü öyle karamsar öyle boşluktayımki,
benden küçükler bir bir evlenip gidiyor,facebooka giresim gelmiyor bu yüzden,tüm lise ve üniversite arkadaşlarım bir bir evleniyor,
iş yerinde gene öyle,çirkin bakımsız ne bilim oturup kalkmasını bilmeyen biride değilim,ama olmuyor işte,karşıma biri çıkacak gibi oluyor,sonra ne hikmetse vazgeçiyor,
daha önce açtığım bi konumda bana büyü yapıldığını söylemiştim,büyüyü çantamda bulmuştum,konum kapandı gerçi,ama işte sanki o büyünün etkisi devam ediyor,
içim nası acıyor bilemezsiniz,en büyük hayalim mutlu bi yuva kurmakken allah bana nasip etmiyor,etrafımda herkes evlenip gidiyor,görüp acı çekmem için oluyo bunlar diyorum,
gözyaşım gözpınarıma gelip gelip geri gidiyor,zor tutuyorum ağlamamak için kendimi,ama benimde hakkım mutlu bi yuva kızlar,
çok takıntı yaptım bunu,kendimi sorgular oldum,bana bakıp senin boş bırakmazlar kesin görüştüğün biri vardır diyolar,ama yok işte,kapandı tamamen,
ben hiç evlenip mutlu yuva kuramıycam kızlar,nası acı çektiğimi bilemezsiniz![]()
acaba çok mu seçicisiniz bilemiyorum.benimde çok samimi bir arkadaşım var kı 32 yaşında öğretmn.sürekli yakınır evlenememekten ama kiminle tanıştıram hep bana bunu mu layık gördün dedi.oysa biri mühendis evi arabası olan ailesi ço seviyeli düzgün bir çocuktu.. neymişl çocuğun boyu 165miş,kendisi bu arada 158:)) yani herşeyi tamam uzun boylu olsamıymış...sonra kamuda bir memurla tanıştırdım.aşkolsun bana memurumu layık gördün dedi..şimdi kendiine ev aldı,bundan sonraki kriterim mutlaka onunda evi olmalı dedi..pes dedim.samimi olduğumuz içinde anlatmaya çalıştım.biz eşimle evlendiğimizde hiçbirşeyimiz yoktu 8yılda yaptık herşeyi bak diyorum.eşim çok daha güzel bir işe geçti bende çalışıyorum.daha düne kadar bişeyimiz yokken şimdi herkesin gıptayla baktığı evimiz,arabamız var tatillere yurtdışına gidyz dedim.önemli olan kafaların uyumu.dinliyor ama sadece dinliyor((
Bence bunun için 30 yaşına kadar üzülmemeli insan..
Çünkü bu yaşlar ideal evlilik yaşları bence de..
Önemli olan evlilik yapmak değil hayırlı bir evlilik yapmaktır..
Rabbim vakti geldiğinde kısmetini karşına çıkaracak
ve iyi ki önceden olmamış yoksa seninle olamazdım diyeceksin sevdiğin adamın
gözlerine bakarak
Kendini bunun için üzme ve sabırla bekle o günleri![]()