dayanacak gucum kalmadi artikÜmitsizliğe gerek yok herşeyin bir Zaman'ı var demekki Allah'a bırakın inşallah hayırlısıyla nasip eder
saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...Karamsar olmayin lutfen. En kisa zamanda meleginize kavusursunuz insallah.
23 yasindayimYaş kac
daha onu denemedim dogal yoldan olsun diye cabaliyorumtüp bebek ?
elimde deil cok yoruldum cevre aile13 ay ama psikolojinizi 13 yıl olmuş gibi mahvetmişsiniz
Çok gençsiniz! Bu acele ne ki? Bir yıllık da evlisiniz kaç aydır deniyorsunuz? Valla kaç yıl uğraşanlar var yazık yani23 yasindayim
Hiç bir şey demiyorum sana şaka gibisiniz zira23 yasindayim
saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...
saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...
yapamiorum strese engel olamiyorum keske engel olabilsemO düşünceyi kafanızdan atıp rahatlamanız gerekiyor. Stres hamile kalmanın önünde büyük bir engel. Gerçi klomen tedavisi ne bilmiyorum. Bir arkadaşım 5 yıl denedikten sonra hamile kaldı. O düşünceyi kafasından çıkardığı Zaman hamile kaldığını söyledi. İsyan etmeyin. tez vakitte güzel haberi alırsınız inşallah
zaten herseyde Allah var diyorum ona siginiyorum sadece icimi dokmek istedimZamana birakmalısın vardır bunda hayir mutlaka bizimde olmuyor herseyi tesadüfen öğrendik olacağı varsa olur biz hayirlisi istedik ALLAHÜ TEALA daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?