olmuyor cok yoruldum

-haylimm-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
19
1
1
31
olmuyo ne yapsam ne etsem bir turlu kavusamiyorum melegime
13 aylik evliyim hamile kalamadim kalamiyorum...
adet duzensizligi .. klomen tedavisi...
yoruldum her ay bu ay oldu sanirim demekten....
cok yoruldum....
hayit tohumu sogan kuru bacaklari yukariya dikmek .bel altina yastik koymak herseyi denedim yoruldum.....
negatifleri gormekten yoruldummm....
rabbime dua ediyorum ama vermiyo olmuyoo cok yoruldum artikk cokkk...
esim bir yandan cevre bir yandan ..
cok yoruldum

Ümitsizliğe gerek yok herşeyin bir Zaman'ı var demekki Allah'a bırakın inşallah hayırlısıyla nasip eder

Karamsar olmayin lutfen. En kisa zamanda meleginize kavusursunuz insallah.

Ümitsizliğe gerek yok herşeyin bir Zaman'ı var demekki Allah'a bırakın inşallah hayırlısıyla nasip eder
dayanacak gucum kalmadi artik
hersey batio cok yoruldum ...her gun bu ay sitres yapmicam dusunmucem diyorum olmuyo yine yapamiorum..

Karamsar olmayin lutfen. En kisa zamanda meleginize kavusursunuz insallah.
saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...

O düşünceyi kafanızdan atıp rahatlamanız gerekiyor. Stres hamile kalmanın önünde büyük bir engel. Gerçi klomen tedavisi ne bilmiyorum. Bir arkadaşım 5 yıl denedikten sonra hamile kaldı. O düşünceyi kafasından çıkardığı Zaman hamile kaldığını söyledi. İsyan etmeyin. tez vakitte güzel haberi alırsınız inşallah

Zamana birakmalısın vardır bunda hayir mutlaka bizimde olmuyor herseyi tesadüfen öğrendik olacağı varsa olur biz hayirlisi istedik ALLAHÜ TEALA daha iyi bilir

Naptin ya hu. Daha evleneli bir sene olmus yasin genc biraz rahat olmaya calis. O da engel cunku

saolun .. ama dayanamiorum inanki patlicak gibi oldum daraldim yine bu ay unutucam hatirlamiycam derken hamile birinin mutluluk diye yazisini resmini gordum canim cok yandi.... dayanamiyorum icimi dokmek istiyorum dokiyorum...

Ahhh ya... Gun gelir, siz de ayni sevinci yasarsiniz. Yeter ki inanin, sabredin.

Ahhh ya... Gun gelir, siz de ayni sevinci yasarsiniz. Yeter ki inanin, sabredin.

yapamiorum strese engel olamiyorum keske engel olabilsem

Zamana birakmalısın vardır bunda hayir mutlaka bizimde olmuyor herseyi tesadüfen öğrendik olacağı varsa olur biz hayirlisi istedik ALLAHÜ TEALA daha iyi bilir
zaten herseyde Allah var diyorum ona siginiyorum sadece icimi dokmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…