olmuyor cok yoruldum

Saka misin sen yaaa..23 yasinda ve 9 aylik evli iken istemeden tesadufen hamile kaldim. Simdi kizim 26 aylik oldu. Evet cocugumu seviyorum ama hep icime oturdu evliligimi yasayamadan hamile kaldim diye. Sen 13 aylik evlisin gormedigin tedavi kalmamis. Rahatlik fazla gelmis sana. Yat yuvarlan dinlen ohh miss. Cocuk olunca bir daha asla o rahat gunleri bulamayacaksin

lutfen duzgun konusurmusunuz..istemeden hamile kalmaniz isteyen birine bu sekilde tepki vermenizi gerektirmez .. ben istiyorum istmek istememk sizin tercihiniz.ama saygi duymanizi beklerim

Dra gittiniz mi? Sebebini ogrenin once esinizden ya da sizden kaynakli olabilir. Esinizden kaynakli ise dogal yontemler fayda etmez

zaten herseyde Allah var diyorum ona siginiyorum sadece icimi dokmek istedim

Haklısın bende de oluyor bazen bakıyorum ifkelenince öfkem devam ediyor o An ALSHU TEALA hayırlısını böle görmüş diyip sakinlestiriyorum

Dra gittiniz mi? Sebebini ogrenin once esinizden ya da sizden kaynakli olabilir. Esinizden kaynakli ise dogal yontemler fayda etmez
bir sorunumuz yok adet duzensizligim engel duzene koyamadim koyamiyorum .. bu ay tam adet oldum diyorum leke seklinde geliyor devami gelmiyo

GENCSINI DAHA YENI EVLISINIZ.GUN GELIR KAVUSURSUNUZ EVLADINIZA.BU KADAR UZMEYIN KENDINIZI

bir sorunumuz yok adet duzensizligim engel duzene koyamadim koyamiyorum .. bu ay tam adet oldum diyorum leke seklinde geliyor devami gelmiyo
Benim de eskiden beri adet duzensizligim var pcos hastaligi biliyorsun eminim. Gec evlendim simdi 32 yasindayim tup bebek yaptim. Ama senin yaşında olsam bekleyebildigim kadar beklerim acele etmem. Caninizi sikmayin hic. Olur eminim.zaten hamile kalmakla bitmiyor. Saglikli gebelik saglikli bebek hepsi bir butun. Umarim iyi olur

saol.
gittik hicbir sorunumuz yok klomene baslatti 6 ay kullanmami ilk adet oldugumdada gitmemi istedi. ama dogru duzgun adet olamiyorum leke seklinde oldum

Stres te engeller gebeliği bu ay tutmazsak uzulmiyecegim diye dusun sıkma canını daha fazla başka uğraşlar bulsan

saolun duydum ...
bende ondan korktum ama yokmus . insallah sizinde gonlunuzden gecen olsun
amin...

lutfen duzgun konusurmusunuz..istemeden hamile kalmaniz isteyen birine bu sekilde tepki vermenizi gerektirmez .. ben istiyorum istmek istememk sizin tercihiniz.ama saygi duymanizi beklerim
Gayet düzgün konuştum. Dinlen keyfine bak cocuk olunca bu rahatligi bulamayacaksin deyip teselli ettim ama gerek yokmuş. Aglamaya devam edin oyleyse. Iyi aksamlar.

damizlik inek mi almislar yoksa acaba neymis bu acelelerinin baskilarinin sebebi 1 yil olmus birde bir yigin rahatsizligin varmis azicik insan olsunlar insan, senin boyle psikolojini bozunca daha mi kolay olacakmis

bulmya calisiorum hatta korunmayi bile dusundum ama olmuyo bi an aklima gelio alip gidio beni

Canım benim ben strese girince adetten kesiliyor leke oluyorum birde hava değişikliğinden hepsi normal kitap okusam kursa gitsen düzelir hersey kendine zaman ayır canim saçına uğraş niye olmuyor deme vardır bunda bi hikmeti kendini kasma beterinden beteri var unutma

Gayet düzgün konuştum. Dinlen keyfine bak cocuk olunca bu rahatligi bulamayacaksin deyip teselli ettim ama gerek yokmuş. Aglamaya devam edin oyleyse. Iyi aksamlar.
sakamisin sen deyip mi duzgun konustunuz lutfen .... ben rahati aramiyorum huzur mutluluk evlat ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…