OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.555
133
Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.

Asil ben degisemem diyin sizde .. iyimis ya ..

İşiyle sıkıntı da ama suan ailesinin yanındayız ve burası gezmeye dolasmaya cok musait kafasıda cok rahat suan ama o arkadaslarini tercih etti

Senin ile zaman geçirmiyorsa, üzgünüm, ama seni sevmiyor. Evlenmek için evlenmis bence. Hani evde biri olsun, temizlik felan yapsin, çoçuk olsun. Iste toplumsal kurallara uyuma çabasi.

Bu noktada kendin karar vermen gerekiyor. Ya sevgisiz bir evlilige devam edersin, yada bosanirsin. Ama ne olursa olsun, sakin çoçuk yapma. O çoçugun hakkina girersiniz sevgisiz bir evde büyütürseniz. Adam çoçuktan dolayi degismez, birden seni sevmez.

Bende hep bu soruyu soruyorum kendime. Ben sevgisiz ilgisiz koca bi ömrü nasıl gecirrim diye. Ama bosanmayi da gözüm yemiyo açikcasi. Cocugumuzda olmuyo zaten

Allah kocanin da anlayislisini,hayirlisini versin. En büyük korkum baba evindeki rahat ve özgür hayatı ya evlenince bulamassamdi.. bazen burda paylaşılan eslerin yerine kendimi koyuyorum, cidden uzuluyorum hemcinslerime. Bu kadar sevip deger verip sonra boyle ikilime düşmelerine, eslerinin vurdum duymazligina.

Ben degisicem merak etme dedim.(Artık kendimi bende ondan sogutarak mesafeli davranmayi kastettim) Nasıl bi degisim dedi. Yaşayıp görürsün dedim
En dogrusu .. böyle evlilik olmaz ki yani sanki sadece kagit üzerinde evlisiniz gibi .. Insan esiyle vakit gecirmek ister her zaman .. yada sizi üzülerek söylüyorum ama sevmiyor önemsemiyor ..

Bende hep bu soruyu soruyorum kendime. Ben sevgisiz ilgisiz koca bi ömrü nasıl gecirrim diye. Ama bosanmayi da gözüm yemiyo açikcasi. Cocugumuzda olmuyo zaten

Yasin kaç? Tahmin ediyorum ki gençsin. Bu isin ucunda 10 yil sonra yipranmis bir sekilde yine bosanma istegin olmasi. Ben sahsen yapamazdim hiç ortak noktam olmadigi, birseyleri paylasamadigim bir esimin olmasi.

Ve çoçuk olmuyor deme, korun. Hatta ben olsam cinsellik bile istemem. Cinsellik cünkü sevgi, ask ve tutku demek normalinde. Sirf beyefendi tatmin olsun diye cinsellik olmaz.

Cocuk olursa daha çok zorlanirsin. Seni yardim edecegini sanmam. Adam arkadaslari ile gezmelerdeyken, sen çoçuga bakmak zorunda kalirsin, uykusuz kalacaksin,.. Cocukta evliligin böyle oldugunu düsünüp, ilerde onun evliligide öyle olacak ve bir kisir döngü olur.

Gercekten bazen cok bunaliyorum artık. Kendisi sarıldıgı zaman herseyin gececegine inaniyo ama oyle olmuyo iste hissettirdiklerinin farkında ve umrunda bile deil. Pes edesim geliyo

Aman sıkı sıkı korunun. Böyle zihniyetteki insandan ilgili sevgi dolu bir baba olmaz zaten. Yol yakınken ayrılın omrunuzu heba etmeyin

Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…