OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Gercekten bazen cok bunaliyorum artık. Kendisi sarıldıgı zaman herseyin gececegine inaniyo ama oyle olmuyo iste hissettirdiklerinin farkında ve umrunda bile deil. Pes edesim geliyo
Kiz sen ciksan birsey der mi? Sıkıldım de,git cafelere,avmlere,sinemaya. Gelmek istersen gel de. Kendinizi kocaniza bagli görmeyin. Belki bu sayede gelir seninle . Böyle böyle alisir

Kiz sen ciksan birsey der mi? Sıkıldım de,git cafelere,avmlere,sinemaya. Gelmek istersen gel de. Kendinizi kocaniza bagli görmeyin. Belki bu sayede gelir seninle . Böyle böyle alisir
Buyuk olay cıkarır ailelere kadar gider rezil oluruz diye yapmiyorum cunku cok tepki veriyo boyle seylere

Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani

Mutsuzluğunuza yoldaş mı arıyorsunuz? Ayrılsanız, ileride mutlu olabileceğiniz biriyle çocuk düşünseniz daha iyi olmaz mı? Hadi kendinizi yeterince sevmiyorsunuz da gelecekteki çocuklarınıza layık gördüğünüz aile ortamı bu mu?

Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani

Ama o bir minik bebegin omuzlarina çok agir bir misyon yüklenmesi olur. Onun bu dünyada olma nedeni senin yanlizligini hafifletmesi olmamasi lazim. Yalnizligi bir es hafifletir, çoçuk degil.

Ki öyle bir dünya yok, insan çoçuk konusunda en çok esinden destek istiyor. Simdi "ne olacakta, tek basima bakarim" dersin ama isin asli öyle degil. Cocuk büyütmek çok zor bir is. Ve isin içinde evlilik problemleri var ise dahada zor oluyor. Aman diyeyim.

Layık gördügüm bi ortam deil tabikide ayrıl demek cok kolay benimde dusundugum zamanlar oldu ama faaliyete gecmek benim icin oyle zorki. Cok duygusal bi insanim onsuz naparim diyorum. Ayrica ailem uzulucek diye korkuyorum babam kanser hastasi. Onu uzmeye kiyamam en basta

Soylediklerinizi dusunucem belkide gercekten en dogrusu korunmak

Benim eşim de gezmeyi sevmez sağolsun evlendikten sonra huy edindi bunu da. 4 yıl sevgiliydik adam evine gitmezdi. Haftasonu planım var evde yatalım diyor şimdi 11yıllık evliyiz. Arada yemeğe, çaya vs çıkarız. Akşamları tövbe Bi yere çıkaramam. Şimdi tatil başladı kızlarımla akşam parka yürüyüşe gidiyoruz. Eşime diyorum biz gidiyoruz diye. İyi ben bulaşıkları hallederim diyor :) napacaksanız bıkmadınız bir gezmekten diyor bir de:)) büyük kızım 11 yaşında 170 boyu var arkadaş gibi geziyoruz. Bunlar yuva yıkacak mevzular değil bana göre. Bazen kendim çıkıp gezdim bazen eşimle bazen de arkadaşlarımla. Eşim kızların büyüse de yakamdan düşsen diyordu şükür istediği oldu :))

Bunları anlatırken bile mutlu mutlu yazmanızın sebebi yine eşinizdir. O size sevgisini kanitlamis size kendinizi yalnız hissettirmemis demekki. Benim derdim onla dısarı cıkmak deil sadece.evdeyken bile bana olan ilgisizligi ve her durumda beni yalniz hissettirmesi aslinda

cnm okudum yazdigini yazilanlari oncelikle senin ve eşinin yasi kac , ikincisi bence son derece ciddi bi sekilde yalniz açık açık konus ben seninle ilgili bunkari bunlari dusunuyorum mesela beni sevmedigini dusunuyorum cunku oyle hissettiriyorsun evlendik diye tabi ki her seyi beraber yapacak degiliz ikimizinde ayri ayri vakit gecirecegi zamanlar olacak kafa dagitacagimiz ama bi o kadar da beraber gecirecegimiz zamanlarda yaratacagiz de bence senin isteklerin benim icin cok onemli ama isterim ki benim isteklerim de senin icin onemli olsun cunku sana deger veriyorum dogal olarak deger de gormek istiyorum ama bana bunu hissettirmiyorsun de acik acik net once o dinlesin sen sonra konus de acikla kendini

Görücü usulü bile değil bu, evet birileri tanıştırır ama sonrasında beraber vakit geçirirseniz, tanımaya çalışırsınız, uygun bulursanız ve karşılıklı bir şeyler oluşursa evlilik yoluna girersiniz.

Nişanlıyken sizi görmeye gelmeyen adamdan ilgili bir eş çıkmayacağı ortadaymış aslında. Sizinle vakit geçirmek istemiyorsa sizi sevmiyor demektir malesef. Sevmeyen adama da hiçbirşey yaptıramazsınız. Ya bu deveyi güdedeksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

Ben 24 o 33 yasında. Bu soylediklerini ona defalarca soyledim acıkladım. Kendimi karınmısım gibi hissedemiyorum bile dedim

Ben bu deveyi nasıl guducem diye soruyorum aslında

Burda çoğu yazanı takma. Millete bosanmak kolay geliyor, kocasiyla her ufak tefek sorun yasayana bile bosan diyorlar. Tavrini istegini kabul göstermek icin biraz mucadele et,duzelir belki. Yoksa sende evde onun istediği sevdiği bir cok seyden elini ayagini yapmayarak cek. Sikayey ederse, icimden gelmiyor dersin

Peki hiç çocuğunuzu düşünüyor musunuz?
Sevgisiz bir ailede yetişmek zorunda kalacak..
Eşiniz evde sizinle ilgileniyor mu?
Sohbet ediyor mu?
Ortak paylaşımınız var mı (cinsellik hariç)?
Bunlar yerine oturmadan sırf ilgi görmek için çocuk mantıklı mı?

Biraz düşünün lütfen..
Önce eşinizle sorunlarınızı çözmelisiniz.Her çocuk sağlıklı aile bağlarının olduğu bir aile ortamını hak eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…