OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Ben 24 o 33 yasında. Bu soylediklerini ona defalarca soyledim acıkladım. Kendimi karınmısım gibi hissedemiyorum bile dedim
ne diyor aradaki yas farki da cok o hayattan butun zevkini almis yaşamış simdi yatış gibi geldi bence sradaki yas farkindan senin yasinin getirdigi heyecani aşkı o tarz seyleri o hissetmiyor adam zaten her turlu yaşamıştır ondan kaynakli seni anlamiyor

cok haklisiniz anlayana kadar konusmak gerek en en en son care bosanmak ki zaten yeni evli sayilirlar

Mutlu değil de umursamıyorum artık. Beklentim yok. Eşimin kuşları var mesela akşam yemekten sonra onlarla ilgilenir hiç oturup Bi etkinliğimiz vs olmaz. Ben erken yatarım o kuşlarla ilgilenir 2-3 gibi yatar. Ben önceleri çok sitem ettim çok üzüldüm baktım olmuyor amaaaann dedim saldım. Kendime hobiler buldum akşam uğraşacak onunla canımı mı sıkacaktım 2 çocuk var. Kafamıza göre takılırız çocuklarla gitme yapma harcama demez :) ama moralim bozuk olsun sorar eder, ev işlerinde yardımcıdır, evden Bi yere gitmez, para hesabı vs bendedir gibi olumlu yönleri de var. Evlilik böyle maalesef her yönüyle anlaşan çiftler muhakkak vardır ama çevremde yok herkes birbirinin eksiklerini görmezden gelerek yürütüyor

Bazen mucadele ediyorum bazen ters tepki veriyorum iki sekildede başaramadım. Hissiz davranmaya calısıcam bu sefer istediklerini yapicam ama artık ona ilgi gosteren pesinde dolasan biri olmucam

Bende değişemem deseydiniz hem kötü bişy istememişiniz ki değiştirilmesi gereksin kendi haline bırakın üstüne düşmeyin cıkıp tek yapın yürüyüş belki o zaman kendi gelip bişeyler yapalım diye teklif eder.

Ben bu deveyi nasıl guducem diye soruyorum aslında
Bu zaman kadar hep ilgili ve eşinize düşkün mü tavrınız, tam aksi olun tıpkı eşiniz gibi. Kendinize kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun. İlgi alanınızı değiştirin yani. Kendiniz çıkın yürüyeşe, dışarıya alışverişe.Bir çözüm olur mu bilmiyorum ama daha az üzülürsünüz en azından.

Ben sevgi konusunda cok hassasım. Ilgi alaka gosteririm karsiliginada beklerim ama adam bende bekleme diyor iste sinirlerim cok yipranmaya basladi bu evlilikten sonra. Cevremde cok sevilen sayilan bi insandim ilk defa bana boyle onemsiz davranan biri var ve kendisi esim oluyo iste olayim en aci kismi da bu malesef. Bende sizin gibi zamanla kendimi sindiricem belkide

Ne diyebilirim ki,uzuldum evden cikmayi sevmeyen biri olsa hadi anliycam ama arkadaslari cagirinca hemen gitmek ne bileyim, sizle niye gitmiyor ki bi yere. Benim esim de cok yogun calistigi donemde yorgun oluyo ve sohbet dahi etmeme firsat vermiyo. Bazen ben de kendimi yalniz hissediyorum
Zor..

Allah herkesin gonlune gore versin ama insani ne kadar tanirsan tani ayni eve girmeden anlasilmiyor istersen 10 sene konus istersen 1 sene malesef ayni eve girmeden olmuyor hic kimse 4 4 lük degil tam istedigimiz profili malesef bulamayiz imkani yok o yuzden esler yillar gectikce alisir birbirine uyum saglar evliligin ilk 1-2 senesi de hatta ilk 5 yili cok zorlu bi surectir ama 1 ve 2. seneler akut donemlerdir ve gordugun konustugun seylerden buyuk etkilenirsin bunlari da dusunerek hareket et cnm Allah gecim kolayligi ve sevgi asilasin anlayis asilasin yuvaniza eşine Allah in isimlerin den YA Vedud u oku icinden yokken resimine oku Allah onun icine sana karsi sevgi anlayis asilayacaktir okumaya baslamadan niyetini et

Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik

Şimdi üzmek istemiyorum seni ama Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir derler ya. Sende Pazartesi'den belliymiş Perşembe'nin gelişi. Adamın sana bir ısınma süreci dahi olmamış, onu geçtim ısınmak bile istememiş sana. Sana bir şans dahi vermemiş. Yani görücü usulü olur, evlilikler yapılır ama orada bile insanlar bir karşılıklı oturuyor, konuşuyor, el ele tutuşuyor. Adamın niyeti sadece birisiyle evlenmekmiş, artık ardında bunun ne yatıyor bilemiyorum. Ama sen biraz bile isteye bu yola girmişsin. Şimdi niye böyle oldu, beni sev, değiş diyemezsin bu adama. Çünkü adam neyse oymuş zaten, bunun böyle olduğunu bile bile bu yola girmeyi sen istemişsin. Kimsenin duygularını değiştiremezsin. Çekmek istiyorsan bunu böyle çekeceksin, çekemiyorsan da ayrılacaksın. Başka bir hal çaresi yok, üzgünüm.

Sordugunuz sorunların yüzde 75 i hayır malesef. Haklısınız belkide hayırlısı boyle oldugu icin cocugumuz olmadi bu zamana kadar.

Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
Böyle biriyle ne bekleyerek evlendiniz bunu merak ediyorum hani kişi kendini bilir romantizm seven bir insansanız aşk evliliği yapsaydınız

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim sabır gerektiriyo biliyorum soylediginizi yapicam

Iki birbirini tanımayan insan evlense başkalarının evlilikleri gibi evlilik beklemek bence pek gerçekçi bir yaklaşım değil. Ya zamanla birseyler yerine oturacak, yada zamanla iki taraf birbirine uymadığı ortaya çıkar. Bence esiniz evliliği ve sizinle evli olmayı kaldıramadı. Zamanla düzelebilir mi bilmiyorum, ama esiniz şu anda hiçbir caba göstermiyor. Tam aksine sizden degismenizi istiyor.

Ben nasıl degiseceksem ona hesap sormamami onu boyle kabul etmemi bekliyo ama bu cok zor

Nısanlıyken ailelerle filan bir araya gelindiginde biz yalnız kaldigimizda oldu o zamanlarda bana cok sicak davrandi sevdigini asik oldugunu da soylemisti ama ilgisizligini hissediyodum tabi yinede

Nısanlıyken ailelerle filan bir araya gelindiginde biz yalnız kaldigimizda oldu o zamanlarda bana cok sicak davrandi sevdigini asik oldugunu da soylemisti ama ilgisizligini hissediyodum tabi yinede

Önemli olan senin ne hissettiğin zaten. Bir şeyler yolunda değil gibi hissediyorsan değildir -ki öyle de çıkmış, hislerinde yanılmamışsın. Yani diyeceğim genel olarak ilgisiz olduğunu zaten görüyor, biliyor ve hissediyordun. Sevgililik süreci bile geçirmemişsiniz doğru dürüst. O yüzden adam sana tabi ki ben değişmem sen değiş der, çünkü adam neyse oydu sana onu yansıttı. Sen bunu bilerek ve kabul ederek evlendin. Niye böyle oldu demeye hakkın yok. Mutsuz olabilirsin, bu anlattığın herkesin mutsuz olabileceği bir ilişki. O yüzden çocuğun da hazır yokken ayrılmayı düşünebilirsin. Belki aradığın aşkı ikinci evliliğinde bulacaksın. Hiçbir şey için geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…