- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
Onceki konunu da biliyorum.
Bence artik konu seni affedip affetmemesi degil. Konu artik onun sizinle bir iliskiye baslamak istememesi bence. bunca suredir hala umutlarinizi tuketmemis olmaniz cok kotu. bu iliskinin bir gelecegi olmadigina emin olmaniz icin gereken ne varsa yapin diyorum cunku sizin durumunuz asktan ziyade tutkuya donusmus. Eger yuzyuze gorusupte red edilirseniz belki o zaman bu iliskinin bittigini kabullenirsiniz. supheyle yasanmaz. Onun yanina gitmediginiz hergun bunun iyi mi kotu mu oldugunu dusunuyormussunuz. gidin.. Kaybedecek hic birseyiniz yok. ama yenilgiyi goze alarak gidin. cunku sizi karsisinda gordugunde ilginizden bunalmis bi adamla da karsilasabilirsiniz, ki bu bence cok olasi. ama dedigim gibi kafanizda bu iliskinin bitmesi icin ne gerekiyorsa yapin bence.
Karşına doğru düzgün, seni hak edecek, sevgini hak edecek biri çıktığında bütün bunlar aklına bile gelmeyecek, emin ol.
Konuyu içtenlikle okudum ve aynı içtenlikle cevap vermeye çalışacağım, kusurum olursa affola...
Arkadaşım, bu iş olmayacak.
Sen kendini paralasan da yerlere, onun ayaklarının altına atsan da olmayacak.
Bir de sevdiğiniz adamın gözünden bakalım olaya.
Sıkıntı içerisindeymiş, ayrı şehirdeymişsiniz, babasının sağlık sorunları derken bunalmış ve sizden anlayış beklemiş.
Bu sürede dozajı kaçırmış, hakettiklerinizi size verememiş ve canınıza tak etmiş olduğunuz bir gün onu bırakmışsınız.
Peki ya sonra?
Ertesi gün sevdiğiniz adam babasını kaybetmiş.
Önce siz gitmişsiniz hayatından, sonra insanın hayatındaki en en önemli iki kişiden biri bırakmış onu.
Bu travmanın affı olur mu sizce?
Size baktığı hergün babasının ölümünü yeniden yaşamayacak mı?
Belki o an sizin mesajınıza o kadar sinirliydi ki aldı başını gitti bir yere ve o haberi öylece aldı.
Ya da kafasında sadece siz vardınız, öfkesi ve kırgınlığı varken bunu yaşadı, bir nevi kendini suçladı.
Bunun dönüşü olabilir mi?
Her şeyi geçtim, tekrar beraber oldunuz diyelim.
En ufacık bir tatsızlıkta 'sen beni öyle bir günde bıraktın ki...' dediği anda aradaki sınırlar dağ olacak, siz gözleriniz dolu dolu iken zor yutkunacaksınız, o da öfke ve suçlarcasına size gözlerini dikip bakacak.
Sorumlusu olmadığınız bu acının vebali istemsiz bir şekilde omuzlarına yüklenecek.
Bununla insanoğlu baş edebilir mi?
Hadi ettiniz, hatta evleniyorsunuz.
Sizi istemeye babası gelemeyecek, düğününüzde olamayacak.
Sevdiğiniz adam her bu konuyu açtığında, içindeki bu boşluk ortaya döküldüğünde, onun bir şey demesine gerek kalmadan gözleriniz yerdeki halıların izleri üzerine düşmeyecek mi?
Kaldırdığınızda başınızı, aranızda saatlerce geçecek olan sessizliği ne bozacak?
Hayatınıza kaldığı yerden devam mı edeceksiniz o anlarda yoksa geçmişiniz hiçbir zaman gölgesini üzerinizden eksik etmeyecek mi?...
O sizi bu yanlızlık ve acı için siz de onu bunlara yaşamaya mecbur bırakan olduğu için gerçekten, iliklerinize kadar affedip, yaşananları unutabilecek misiniz?
Çok hüzünlü bir olay yaşamışsınız ve derler ya 'kader ağlarını örmüş'.
Hakikaten öyle...
Siz birbirinize iyi gelemeyeceksiniz arkadaşım.
O sana her baktığında babasızlığı ve zor geçen zamanlarda yokluğunu hissedecek, sen ona her baktığında pişmanlığı ve suçluluğu yaşayacaksın.
Lütfen bırakın artık bu yükü üzerinizden, bırakın iki yaralı insanı başkaları tamir etsin.
Birbirinizi acıtmak, bunları deşmek yerine müsade edin, başka yürekler şifa olsun acılarınıza, gözyaşlarınıza.
Bizlere söylemesi çok kolay, biliyorum.
Ama şunu dile getirmeden geçmeyeyim, ilk defa bu kadar içim acıyarak birine 'aşkını bırakmasını' söyledim ve gözlerim dolarak bir ileti yazıyorum, yazması bile kolay olmadı.
Yaşamasını düşünemiyorum...
Allahım ikinize de sabırlar versin, acılarınızı tamir edecek insanlar nasip etsin...
Her zaman söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim, biz kendimizi öldürsek de, ölsek de, geberip gitsek bile bu adamların hiç umurunda olmaz.
Sen yalvardıkça özür dileyip peşine düştükçe adam yeni birini bulmuş olsa bile sana söylemiyor.Çünki egosunu tatmin ediyorsun.Nasıl gururlanıyordur seni peşinden koşturduğu için kimbilir.Artık yazma bırak o istese cevap verirdi kaç aydır. Öyle büyük acılar unutuluyorki sende unutursun.Seni haketmiyor kendini ne yıpratıyorsun.Birde şu açıdan bak demekki Allah yazmamış senin kısmetin değilmiş.Olacak olsa olurdu.Olmayacaksa sen kendini istediğin kadar parala olmaz.
Aşkından ölüyorsan son olarak doğum gününde nice yıllara artık seni rahatsız etmiycem sen haklısın artık bitti elveda gibi ciddi bir ayrılık mesajı yaz bakalım cevap verecekmi .Karar senin.
Ben de bugun tam bunu dusundum .olsem,benden de geriye onu sucladigim bir mektup kalsa adamin yine umurunda olmaz belki de.bu kadar gaddar degildi. Bana her seferinde kizsa da gordugunde yumusardi. O adam,bu adam degil.
O yüzden hiç kendimizi paralamaya gerek yok, yok yere, boş yere üzmeye gerek yok.
O yüzden hiç kendimizi paralamaya gerek yok, yok yere, boş yere üzmeye gerek yok.
Oyle de kalbe soz gecse keske
Geçecek geçecek, hiç merak etme, neler neler geçiyor, oda geçer elbet, geçmek zorunda.
Bence pskoloğa gitmelisin son çare bende öyle yapmayı düşünüyorum
Bence pskoloğa gitmelisin son çare bende öyle yapmayı düşünüyorum
Seanslari cok yuklu geldi arastirdim ama dusunmuyor degilim. Senin sorunun da benimkiyle ayni veya benzer mi?
cecenn sen iyiydin?? ne oldu boyle birden?
bu ask yasarken ne tatli, bitiminde de ne kadar yikici birsey oluyor boyle ya..
Asktan korktum artik..
Çok benzer olduğunu söyleyemem ama unutamıyorum hayattan lezzet alamıyorum sürekli mutsuzum :S
Hepisinin sebebi o malesef bunlardan kurtulmak için gitmek istiyorum
Bilmiyorum tomvejerry tam anlamıyla mutlu olmak istiyorum artık bir gün iyi bir gün kötü çekilmez oldu artık bu durum.s
Eski hallerimi çok özledim ondan önce olduğum insan gibi olmak istiyorum
Sessiz içine kapanık herşeyden bıkmış bir insan olmak değil !
zaman herşeyin ilacı canım. kendine zaman ver ve bu arada zihnini meşgul edecek seni eğlendirecek şeylerle ilgilen. asla slow parçalar dinlemeve romantik filmler izleme. bunlar sana acını hatırlatır ancak. zor bir dönem biliyorum ama gelecekte bu günlerini gülümseyerek hatırlayacaksın inan bana. en kısa zamanda atlatmanı diliyorum.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?