Olmuyor...mutsuzum...ben nasıl iyileşeceğim?

Cesaretim yok o konuda da. Yoksa coktaan gitmistim.dediginiz o pozisyonla karsilasmak canimi fazlasiyla yakar cunku. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Ama su var ki onu ben terketmedim. Ayrilik mesaji attim.baliklamasina atladi. Haklisin ozur dilerim ben yapamayacagim dedi bana.ben bu mesajin uzerine hirslanip o kotu mesaji attim. Yani aslinda hakliyken haksiz duruma dustum.bunun o da farkinda.
Asil sorun ayrildiktan sonra beni takip etmis olmasi. Facebook acmis olmam.o hoslanmadigi arkadala konusmus olmam.bana inanamak yerine ele inanmayi secti. Fuat denilen o cocukla aramda bisey oldugunu dusunuyor. Yani evet babasiyla ilgili o konuda cok kirgin ama onu unutmaya hazir.temel sorun kiskanclik ve bana inanmamasi.
Ben de bunu yediremiyorum kendime. Kim soyledi,nerden duydun,nerden cikti bu diyorum. Tek kanit olarak ffacebookda fotograflarimin altina yaptigi yorumu gosteriyor. Seni karsilamaya gelmek istemis,sen de kabul etmissindir eminim diyor. Bilmeden isin aslini sucluyor.

Hic yapmadigim yasamadigim bir seyle suclaniyorum. Sebep bu. Dese ki babam icin o mesaji attin olmaz,hakli derim. Veya bahane tum bunlar. Hayatinda baska biri var soylemiyor. Yani halbuki dese "biri var" ,"bir baskasini seviyorum" , "seni sevmiyorum". . Olay bitecek belki de. Kendine de mailde defalarca yazdim. "Sevmiyorum biri var" de bitsin diye. Ama demedi. Surunmemi aci cekmemi istiyor belki de.

Her zaman söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim, biz kendimizi öldürsek de, ölsek de, geberip gitsek bile bu adamların hiç umurunda olmaz.

Sen yalvardıkça özür dileyip peşine düştükçe adam yeni birini bulmuş olsa bile sana söylemiyor.Çünki egosunu tatmin ediyorsun.Nasıl gururlanıyordur seni peşinden koşturduğu için kimbilir.Artık yazma bırak o istese cevap verirdi kaç aydır. Öyle büyük acılar unutuluyorki sende unutursun.Seni haketmiyor kendini ne yıpratıyorsun.Birde şu açıdan bak demekki Allah yazmamış senin kısmetin değilmiş.Olacak olsa olurdu.Olmayacaksa sen kendini istediğin kadar parala olmaz.

Aşkından ölüyorsan son olarak doğum gününde nice yıllara artık seni rahatsız etmiycem sen haklısın artık bitti elveda gibi ciddi bir ayrılık mesajı yaz bakalım cevap verecekmi .Karar senin.

Her zaman söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim, biz kendimizi öldürsek de, ölsek de, geberip gitsek bile bu adamların hiç umurunda olmaz.

Ben de bugun tam bunu dusundum .olsem,benden de geriye onu sucladigim bir mektup kalsa adamin yine umurunda olmaz belki de.bu kadar gaddar degildi. Bana her seferinde kizsa da gordugunde yumusardi. O adam,bu adam degil.

Evet,belki de hic mutlu olamayacaktik.
Keske o beni aldatsaydi oyle ayrilsaydik da yuk benim uzerimde olmasaydii. Sucu kendimde goruyorum. Atamiyorum bu yuku uzerimden. Agir geliyor.

Insanim,hata yaptim. Hatami anladim. Telafi etmeye calistim. Olmadi. Yaptim elimden geleni,diyorum. Bunu icimden ne kadar tekrarlasam da bir turlu ikna olamiyorum. Bu nasil bir psikolojidir,aklim almiyor.

Kac kere oyle kendimce rest cekip ayrilik mesaji attim ama dayanamadim. Son gonderdigim mektupta bu son elveda dedim yine mail attim. Adam artik inanmaz bana. Tum inandiriciligimi yitirdim. "Hasta ruhlu" diyordur belki de bana.

Arkadaşım lütfen yıpratma kendini bu kadar.

Bu hayatın sonu değil ki.

Unutman gerek,hayatına devam etmen gerek.

Ama son kez doğum gnünde bir mail veya mektup gönder istersen...

Çok da umutlanma ama..

Seanslari cok yuklu geldi arastirdim ama dusunmuyor degilim. Senin sorunun da benimkiyle ayni veya benzer mi?

Çok benzer olduğunu söyleyemem ama unutamıyorum hayattan lezzet alamıyorum sürekli mutsuzum :S
Hepisinin sebebi o malesef bunlardan kurtulmak için gitmek istiyorum

cecenn sen iyiydin?? ne oldu boyle birden?

bu ask yasarken ne tatli, bitiminde de ne kadar yikici birsey oluyor boyle ya..
Asktan korktum artik..

Bilmiyorum tomvejerry tam anlamıyla mutlu olmak istiyorum artık bir gün iyi bir gün kötü çekilmez oldu artık bu durum.s
Eski hallerimi çok özledim ondan önce olduğum insan gibi olmak istiyorum
Sessiz içine kapanık herşeyden bıkmış bir insan olmak değil !

zaman herşeyin ilacı canım. kendine zaman ver ve bu arada zihnini meşgul edecek seni eğlendirecek şeylerle ilgilen. asla slow parçalar dinleme ve romantik filmler izleme. bunlar sana acını hatırlatır ancak. zor bir dönem biliyorum ama gelecekte bu günlerini gülümseyerek hatırlayacaksın inan bana. en kısa zamanda atlatmanı diliyorum.
sevgiler

Hikayemiz benzer olmasa da ruh durumumuz fazlasiyla benziyor.

Sen en azindan "unutman gerektigini" kabullenmissin.unutamiyorum,diyorsun.

Benimki en kotusu ve en acisi sanirim. Hala salak gibi umut besliyor olmam ve unutmam gerektigini hala kabul edememem.kendime tahammul edemiyorum.

Bu gunleri gulumseyerek hatirlamayi o kadar cok isterim ki. Su an imkansiz geliyor. Ben hala yerimde sayiyorum. Bir adim ileri gidemiyorum ama hep geriye,gecmise gidiyor ayaklarim. Artik huzurlu olmak,vicdanim rahat uyumak istiyorum. "Neden boyle oldu,neden boyle yaptim" diye sorgulamadigim bir gun istiyorum.
Bu arada tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…