Bazen arıyorum santralden diyorum gidelim gezelim gidince of puf bi ton laf ediyor evde bi köşesi var ordan ayrılmıyor adam konuşunca durumu hiç sallamıyor önemsemiyor.Evde beraber yapmaktan hoşlandığınız birşey yaratın. Film, yabancı dizi izleme, eve misafir çağırıp birlikte takılma, dışarda tavla okey oynama... Siz de teklif etmiyor musunuz? Şu filmi buldum şu diziyi öneriyorlar senin istediğin var mı, yoksa beraber başlayalım falan diyin.
Not: İşyernde santralden aramanız mı gerekiyor? Cep telefonu yasak mı? Değilse çok kötü görünüyordur bu hareket.
İş stresi etkilidir, başka bi sorun var olabilir, erkeklerin zaman zaman yalnız kalmak istediklerini biliyorum. Böyle bir durum olabilir bu bir süreç olabilir ama tabiki bi sağlık sorunu da olabilir.bu durumu eşinizle konuştunuz mu?Selam kızlar ben yaklaşık 1 yıldır evliyim bununla ilgili konu açmıştım ama hala çözüm bulamadım 1.5 yıl flört oldu her şey çok güzel başladı evliliğimizin ilk aylarıda çok iyidi ilişki olarak gel gör ki adam son zamanlarda baya bir garipleşti işleri çok yoğun bir kamu kurumunda uzman olarak çalışıyor baya iş yükü var eve yorgun geliyor gelir gelmez yemek yiyip köşesine geçip alıyor eline kitabını yatana kadar o kitap elinde sohbet muhabbet konuşma çok az hiç ilgilenmiyor, telefonunu kurcaladım pc vs sıkıntılı bir şeye de rastlamadım hani başka biri de yok eminim buna genelde iş yerinde santralden ararım hep masasında ondan şüphemde yok neden böyle yapıyor anlamadım hiç temasta yok bi garip hal aldı adam hafta sonu çıkarız dışarı ama o çıkmada alışveriş avm ötesine gitmez eve geliriz hoop yine alır eline kitabı çekilir kenara
Santralden arayıp gezelim dediğiniz için of puf yapıyor olabilir.Bazen arıyorum santralden diyorum gidelim gezelim gidince of puf bi ton laf ediyor evde bi köşesi var ordan ayrılmıyor adam konuşunca durumu hiç sallamıyor önemsemiyor.
Bana da öyle geldi sanki sorundan kaçmak için kitaba sığınıyor ve güvenli bölgesine çekiliyor gibi geldiBelki eşiniz deprosyandadir.
Selam kızlar ben yaklaşık 1 yıldır evliyim bununla ilgili konu açmıştım ama hala çözüm bulamadım 1.5 yıl flört oldu her şey çok güzel başladı evliliğimizin ilk aylarıda çok iyidi ilişki olarak gel gör ki adam son zamanlarda baya bir garipleşti işleri çok yoğun bir kamu kurumunda uzman olarak çalışıyor baya iş yükü var eve yorgun geliyor gelir gelmez yemek yiyip köşesine geçip alıyor eline kitabını yatana kadar o kitap elinde sohbet muhabbet konuşma çok az hiç ilgilenmiyor, telefonunu kurcaladım pc vs sıkıntılı bir şeye de rastlamadım hani başka biri de yok eminim buna genelde iş yerinde santralden ararım hep masasında ondan şüphemde yok neden böyle yapıyor anlamadım hiç temasta yok bi garip hal aldı adam hafta sonu çıkarız dışarı ama o çıkmada alışveriş avm ötesine gitmez eve geliriz hoop yine alır eline kitabı çekilir kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?