Olmuyor ne yapsam olmuyor

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar ben yaklaşık 1 yıldır evliyim bununla ilgili konu açmıştım ama hala çözüm bulamadım 1.5 yıl flört oldu her şey çok güzel başladı evliliğimizin ilk aylarıda çok iyidi ilişki olarak gel gör ki adam son zamanlarda baya bir garipleşti işleri çok yoğun bir kamu kurumunda uzman olarak çalışıyor baya iş yükü var eve yorgun geliyor gelir gelmez yemek yiyip köşesine geçip alıyor eline kitabını yatana kadar o kitap elinde sohbet muhabbet konuşma çok az hiç ilgilenmiyor, telefonunu kurcaladım pc vs sıkıntılı bir şeye de rastlamadım hani başka biri de yok eminim buna genelde iş yerinde santralden ararım hep masasında ondan şüphemde yok neden böyle yapıyor anlamadım hiç temasta yok bi garip hal aldı adam hafta sonu çıkarız dışarı ama o çıkmada alışveriş avm ötesine gitmez eve geliriz hoop yine alır eline kitabı çekilir kenara

Evde beraber yapmaktan hoşlandığınız birşey yaratın. Film, yabancı dizi izleme, eve misafir çağırıp birlikte takılma, dışarda tavla okey oynama... Siz de teklif etmiyor musunuz? Şu filmi buldum şu diziyi öneriyorlar senin istediğin var mı, yoksa beraber başlayalım falan diyin.
Not: İşyernde santralden aramanız mı gerekiyor? Cep telefonu yasak mı? Değilse çok kötü görünüyordur bu hareket.

dinlenmek istıyor belliki...iş hayatı oyle.sende kendıne meşgale bul.bu durumuda eşinle paylaş.

Bazen arıyorum santralden diyorum gidelim gezelim gidince of puf bi ton laf ediyor evde bi köşesi var ordan ayrılmıyor adam konuşunca durumu hiç sallamıyor önemsemiyor.

sonuçta bu adam nelerden hoşlanıyor

kitap okuyor da içeriği ne tarzı ne

siz de okuyun, kitaplardan söz edin

mesela okuduğu kitabın filmini bulun izleyelim deyin karşılaştırın kitap ve filmi

paylaşılacak konu vs olmayınca evet evde yapacak bir şey olmaz o zaman da ya tv telefon ya da kitap moduna girilir

yani sohbet edelim de ne konuşalım, akşam zaten yorgun işten geliyor o işi anlatmak istemiyor

sizde de değişik bir şey yoksa sohbetin içi boş kalır

araştırın izleyin vs eşinizi de özendirin

gezin kendiniz akşam da anlatın

sonra keşke sen de olsaydın o zaman şuraya da giderdik de bu sefer yalnız olduğum için canım istemedi deyin

çevrede gezilecek görülecek yer avm ile sınırlı değil ama oraya gitmeye motive etmek lazım yani kuru kuru sokakta gezilmeyeceğine, gerçekten değişik olduğuna

gezme sohbet birlikte aktivite vs alışkanlık motivasyon işi atıyorum scrabble oynayın ona sardırır kitabı unutur bakarsın bri başka gün başka şeye sardırır

İş stresi etkilidir, başka bi sorun var olabilir, erkeklerin zaman zaman yalnız kalmak istediklerini biliyorum. Böyle bir durum olabilir bu bir süreç olabilir ama tabiki bi sağlık sorunu da olabilir.bu durumu eşinizle konuştunuz mu?
Bezen erkekler farklı kaygılar gudebiliyorlar belki biraz bu kaygılardan arınmaya ihtiyacı vardır

Niye evlenmiş acaba, köşesine çekilip kitap okumak için mi?

Ortak birşeyler yapın vs.denilebilir ama bu kadar bencil olmaya hakkı yok evli bir insanın.

Daha önce de benzer konularınız vardı sanki geçici bir durum değil anladığım kadarıyla.

Ciddi bir konuşma yapın bana kalırsa paylaşım olmadıktan sonra evli kalmanın da bir anlamı kalmıyor çünkü.

Bazen arıyorum santralden diyorum gidelim gezelim gidince of puf bi ton laf ediyor evde bi köşesi var ordan ayrılmıyor adam konuşunca durumu hiç sallamıyor önemsemiyor.
Santralden arayıp gezelim dediğiniz için of puf yapıyor olabilir.
Önceden gezmeyi sever miydi? Sevmiyorsa mizacı budur zor değiştirirsiniz. Kitap okumayı seviyorsa, hamak alın, piknik malzemeleri alın. Gölge sakin bir yere geçip kitap okuyun.

Kafası çok doludur. Benim de bugünlerde eve gidince konuşasım gelmiyor bütün gün işle ilgili konuştuğum için. Sakin sakin oturup kitap okumak iyi geliyor.
Siz çalışıyor musunuz?

Belli bir süre sonra ilişki monotonlaşıyor evet ama hem temas yok hem sohbet yoksa büyük sıkıntı var? Belki size anlatamadığı bir sorunu vardır kitapla kafasını dağıtmaya çalışıyordur. Üstelemeden bunu öğrenmeye çalışmalısınız bence.

Yaptıkları yanlış.
Yorgun olabilir, kitap okumak harikadır okuyabilir eyvallah.
Ama o zaman anaasının evinde kıçını yaymaya devam edecekti elin kızını alıp da ilgilenmemezlik etmeyecekti.
Tınlamayın iplemeyin siz de ondan ayrı birşeyler yapın, aramayın sormayın.
İlla ki dank edecek.

Derhal bir psikologa gitmeniz şart bence. Kendi başınıza çözebileceğiniz bir şey gibi durmuyor. Sohbet, muhabbet yok, cinsellik yok... Bu nasıl bir evlilik ????

Temas yok derken ilişki yok mu anlamadım
O zaman büyük problem

Bazen insanların biraz yalnız kalmaya düşünmemeye ihtiyaçları vardır...Kitap okumak kafada dönüpduran aynı düşüncelerden uzaklaştırır...Biraz kendi haline bırakın adamı .Ne kadar sabırsızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…