- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
Lütfen bir mesafe koyun. Bu kadar üstüne gitmeyin adamın size karşı hissizleşmeye başlamış. Biraz daha dürterseniz boşanmak ister. Mesafe koyun kendinize bakın sosyal hayatınızı geliştirin mesafe koymak sanirim en iyisi olacak.zaten kirginliklarim büyüdü iyice sayesinde.evet hissizleştigini an be an gordum gozlerinde.
Eski konunuzu da okudumben yine o adami istiyorum gibisinden..bende yine o kadin olabilirim
birebir aynini ıcimden geciriyorum ama bu ona ödül gibi olur.iyice dilduru kendini.yillarca bile ayri kalabilir ve gayet dolu dolu hayatini yaşar da gıkı çikmaz.Elimden geleni yapmışsın , iş senden çıktı artık ..geri çekil ve bir süre bekle .. eşinden olumlu bir adım görmezsen de bir süre ayrı yaşamayı teklif et ..olmuyorsa da ver bavulunu eline temelli yolla ..üç günlük dünyaya dert çekmeye mi geldin ?
E sen her koşulda bu adamı kabul ediyor musun ? Boşanmak da bir seçenek ..birebir aynini ıcimden geciriyorum ama bu ona ödül gibi olur.iyice dilduru kendini.yillarca bile ayri kalabilir ve gayet dolu dolu hayatini yaşar da gıkı çikmaz.
Hayir herkoşulda kabul etmem.son seçenek tabiki herzaman o.E sen her koşulda bu adamı kabul ediyor musun ? Boşanmak da bir seçenek ..
Aslinda olmayacagimizi olamaycagimizi biliyorum.yanliz benim yapim şudur ben herseyin başinin gerçek ve öz sevgi olduğuna inaniyorum yani ben onu gercekten saf bi sevgiyle sevdim o yüzden ben yapabilirim yani bana günaydin hayatimla sicacik bi gulusle başlayan bi güne uyandirsa o günu gece yarisina kadar ona harika üstü harika geçirtebilirim hala.yani karşimdaki bana 1 verse ben onu 10 yaparim yapmayida çok severim.modumu hemen ayarlarim duygusal bir yapim var..ne alirsan katmeleyerek verebilirim ama o istesede yapamaz gibime geliyor.yada istemiyeceğini biliyorum.biliyorum o da mutsuz aslinda ama hicbirsey yapmiyor..Eski konunuzu da okudum
Artık ne siz o kadın
Ne de eşiniz o eski adam olmayacak
Bunun bilincinde olmanız gerekiyor...
Gerçekten üzülüyorum böyle çiftlere
Cinsellik bitik saygı sevgi yok
Ve kadınlar hâlâ acaba diye çırpınıyor doğası gereği...
Allah'ım size sabırlar versin
Zor çok zor
Yok tlf.küfur etti.....mun telefonunu şimdi şuracikta kirayimda hafiyeligi birak gibisinden biseyler savurduBence de salın ipini gitsin karısına küfür eden adamdan bi mok olmaz
Yok.olmasinida istemiyor.ozman niye dvlendin be adam benim hayatimida mahvetme hakkini kimdem aldin.şimdi bu son olayda falan yine ven suçlu oldum..Seni arzulamayan bi adama napabilirsinki? Zorla beraber olcak degilsin ya..cidden cinsellik yoksa evliliktebir cok Sey ters gidiyor
Yok.olmasinida istemiyor.ozman niye dvlendin be adam benim hayatimida mahvetme hakkini kimdem aldin.şimdi bu son olayda falan yine ven suçlu oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?