Olmuyor olduramiyorum

belki sonra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
331
348
103
Mrb.ilk konumu okuyanlar biliyordur.eşimle epey uzuunca suren bi kusluğumuz oldu.bu ona ödül gibiydi hatta halinden gayet memnun da kaldi.günler sonra birşekilde konuşmaya başladik çat pat.bikac gun sonra da bi akşam sana bikaç sey soyliycem ama pişman etme söylediklerime dedim tm.dedi.aldim.karsima ince ince güzel güzel konuştum.duygusal birseyler soyledim hatirlattim evliligimizin ilk gunleriyle ilgili.ben yine o adami istiyorum gibisinden..bende yine o kadin olabilirim gibisinden şeyler.pek ciddiye almadi önce sora bir iki cumle daha kurunca lüfetti "tamam" dedi.aradan yaklaşik on gün kadar gecti şimdi yine başa sardik.en son konuşmamda yani 1500. konuşmam da husranla sonuçlandi .2 haftadir falan iyiydik sizlerin dedigi gibi cinselligi toparlayabilme adina 2-3 kez yaklastim ve ben istedigim icin oldu.ama onun haricinde kendisi asla bana yaklasmiyor hatta yazmistim en son tlf.birseyler gordum diye,konduramiyorum ama gördukleriyle tatmin olup gercek cinselligi bana yasatmiyor.yani ben istesemde adam beni istemiyo. Açik etmek istemiyordum ama birsekde tlf gordugumu soylemek zorunda kaldim kiyametler koptu yine suçlu ben oldum.hirsizin hiç sucu kalmadi yani...delirmis gibiydi ne hakaretler ne küfurler hic duyamadigim şeyler duydum..gözlerinde ses tonunda herşeyinde resmen sevgisizligi gördüm.bebeğim şimdi hicbiseyden habersiz melek gibi uyuyor ama annesi yine bikac gece hic uyuyamiycak..kabullenemiyorum çok ağrima gidiyor sevgisizliği kabullenemiyorum nasil yapicam ne yapicam neye tutunucam ben...

Bu sefer 1501. Kez karşınıza oturtun ve seni evirdim çevirdim tepe taklak ettim ama ı ıh senden bir cacık olmaz hıyarlığın baki kalır diyin.

Siz elinizden geleni yapmışsınız, çaba göstermişsiniz uyuz oluyorum böyle şımarık adamlara ya. Pişirip yağlayıp ballayıp önüne koyunca yemiyceeam diye mızıklayan çocuklar gibi.
Zorla ilgi istenmez o saatten sonra verse de seni mutlu edecek mi?
Ben bu adamla bir gelecek göremiyorum. Sizin mutlu olmaya, çocuğunuzun da mutlu bir anneye ihtiyacı var.

Elimden geleni yapmışsın , iş senden çıktı artık ..geri çekil ve bir süre bekle .. eşinden olumlu bir adım görmezsen de bir süre ayrı yaşamayı teklif et ..olmuyorsa da ver bavulunu eline temelli yolla ..üç günlük dünyaya dert çekmeye mi geldin ?

Kalplizebra@ ilgi istenmez zaten ondan artik şu saatten sonra.adam bildiğin sivri dilli birsey oldu cikti konuştukca kendi kendini dolduruyor durmak bilmiyor

ben yine o adami istiyorum gibisinden..bende yine o kadin olabilirim
Eski konunuzu da okudum
Artık ne siz o kadın
Ne de eşiniz o eski adam olmayacak
Bunun bilincinde olmanız gerekiyor...

Gerçekten üzülüyorum böyle çiftlere
Cinsellik bitik saygı sevgi yok
Ve kadınlar hâlâ acaba diye çırpınıyor doğası gereği...

Allah'ım size sabırlar versin
Zor çok zor

birebir aynini ıcimden geciriyorum ama bu ona ödül gibi olur.iyice dilduru kendini.yillarca bile ayri kalabilir ve gayet dolu dolu hayatini yaşar da gıkı çikmaz.

Aslinda olmayacagimizi olamaycagimizi biliyorum.yanliz benim yapim şudur ben herseyin başinin gerçek ve öz sevgi olduğuna inaniyorum yani ben onu gercekten saf bi sevgiyle sevdim o yüzden ben yapabilirim yani bana günaydin hayatimla sicacik bi gulusle başlayan bi güne uyandirsa o günu gece yarisina kadar ona harika üstü harika geçirtebilirim hala.yani karşimdaki bana 1 verse ben onu 10 yaparim yapmayida çok severim.modumu hemen ayarlarim duygusal bir yapim var..ne alirsan katmeleyerek verebilirim ama o istesede yapamaz gibime geliyor.yada istemiyeceğini biliyorum.biliyorum o da mutsuz aslinda ama hicbirsey yapmiyor..

Mesafe koymasina koyayim diyorum hatta en büyük mesafeyi iste o kuslugümüzde rekor kirarak yaptim günlerce sadece kendimle işimle ve yavrumla ilgilenerek geçirdim.sofra hep kirdum ama tek kelime eetmeden günlerce yemek yedik.ama nereye kadar çok özur dilerim o yine kendini rahatlatti ve uyudu en kisacik zmanlarda bile dam hem vucudunu hem ruhunu dinlendirdi guzelce..bense son günlerde bu durumdan ciddi rahatsizlik duydum.küs kalamam zaten normalde pek kimseye.bütün yaşam eneehim çekiliyor sürtüşmelei sürüncemede kalmiş gergin ortamlarda..dilim daamgim kuruyor hemen ordan kaçmak istiyorum.ya daha beter olursa.ben onu kazanmak istiyorum görüyorum o da mutsuz.mutsuz ama ayni zamanda boşvermiş kibirli orta düzeyde narsist biri

Elinden geleni yapmışsın anladığım kadarıyla. Bir süre de kenara çekilmeyi dene. Hiç tartışma. Sadece zorunlu durumlarda konuş. Ruh gibi dolan. Mesafe koy biraz. Bakalım o zaman bir gariplik olduğunu anlayacak mı? Sen çaba gösterdikçe o iyice geri çekiyor kendini.
Sevgisizlik benim için bir evlilikte tahammül edilebilecek birşey değil.
Onsuz olduğunda daha mutlu olacak mısın bunu sorgula.
Boşan demek çok kolay ama evlilik emek isteyen birşey. Bu emeği sürekli tek taraf gösteriyorsa bir yerden sonra onun da gücü kalmıyor.

Seni arzulamayan bi adama napabilirsinki? Zorla beraber olcak degilsin ya..cidden cinsellik yoksa evliliktebir cok Sey ters gidiyor

Seni arzulamayan bi adama napabilirsinki? Zorla beraber olcak degilsin ya..cidden cinsellik yoksa evliliktebir cok Sey ters gidiyor
Yok.olmasinida istemiyor.ozman niye dvlendin be adam benim hayatimida mahvetme hakkini kimdem aldin.şimdi bu son olayda falan yine ven suçlu oldum..

hamileyken değişmeye başladı.benimle hiç konuşmamaya başladı.hiç konuşmadan kanepede tv izlerdi daha ben mutfaktan çıkmadan uyurdu hemen .uyumadığı zamanlar da bazı akşamlar tek kelime etmeden geçer giderdi sora bir bakmışsın gidip yatmış yatak odasına ..ama çocuktan sora daha beter oldu..aylarca bana elini sürmedi.hamilelikle birlikte yaklaşık 1 yıl hiç beraber olmadık..sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle biri değildi..hatta gayet hevesliydi cinselliğe..içinde incelikler olmayan biri değildir bir evlenme teklifi vardı ömrümce unutmamıycam harika bir gündü mesela..sesimi duymadan uyumazdı..kavga etsek yarım saat içinde kapıdaydı ki evlerimiz epey uzaktı...daha milyon tane şey var değişen..

Mesela şuan işteyim yapılacak birsürü işlerim var ama aklımı veremiyorum.ben bukadar takıntılı değildim ki.iş disiplinimi kaybetmezdim ama şuan işim çok geri planda kafam hep orda o akşamda evde kaldı resmen..zehir gibi sözleri dönüyo kafamın içinde...aslında birikmişlik var içim kapkara oldu artık heryerimden akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…