Olmuyor olduramiyorum

siteyi hiç kapatmıycam bugün.bizim durumumuzda olupta düzelenler var mı? varsa ne olur bir ki cümle birşeyler yazın.neydiniz ne oldunuz.nasıl düzeldiniz banada anlatın.

Klasik suçlu erkek psikolojisi, kendi hatasını örtmek ve zeytinyağı gibi üste çıkmak için böğürmüş, sanki ne kadar bağırırsa, ne kadar küfür/hakaret ederse o kadar örtecek üstünü

Suçlu olduğu için bağırıp çağırıyorya zaten.ipin ucunu kaçırdı iyice

Adam sizin hamile ve anne kimliginiz yuzunden uzaklasmis bence, kimisi buna kutsal anne sendromu diyor.
Boyle adamlar duzelmiyor genelde.

Adam sizin hamile ve anne kimliginiz yuzunden uzaklasmis bence, kimisi buna kutsal anne sendromu diyor.
Boyle adamlar duzelmiyor genelde.

emzirdiğim dönem bunu çok hissettim doğru

Ya canım üzüldüm bu denli degismesine. Bu cidden tez konusu. O kadar çok case var ki karısı hamileyken erkegin tamamen uzaklastigini gösteren. Cidden cok ilginc.

Bende burda hep okurdum ve işte beniimds başima geldi.kötü evlilikleri görüp üzülürdüm.ama icimden de kendi ilişkimizi hatirlayip yok yok biz öyle olmiycaz
Biz birbirmizi cok seviyoruz demkki onlar sevmiyolarmiş tam olarak diye düşünürdüm çocuk gibi.gel zman git zman kazin ayağı öyle değilmiş dedim ama elde var hayal kirikliğı yoksayilmişlik...

Ya canım üzüldüm bu denli degismesine. Bu cidden tez konusu. O kadar çok case var ki karısı hamileyken erkegin tamamen uzaklastigini gösteren. Cidden cok ilginc.
Galiba onlar hiç bitmeyen bi enerji hep yeni ve taze ilişki istiyorlar diye düşünuyorum artik.benim eşimin cok uzun ilişkiai olmamia meaela hic.yani baglilik nedir bil.memis hic tam.olarak aidiyet duygusu ve baglilik yaşamamiş cocugumuz olunca da korktu bicoladi beni bikenara birak ama ömür biyu bir çocuga bagli kalacakti artik.bu ona agir geldi.zaten lohusa depresyonunu flanda sagolsun benim yerime kendi yâsadi doyaa doyaa...

O tarz biriyse ki anlarım o zaman evlenmicekti cocuk yapmicakti. Ne istediğini bile bilmeyen biri demek ki. Ve bence senin sevgine cok guveniyor. Bosanalim dedin mi hic. Biraz korkutmak iyi gelebilir?

yaklaşık 1,5 yıl kadar önce o raddeye geldik.haftalarca konuşmadığımız zamanlar oldu dönem dönem.tabi ben bu süreleri çok çok zor geçirdim kendi adıma.nasıl anlatsam bu tip durumlarda en ileri derecede acımasızlık derecesinde gururludur.boşanmaktan korktuğunu düşünmüyorum.ileri derecede soğukkanlıdır.tepkisizliğiyle ruhen sağlıklı bir kişiyi bile belli bir süre sonra çıldırma noktasına rahatlıkla getirebilir.ha hep böylemiydi diyorsanız.hayır.kesinlikle böyle değildi...tamamiyle sonradan böyle oldu..asla vicdan muhasebesi yapmaz oldu.ben geç yaşta evlendim ve beni evlnebilmek için nekadar ikna etmeye çalıştığını unutarak hiçleştirmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…