• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor olmuyor olmuyor :(

Sinava kadar 1 yil calismis olcam aslinda da yine de yeterli degil sanirim bilemiyorum.
Mühendislik kpssb'den atanıyor olması lazım biraz daha erken başlasaydınız en azından matematik adına keşke. İstediğiniz puan için ciddi matematik yapmanız gerekiyor çünkü diğerleriyle beraber. Tabi vazgeçmeyin elinizden geleni yapın son ana kadar ama olmazsa da kendinize yüklenmeyin.

Çözümlü soru çözmeni öneririm bol bol. Yanlış işarediklerinin cevaplarını okudukça daha çok aklına yerleşir. Deneme sonuçları moralini bozuyorsa bi süre deneme çözme sotu bankasından git sadece tavsiyem tabi bu. Birde sakın ama sakın pes edip bırakma
Evet bende bunu düşündüm deneme çözerken bi anda birakip bunalima girmis vaziyette buluyorum kendimi. Belki de fazla cozmemeliyim tabi faydasi olur illaki ama su an moral bozuyo.
Ben 5. Girişimde atandim
Bolumunuz neydi? İnsallah ben de atanirim🤲

Mühendislik kpssb'den atanıyor olması lazım biraz daha erken başlasaydınız en azından matematik adına keşke. İstediğiniz puan için ciddi matematik yapmanız gerekiyor çünkü diğerleriyle beraber. Tabi vazgeçmeyin elinizden geleni yapın son ana kadar ama olmazsa da kendinize yüklenmeyin.
Gercekten cok mu gec ya :( esim de sen bi yil önceden basladin herkes yeni basliyo diye bana gaz veriyodu :( ya matematikte sıfır degilim orta seviyeyim olmazmi? Gerci olmaz deseniz de yapcak bisey yok ben oturup calismak zorundayim en azindan elimden geleni yaparim olur olarak düşünücem 🙏🏻

6 aydır kpss ye calisiyorum ama netlerim yükselmiyo matematikte çok önyargılıyım bunun da farkındayım kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyo.
Az once denemeyi yarım bırakıp çıktım o kadar moralim bozulduki :KK43: gerçekten artik süphelenmeye basladim galiba bende problem var normal bi insan isteyip calisip basarabiliyoken ben neden yapamiyorum :KK43: böyle olunca azim falan da kalmıyo ama çalışmak kendi parami kazanmayi cok cok istiyorum. Hayatimi düzene sokmak istiyorum olmuyo is konusunda hic sansli degilim. Bazi arkadaslarim direkt mezun olur olmaz girdi ben 1 yil sonra buldum calistim. Simdi issizim yine millet 3. Işini degistiriyo. Mutsuzum yani olduramiyorum tükendim artik. Yillarca verdigim emek bosa gitcek diye cok korkuyorum :KK43: çevrenin sinir bozucu laflarini söylemiyorum bile zaten.
Hislerime tercüman olmuş bir konu açtığınız için teşekkürler..aynı şeyi bende düşünüyorum okadar çalış çabala sınavlara gir dershanelere git ama elde sıfır arkadaşlarım çoktan atandı bende iki çocukla sınava hazirlaniyim..bazı insanlarin iş yönünden önü hep açık olur ilk fırsatta en iyi işi çok fazla uğraşmadan kaparlar bazilarida yıllarını verir ama bi sonuç alamazsın..Allah yardimcimiz olsun..sizde gördüm o ışığı yapabilirsiniz bence

Hislerime tercüman olmuş bir konu açtığınız için teşekkürler..aynı şeyi bende düşünüyorum okadar çalış çabala sınavlara gir dershanelere git ama elde sıfır arkadaşlarım çoktan atandı bende iki çocukla sınava hazirlaniyim..bazı insanlarin iş yönünden önü hep açık olur ilk fırsatta en iyi işi çok fazla uğraşmadan kaparlar bazilarida yıllarını verir ama bi sonuç alamazsın..Allah yardimcimiz olsun..sizde gördüm o ışığı yapabilirsiniz bence
Siz de inşallah başarılı olursunuz hakettigimiz yerlere bi an önce geliriz🙏🏻 o kadar yıpratıcı bi sürecki. Yillarca oku ne is var ne atama ne cevre adam yerine koyuyo ne yapabilirizki Rabbim hayirli bi rızık kapısı nasip etsin inşallah🙏🏻

Back
X