olmuyor olmuyor

gayu35

Hayat bir tecrübe
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
994
387
88
arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama :(

arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama :KK43:
amin cnm allahın izniyle olur inşaallah bende beş senedir bekliyorum

Bendede prolaktin hormonu 70 civari. 5 aydir deniyoruz ama olmadi gitti. :(

Yok istemedi. Bunu kullan 1 ay sonra dusmezse tekrar gel adet olunca mr cekeriz dedi[/QUOT
Öyle şey olurmu canm 5 yıl yanıp tutusuyosun ikna et bence
kaç kez denedim ikna ettim tatil sonrası gidelim dedi şu ay geçsin dedi vs. sebeplerle kaldı en son söyledigimdede tmm al randevuyu sende kurtul bende dedi bende almadım randevu felan rabbime bıraktım sıgındım artık

arkadaslarim 2.3. cocuklarini kucaklarina aldi ben 6 aydir bir umut bekliyorum her aklima geldiginde rabbime siginiyorum ama olmicakmis gibi hissediyorum isyan etmiyorum ama rabbim bizi evlat hasretiyle sinama :KK43:

Slm. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Yazınızdan okuduğum kadarıyla imanlı bir insansız. Kuranı kerimden meryem süresi var. Jiç bırakmadan 41 gün okuyacaksınız. Ben başladım. İnşallah allah kabul eder

Slm. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Yazınızdan okuduğum kadarıyla imanlı bir insansız. Kuranı kerimden meryem süresi var. Jiç bırakmadan 41 gün okuyacaksınız. Ben başladım. İnşallah allah kabul eder
Hoşgeldin Okudum meryem süresi ama 41 gün okunucak diye bilmiodum 41 gün günde 1 kere okuyucaz

Back
X