olmuyor olmuyor

ya benim vajinismus konularında anlayamadığım bişey var
cinsel ilişkiden korkan insanlar nasıl bebek sahibi olmaktan korkmuyor?
çocuk çıkacak ya kocaman kafalı
hepsi sezeryan mı oluyor ki?
Aynen katılıyorum.
Anlamadığım bir şey daha var 3 yıl sonunda hala nasıl olmuyor?
Hiç mi tedavi görmedi yada ne bileyim hiç mi denemedi?
O adam nasıl dayandı?
Yanlış anlaşılmasın ama ben bu kadar uzun süreli vajinusmusluları cidden anlayamıyorum..
Ya gereken çabayı göstermiyorlar ya da eşlerini sevmiyorlar..

cinsellik olmadan da güzel evlilik oluyormuş yazmışsınız ama ben buna pek katılmıyorum. Bu işin kendinizde bittiğine inanıyorsanız bir an önce aşmalısınız, kendiniz aşamıyorsanız da mutlaka bir doktordan yardım alın. Sırf bu sitede bile incelediğinizde kadınlardaki bu problem yüzünden evliliği sarsılan, hatta biten, bitme noktasına gelen kadınlar göreceksiniz. Cinsellik evliliğin en önemli yapı taşlarındandır. Eşiniz şimdi anlayışlıdır ama sonuçta o bir erkek ve sizden daha fazla cinselliği düşünüyordur gün gelir o da yeter artık diyebilir..

bi konuda cok meraklardayim.
biz simdi bilincliyiz, kocalarimizda bilincli hatta.
asil eskiden kadinlarimiz ne yapiyordu ben onu merak ediyorum. Eskiden vajinusmus ne kimse bilmez miydi?
"dur, cok acidi, yapma" diyen kadini dinleyecek adam var miydi ki? koylusu, sehirlisi, egitimlisi, egitimsizi, heryer, okuz adam dolu degilmiydi?
gerci hala oyle de..

Iste bende tam olarak onu diyorum hakkidir isticek tabiki dusuncek bende cok istiyorum olmasini.zaten bende boyle seylerden biten evlilikler oldugunu bildigim icin yazdim evet cinsellik onemli ama hersey deilmis demek istedim sorun etseydi ben dedim ona bosanalim diye hayir dedi baskasi yasatir dedim bida duymucam dedi bnu dedi iste o yuzden bende savasmayq karar verdim artik onu demek istiyorum

Lütfen konu sahibesine yardım edecek yorumlar yapınız, polemiğe girmeyiniz yasaktır.
Konuya hassasiyetle yaklaşır mısınız rica etsem?

Çocuğu düşünmeyin şimdi. 2 yıl olmasın demiş dr. Ona odaklamayın.
Eşiniz maden anlayışlı size karşı, maşaallah, sizde gayretinizi iki katına çıkarın bundan sonra.
Dr.unuz ne diyor bu kadar uzun sürmesine?

O da keske once gelseydin dedi yenicem ya kafama koydum ve paylasicam burdada insallah tesekkur ederim hepinize yorumlariniza ve elestirilerinize

ya benim vajinismus konularında anlayamadığım bişey var
cinsel ilişkiden korkan insanlar nasıl bebek sahibi olmaktan korkmuyor?
çocuk çıkacak ya kocaman kafalı
hepsi sezeryan mı oluyor ki?

Çünkü çocukluklaından itibaren bir kadın için cinsellik tüü kaka konuşulması bile ayıp olarak yetiştiriliyorlar ama aynı zamanda kadın dediğin evlenir çocuk yapar mantığıyla da yetiştirildikleri için ülkenin durumu bu ne yazik ki..vajinismus hastalık falan değil psikolojik bir sorundur.birkaç seans terapiyle çözersiniz eğer terapistiniz iyiyse..yalnız dikkat edin buraya konu açan tüm vajinismuslular çocuk sahibi olmamaktan şikayetçiler.hiç seks yapmamaktan sikayetci olan yok.seks yapmak istiyorum diyeni görmedim daha herkes anne olmak istiyor.ama ne yazik ki işte bu mantıkta vaji yenilemez çünkü seks içgüdülerinin bu derece bastırılması vücudun biryerinden çıkıyor

canım sabrın sonu selamettir diyerek başlamak istiyorum.
umudunu asla kaybetme sakın. bir sürü insan var bunu yaşayan ve yenen. dr dan yardım al mutlaka bazı durumlarda insan kendi kendine yetemeyebiliyor bu çok normal. bebeğe gelince dr unu dinle bekle. önce sağlık. sen iyi ol arkasından bunu yenerek daha emin adımlarla isteyerek hamile kalıcaksın. sabır ve zaman.

Gecenlerde arkadaslarla muhabbet esnasında öğrendim ki 40 senelik evli bir akrabaları ilişkiye hiç girmemiş.
2 tane cocuk sahibi normal doğumda yapmış.
Ama ilişkiye girememişler cokta mutlu bir aileymiş.
Birkaç kişi daha varmş bu durumda tabıdıkları inanılmaz ama gerçek.
Dıştan hamile kalan duymuştum oluyor böyle hamilelikler.

Ay inanmiyorum kirk yil bekleyemem sali gidicem doktora umutsuz vakamiyim yaaa olamaz o kadarda normal dogum bile yapmis ama iliski yok soktayim suan

Canım üzülme bu kişiler hiç birşey bilmedikleri için bu haldelermiş.
Hocaya falan gitmişler büyü yapıldı sanmışlar:)
Şimdi psikolog psikiyatri aile terapi uzmanları var iken siz böyle olmazsınız.
Bu durumu yaşayıp aşanlarda var üzülme.
H.Dümen formülü ile kurtulan çok varmış internetten formülü bulmuş biri mesela...
Bende şaşırdım normal doğum yapıp 40 sene ilişkilerinin olmamasına sevginiz olsun halledersiniz üzülme.
her iş olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…