- 25 Kasım 2013
- 430
- 361
- 103
- Konu Sahibi Kelebek2356
-
sezeryan :) netde arastırırsanız vajınısmus hastalıgını yendıkden sonra hamıle kalan ve normal dogum yapan nadır cok az kısı varya benim vajinismus konularında anlayamadığım bişey var
cinsel ilişkiden korkan insanlar nasıl bebek sahibi olmaktan korkmuyor?
çocuk çıkacak ya kocaman kafalı
hepsi sezeryan mı oluyor ki?
nasıl hamile kaldığımı sprmayjn demiş ama yok şeytan dürtüyo. Çok geçmiş olsun umarım yakın zamansa psikolojik destekle va atlatırsınız amaa nasıl oldu bebek??
hamıle kalmak ıcın tam bı ılıskı olmasına gerek yokyok,sormadan olmaz ki..yoksa kocaman bir boşluk oluyor,konu inandırıcılıktan uzaklaşıyor inansan bile mantık hatası var yani
ne kadar iyi bi kocan var. kıymetini bilEvet onu basarabilmis olmam gerek aslinda ama yok iste o kahrolasi korku varya cikmior icimden cik git diyorum. O benim kocam diyorum bunu ona yapma diyorum hakediyo diyorum. Baba olmak onunda hakki diyorum ama tik yok kurtaj oldugumda o agladi ben agladim aglamktan yanima gelemedi hastanede bana kiyamiyo en son cektiklerimi bildigi icin kurtaj gercekten cok zor cok agrili biz cocuk yapmayalim senin canin yaniyo bile dedi bana ama baskalarinin bebeklerine bakarken nasil oldugunu anlatamam o yuzden asil canim cok yaniyo hakettigini dusunuyorum gercekten.bilmiyorum insallah Allahim nasip eder
eş anlayıslı oldugu ıcın bırazda bukadar uzun suruyor yenmesı :)ne kadar iyi bi kocan var. kıymetini bil
ben de kürtaj olmuştum odaya aldılar beni ama nasıl ağlıyorum,çok korkmuştum,benimki ortada yok bi geldi nerdesin sen dedim doktorla konuşuyodum dedi sen niye ağlıyosun yaaa dedi bana!. bak seninki ağlamaktan yanına gelememiş kıyamam yaa. iyi erkeklerde var
bu sorununla ilgili doktora gitmedin mi? 3 sene çok uzun bi zaman değil mi?
eş anlayıslı oldugu ıcın bırazda bukadar uzun suruyor yenmesı :)
benımkıde bana amaaan nasıl olsa bı omur bırlıkteyız enı sonu bıgun olur olmasada olur canını sıkma sen dıyordu oyuzden uzun suruyor...
yasadıgınız uzucu olay ıcın gercekden cok uzuldum gecmıs olsun
Teşekkür ederim..eş anlayıslı oldugu ıcın bırazda bukadar uzun suruyor yenmesı :)
benımkıde bana amaaan nasıl olsa bı omur bırlıkteyız enı sonu bıgun olur olmasada olur canını sıkma sen dıyordu oyuzden uzun suruyor...
yasadıgınız uzucu olay ıcın gercekden cok uzuldum gecmıs olsun
zaten fazlasıyla anlayıslı oldukları ıcın uzun suruyor bu durumu aşmak :)valla çok anlayışlıymış
ben eşimi öyle bekleyemezdim sanırım :/
3 sene içinde tedavi olmamışsa en azından çabalamamışsa bitirirdim ben
öyle evlilik olmaz bana kalırsa
ev arkadaşı olursun en fazla
Yaşın daha 25 ve sen vajinismus olduğun halde çocuk derdine düşmüşsün.Doktor demiş işte bir sene yasak diye.Önce sorununu hallet bence.31 yaşındayım hala çocuk düşünmüyorum.Ne aceleniz var onu da hiiiçç anlamaıyorum yaaMerhabalar esasen nerden basliycam bilemiyorum tam uc yil bitti evliligimde ama hala asamadim bu problemi evet vajinismusluyum.olmuyor olmuyor o kadar istiyorum cabaliyorum ama yok.esim cok anlayisli canin yancak diye korkuyosun yanmasin diye yaklasamiyorum diyo ama hic problem olmadi bu esasina bakarsaniz bazen iliski olmasada guzel evlilik yasaniyomus diyorum.ama sıkıliyorum artik olsun istiyorum ve bebek sahibi olmak bu arada iliskiye giremedin nasil oldu demeyin ama hamile kaldim ben tabi beklenmedigim icin once anlamadim adetim gecikti agrilar derken pat diye aklima geldi bide test yaptim ne goreyim iki cizgi havalara uctuk tabi burda bitmedi imtihanimiz ha bebek var kalp atisi varmi yokmu derken yok dedi doktor durmus kalbi tabi ikinci soktu bu bizim icin kendimi kurtaj masasinda buldum ve tabi hala bitmedi benim imtihanim mol gebelikmis simdi bir yil yok bebek dusunmek dedi doktorum ama bi bu vajinismusu yenseydim iyi olcaktida, simdi iyice karamsarim sanki hic olmucak ve anne olamicakmisim gibi gelior bana iste benim hikayemde bu sadece birileriyle dertlesmeye ihticyacim var cunku kimse bilmiyo bu durumu artik gercekten psikolojim bozuldu:-(
Evli olmadığın için anlaman zor senin tatlım :) Çok arkadaşım var benim bu şekilde hamile kalan.işte orasının nasıl ihtimal olacagını anlayamıyorum
yani bir birleşme yok ama hamilelik var.. nasıl yahu?
Vajinismuz zarın yırtılma meselesi değil canım.Vajina içindeki kasların kasılıp birleşmeye izin vermemesi(ayrıca vajina kasları en güçlü kaslardandır)Ben evli değilim mazur görün ama kürtaj olunca zar yirtilmiyor mu yani artık açılacak korkusu olmadan yapması gerekmez mi. Bir de üzülme birleşme olmadan da hamile kalıyorsun ki sen.
Aynen bu cumleyi kurdum esime kurtaj olduktan sonra mol gebelik dedim tekrarlama olasiligi var hic olmayabilir cocugumuz hakediyosun baba olmayi dedim baska biri mutlu edebilir bebek verebilir ayrilalim dedim sen sagol canin sagolsun sen yanimda ol ben baska bise istemiyorum dedi bida soyleme dedi ben bosanmam dedi bana gercekten cok bagliyiz biz birbirimize yani ben erkek olsam uc yil karimla bisey yasiyamicam herhalde dayanamazdim kocam cok sabirliTeşekkür ederim..
Eş çok önemli iyi olması, anlayışlı olması gerek..
Biz yapamadık ayrıldık zaten çok sebepler vardı
maşşallah Allah bozmasınAynen bu cumleyi kurdum esime kurtaj olduktan sonra mol gebelik dedim tekrarlama olasiligi var hic olmayabilir cocugumuz hakediyosun baba olmayi dedim baska biri mutlu edebilir bebek verebilir ayrilalim dedim sen sagol canin sagolsun sen yanimda ol ben baska bise istemiyorum dedi bida soyleme dedi ben bosanmam dedi bana gercekten cok bagliyiz biz birbirimize yani ben erkek olsam uc yil karimla bisey yasiyamicam herhalde dayanamazdim kocam cok sabirli
Eger siz yasasaydiniz benim yasadiklarimi emin olun dusunurdunuz ben hic hamileyim diye yapmamistim o testi sadirdim ama cok sevinmistim daa duydugunuzun ilk gunu anne oluyosunuz icinizde biseyin varligi mutlu ediyo sizi o sizin ve esinizin bi parcasi diye dusunuyosunuz en buyuk mucize benim icimdeydi eger birgun cocuk dusunurde hamile olursaniz diceksinizki hakliymissin bosuna beklemisim bu kadar yanlis dusunmusumYaşın daha 25 ve sen vajinismus olduğun halde çocuk derdine düşmüşsün.Doktor demiş işte bir sene yasak diye.Önce sorununu hallet bence.31 yaşındayım hala çocuk düşünmüyorum.Ne aceleniz var onu da hiiiçç anlamaıyorum yaa
vajınısmus hastalarının en buyuk korkusu ılıskı yasayamamaktan önce anne olamamakYaşın daha 25 ve sen vajinismus olduğun halde çocuk derdine düşmüşsün.Doktor demiş işte bir sene yasak diye.Önce sorununu hallet bence.31 yaşındayım hala çocuk düşünmüyorum.Ne aceleniz var onu da hiiiçç anlamaıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?