Olmuyor ... Sevmiyorlar

hayattmavisi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
158
40
18
25
İyi günler.Ben 23 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim .Bu sene staj yılım sürekli hastanedeyim .Sorunum şu ki ben bu uniye sonradan geldim geçişle sınıfta kimse beni sevmiyor konuşmuyor arkadaş olmuyor .Neden böyle bilmiyorum kimseye bir kötülüğüm yok lisedede kimse beni sevmezdi sürekli dalga gecerlerdi .Bu okulumdada böyle olmasına çok üzülüyorum dış görünüşümden mi acaba çok kiloluyum.Yani yanlarına gitsem bile benimle konuşmuyorlar hoca bişey demisse bana söylemiyorlar yanlarına gidince susuyorlar içeri girince küçümser bakış atıp bıyık altından gülüyorlar .Hocam da sınıftan bir arkadaşıma demiş ki toplum tarafından dışlanmış ama çok iyi bir kız .Cidden düşün düşün kafayı yemek üzereyim

Bunun kiloyla alakasi yak,yapıyla alakası var..
Çocukluktan beri sürekli ezilen,dalga geçilen bir dönem gecirdiyseniz ; bu durum kemiklerinize kadar işliyor.
Özetle küçük yaştaki duygusal zorbalık kişiliğinizi paramparça ediyor.
Doğru bir şey söylerken bile utaniyorsunuz,haklı olsaniz bile kabul edilmiyor,haykiriyorsunuz ama sesiniz duyulmuyor.
Sevilmemek değil mesele,mesele artık değişmek istemeniz.
İşte çok iyi diyorlar ya,o işte esas mesele.
İyi tavırlar,sürekli naiflik ve yardım etme istediği zayıf gösteriyor bence sizi.
Deve,diken ve insan uclemesini hatırlayın bakalım..Bir şeyler canlanacak mi kafanizda.

Özgüveninizi geliştirin bir şekilde, kiloyla alakası yok bunun. Bende sağırım o ladar çok dışlanmış ve dalga geçilmiş biriyim ki anlatamam..

sonra bir an geldi özgüvenimi kazandım, şimdi kapıdan girdiğimde bile insanlar susuyor dikkat kesiliyor falan

duruşunuzu, yürüyüşünüzü, mimiklerinizi kendinize güvenen biri gibi yansıtın.. bu konuda kitaplar var, durumunuz musaitse destek alabilirsiniz..

İçlerinden ılımlı gördüğünüz birine sorabilirsiniz nedenini. Böyle daha çabuk ilerlersiniz.Moral bozucu bir durum haklısınız. İnşallah düzelir bir şekilde.

Kilo ile alakası oldugunu zannetmiyorum kiloyu problem yapan siz olduğunuz için insanlar öyle düşünüyor zannediyorsunuz.
Hayatız sadece üniversitede mi geçiyor,illa oradaki insanlarla iletişim kurmak istiyorsunuz?
Hayatınıza odaklanın herkesle degil dogru insanlarla iletişime geçin bazen telefonla msj atarak,bazen sosyal medya üzerinden takipleşerek bunu yapabilirsiniz.
Mesela bir çay,kahve içmeye davet edin tek tek bakalım neler degişecek

Kilolu olmaktan ziyade, frekansınız düşük olabilir. YouTube de 21 günlük özgüven özsaygı olumlamaları var. Gece yatarken açıp dinleyin. Uyusanız da sorun değil, bilinçaltınız kaydediyor olacak. Mistik Yol kanalını tavsiye ederim.

Kilonu kendin problem etmiş olabilir misin? Bir de olumlamalara gerçekten çok inanıyorum. Kimse beni sevmiyor dersiniz gerçekten kimse sizi sevmez. Herkes bana ölüp bitiyor demeye başla. Olumlu şekilde geri dönüş yapacağına inanıyorum.
Özgüvenin yürüyüşüne yansısın.. hadi bakalım bekliyoruz.. yapamam edemem yok. Yapacaksın bebişim..

Dr Aydın var oda çok kilolu ama çok seviliyor ve ortam insanı sanki biraz mizaç ve huy meselesi

Kilonu kompleks yapip, pasif-ozguvensiz bir tutum sergiledigini, dogru bir enerji yaymadigini dusunuyorum.

Evet gorsel dunyadayiz, ama senin olayin senin durusunda.

Ozguven calismasi isimli videolari izlemeni, ya da en iyisi profesyonel yardim almani tavsiye ediyorum

Kilonuzdan değil de yapınızdan iletişiminizden kaynaklananiyordur belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…