olmuyor yapamıyorum :(

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
daha önce de konu açmıştım buraya nişanlımla ilgili.bana süre ver dedim.bozuluyor benim diğer erkeklerden neyim eksik diyor.benden başka biri seni mutlu edemez diyor.sonra sinirlenip ne halin varsa gör diyor. benim canım iyice sıkılıor.
,ben bir eş olarak benimseyemiyorum onu.sinir oluyorum konuşmalarına.kaba geliyor eğitim almış güya ama incelikten noksan.
dün arabayla geliyorduk yarım saat kürdanla dişiyle oynadı.sonra ben attı sanıyordum o kürdanı gömleğinin cebine koymuş 1 saat sonra falan ordan çıkarıp geri dişini kurcaladı bana dişlerini gösteriyor nasıl diye sapsarı
ağzı kokuyor bişey diyemiyorum ya insanların kendilerinin dikkat etmesi gerekmiyor mu bunlara yok ben bu insanla yapamayacağım millet ne derse desin ama nasıl ne zaman ayrılıcam bilmiyorum

Nişanı at gitsin derim "nişanlılık" birbirinizi tanıma dönemidir. Evlenmek "zorundasın" diye bişey yok. İçin almıyorsa evlenme
değil mi güzel arkadaşım evlenmek zorunda değilim değil mi ama çevre ne der korkusu var içimde
içim almıyor.iyi bir insan keşke aşık olabilsem ama öpmek istemiyorum hiç istemiyorum daha kötü olur evlenirsem

Yüzükler takılmadan 5 dakika önce gordunuz heralde nisanlinizi. Katlanamiyorsaniz tabikide ayrılacaksiniz. Uyarmayi denediniz mi ? Ben olsam o kurdan olayında ''çok sevdin galiba yanından ayirmiyosun'' derdim yada bol kusma efekti verirdim. Erkekler biz kadar takılmiyor böyle şeylere,malesef.

-benden başkası seni mutlu edemez
-ne halin varsa gör

Böyle dengesiz cümleler, değişen ruh halleri ayrılmaya sebep zaten.
Belli ki sevmiyorsunuz.
Sevseydiniz sarı dişlere de çözüm bulur, kürdana da laf söyler hallederdiniz..

Nişanlıyken ayrılmak evlenince ayrılmaktan daha kolay.
Sevgi saygı yoksa düşünmeyin, ayrılın, kimseden de çekinmeyin. İki kişinin hayatı söz konusu, diğerlerine laf düşmez

Karşında kendisine ve kendi kişisel temizliğine dikkat etmeyen biri var.
Ben olsam benim de içim almazdı.
Nişanlılıkta geçen süreç zaten birbirini tanımak içindir.
Evlilik zoru zoruna olacak birşey değil.
Şimdi katlanamadığın bir kişiye ömür boyu zaten katlanamazsın.

Çok egoist ayrıca.
Fazla uzatmadan nişanı at derim.
Son pişmanlıktansa, baştan kesip atmak en doğrusu.

Nisan değil ama böyle bir demeyimim oldu.ısınamadim bir türlü adama.yanında durmak istemezdim ki çok şükür ayrıldım ve eşimle tanıştım onunda var bazı olayları. Horluyor,ağzIda kokuyor ama ayrılmayı değil çözüm bulmayı düşünüyorum sadece

Özetle sakin ola sakin evlenme emin ol tam manası ile seveceğin biri karşına çıkacaktır

zorla mı nişanlandınız bu adamla? Daha önce dişleri sarı değil miydi? dengesiz hareketleri yok muydu?

niye parça parça yazıyosun ki.
bunlardan diğer konunda da bahsedebilirdin.
bilmediğin şey ne ayrılık konusunda.
açıkcası hiç anlamıyorum neyi bekliyosun
sen çalışıyomusun kaç yaşındaydın
ailenin tepkisinden mi korkuyosun

Eger onu sevseydin dişleride guzel gorunurdu sana agiz kokusunu duymazdin hareketleri batmazdi. Sonu yok ayrilmak lazim. Nisanlisin şükür rahat ayrilirsin. Elalem ne diyecek. Kime ne.

"elalem" dediğin insan topluluğu bir iki gün bilemedin bikaç hafta seni konuşur sonra? devamlı seni mi konuşacaklar sanıyorsun, ya sen? bir ömür boyu şimdiden hareketlernden tiksindiğin bir adamla yapabilecekmisin bir laf vardır yol yakınken.....

Görücü usulü evlilikte bile eşler biribirini bir kaç defa görürken siz hiç mi görmediniz bu adamı ? Pis insan her zaman pistir ben olsam dayanamazdim iyh iğrenç ya !

İğrenç.

Bence önceden de böyleydi sen zamanla soğuduğun için gözüne batar oldu.Bencede uzatma ayrıl için soğumuş.

Ay bende ağız şapırdatarak meyve yediğini farkedince böyle miydi hep bu ya dedim uyardım ama değişmemişti.
İşte bunu farketme nedenimiz soğumamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…