olmuyor yapamıyorum :(

İçin almıyorsa zorlama.
Nefret ederim kişisel bakımına dikkat etmeyen insandan.
Ailemden birinin bile ağzı ya da teni koksa uyarırım.
Temizlik güzel bir şeydir ;)

Evlendikten sonra elalem ne der'i düşünmek daha zor boşanma için..
Kimse kimseyi zorla alıkoymuyor otur konuş baktın düzelmedi o Zaman yollarını ayır..
Ama zaten gerçekten sevsen tiksinmezdin..
En azından ben öyleyim konuşurum uyarırım yani insanlık ne var bunda..
Öyle her meselede niye dertleniyoruz bilmiyorum al karşına konuş yani kocan olacak..

ahu öpemediğiniz adamla evlenince ne yapacaksınız peki? aynı yatakta yatacaksınız bu adamla, seveceksiniz onu, öpmelere doyamayacaksınız... daha detaylandırmayayım dimi?

daha önce de konu açmıştım buraya nişanlımla ilgili.bana süre ver dedim.bozuluyor benim diğer erkeklerden neyim eksik diyor.benden başka biri seni mutlu edemez diyor.sonra sinirlenip ne halin varsa gör diyor. benim canım iyice sıkılıor.
,ben bir eş olarak benimseyemiyorum onu.sinir oluyorum konuşmalarına.kaba geliyor eğitim almış güya ama incelikten noksan.
dün arabayla geliyorduk yarım saat kürdanla dişiyle oynadı.sonra ben attı sanıyordum o kürdanı gömleğinin cebine koymuş 1 saat sonra falan ordan çıkarıp geri dişini kurcaladı bana dişlerini gösteriyor nasıl diye sapsarı :KK43:
ağzı kokuyor bişey diyemiyorum :KK43: ya insanların kendilerinin dikkat etmesi gerekmiyor mu bunlara :KK43: yok ben bu insanla yapamayacağım millet ne derse desin ama nasıl ne zaman ayrılıcam bilmiyorum :KK43:
Nişanlı iken böle ise evlenince iyice salakcak emin olun :))))

daha önce de konu açmıştım buraya nişanlımla ilgili.bana süre ver dedim.bozuluyor benim diğer erkeklerden neyim eksik diyor.benden başka biri seni mutlu edemez diyor.sonra sinirlenip ne halin varsa gör diyor. benim canım iyice sıkılıor.
,ben bir eş olarak benimseyemiyorum onu.sinir oluyorum konuşmalarına.kaba geliyor eğitim almış güya ama incelikten noksan.
dün arabayla geliyorduk yarım saat kürdanla dişiyle oynadı.sonra ben attı sanıyordum o kürdanı gömleğinin cebine koymuş 1 saat sonra falan ordan çıkarıp geri dişini kurcaladı bana dişlerini gösteriyor nasıl diye sapsarı :KK43:
ağzı kokuyor bişey diyemiyorum :KK43: ya insanların kendilerinin dikkat etmesi gerekmiyor mu bunlara :KK43: yok ben bu insanla yapamayacağım millet ne derse desin ama nasıl ne zaman ayrılıcam bilmiyorum :KK43:

Tövbe ya.. Uzak dur o varlıktan. Temizlikten bihaber. Tiksindim resmen

Back
X