çok güzel fikirFizigini en begendigin ünlünün fotografini buzdolabina as ve her yemek icin açacagin zaman ona bak hayallerini hatirla...
spor salonuna gitme imkanım yok şuanGenel konuşayım. Gördüğüm kadarıyla sadece diyet yaparak verilen kilolar genelde olduğu gibi geri alınıyor. Önce bir spor salonuna gidin ve kayıt olun boşverin diyetisyeni filan. Hoca size güzel bir diyet listesi hazırlayıp verecektir zaten. Uymazsanız yine kilo veremezsiniz ama.
Benide bitiriyor işteEve abur cubur alma bu çok önemli bir etken.
Beyaz ekmeği, tatlıyı eve sokma.
Bende yapamıyorum yukarıda saydıklarım beni bitiren.
spor salonuna gitme imkanım yok şuan
zamanım yok maalesef derslerim var çok yoğun bi dönemdeyimMaddi olarak mı yok, zaman olarak mı bilemiyorum ama her spor salonu uçuk fiyatlarda değil 3 aylık paketler genelde 250TL civarına bulabilirsiniz araştırırsanız, Aylık 80-85 TL atla deve bir miktar değil. Tabi siz durumunuzu daha iyi bilirsiniz.
Genel konuşayım. Gördüğüm kadarıyla sadece diyet yaparak verilen kilolar genelde olduğu gibi geri alınıyor. Önce bir spor salonuna gidin ve kayıt olun boşverin diyetisyeni filan. Hoca size güzel bir diyet listesi hazırlayıp verecektir zaten. Uymazsanız yine kilo veremezsiniz ama.
Ben bu durumda tüm gün sadece 1 elma yemeliyimTüketeceğin kadar enerji al
Annene söyle abur cuburları saklasın ciddiyim bak bi ara ben öyle yaptırmıştım diyet yaparken. Ve evde zumba yap.Benide bitiriyor işteben almasamda evde oluyor mutlaka
+1 olarak diyet değil yaşam tarzı diyorum. Diyeti süreli bir görev gibi yapınca bütün verilenler geri alınıyor.
öylemi teşekkürler..Nickinizi çok sevdim eski bir forumu hatırlattı banaSpora yazılamam diyorsanız yaşantınızı hareketli hale getirmeye bakın. Motive olmaya gayret edin 69 kilo halinizi düşünün eski fotoğraflara bakın. Herkesi farklı şeyler motive eder. Ve sıkı bir diyet yapmak yerine yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?