- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Bana da bugün sanki zayıflamışsın dediler bir sevindim ki
Sonra da sende pek bir şey yok aslında şu hamuru bıraksan bir şey kalmaz dediler.
Ben ne dedim?
Ben böreksiz, ekmeksiz, kısacası hamursuz yaşayamam
Patitisli gül böreği yaptım hadi gel
Yürüyüş yaptığımda telefondaki kalori hesaplayici o kadar uzun mesafe yurumeme rağmen 300 kalori gibi komik rakamlar yazıyor. Siz çok mu hızlı yürüdünüz?Kilo vermek imkansız değil canım
Ben Doğum yapmama rağmen 6 ayda 28 kilo verdim
Bol su iç sağlıklı beslen
Disiplinli olmazsan olmaz
Aman şu pastayı yiyeyim dayanamıyorum hamburger pizza yiyeyim olmaz
Fit olmak istiyorsan dişini sıkacaksın et balık sebze yiyeceksin
Yürüyüş yapmanı öneririm hızlı zayıflatıyor ve sıkılaştırıyor
Bacaklarımı incecik yaptı yürüyüş halada yürürüm çok sağlıklı
Allahhh be çay da var mı? :)
Olmaz mı ? Kek bile var, kakaolu
Ayy işte bunlara hayır diyemediğim için 42 bedenim
Ellerine sağlık canım..
Yürüyüş yaptığımda telefondaki kalori hesaplayici o kadar uzun mesafe yurumeme rağmen 300 kalori gibi komik rakamlar yazıyor. Siz çok mu hızlı yürüdünüz?
Kadınların gittiği yarım saatlik spor istasyonu olan spor salonlarına git burada herkesle sporunu yap kilo verirsin rahatlıkla sadece düzenli gitmen önemliEvet bu benim için bir DERT !
Henüz gençliğinin baharında bir kızım..
Ama bir türlü başaramadığım birşey var oda kilo vermek olmuyor her sabah başlayıp bitiyor
Alışveriş yapmayı,bakımı çok seviyorum ilgim var..Ama dolabımdaki çoğu şeyi kendime yakıştırmıyorum çoğusuda öylece yes yeni duruyor..
Çok şey denedim ama yapamadım diyetisyene gittim olmadı,Diyet gruplarına katıldım daha beter piskolojim bozuldu yapamadım ne denediysem olmadı velhasıl..
Yesemde mutlu değilim hep içimde bi ukte zayıflamak
Boyum 169 kilom 83-84
2-3 yıl önce hırs yapıp 69 olmuştum hormon ilaçları yüzünden geri almıştım idealim 69 zayıf tam istediğim gibi orta oluyor kilom...
Motive olsam aslında 3 ayda hallederim ama motive olamıyorum bir türlü..
bu içimi kemiren bir dert oldu artık yıllardır..
1 saatlik yürüyüşte 300 kalori gayet normal ve iyi bence canımYürüyüş yaptığımda telefondaki kalori hesaplayici o kadar uzun mesafe yurumeme rağmen 300 kalori gibi komik rakamlar yazıyor. Siz çok mu hızlı yürüdünüz?
Bu mesafeye az gibi300 kalroi yürüyüş için az değil ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?