Olmuyor,Yapamıyorum :(

Patitisli gül böreği yaptım hadi gel

Yürüyüş yaptığımda telefondaki kalori hesaplayici o kadar uzun mesafe yurumeme rağmen 300 kalori gibi komik rakamlar yazıyor. Siz çok mu hızlı yürüdünüz?

Face de my tea var arastirmani tavsiye ederim cnm ben kullandim 2 .5 ayda 17 kilo verdim tabi yaninda diet listesi geliyo ve su icmek zorundasin cayi kullandigim surece ne aciktim nede sudan yana sorunum oldu gun boyu su icebiliyosun tarim gida onayli bnm mucizem arastir derim

Yürüyüş yaptığımda telefondaki kalori hesaplayici o kadar uzun mesafe yurumeme rağmen 300 kalori gibi komik rakamlar yazıyor. Siz çok mu hızlı yürüdünüz?

300 kalroi yürüyüş için az değil ki ?

Kadınların gittiği yarım saatlik spor istasyonu olan spor salonlarına git burada herkesle sporunu yap kilo verirsin rahatlıkla sadece düzenli gitmen önemli

1 saatlik yürüyüşte 300 kalori gayet normal ve iyi bence canım
BEn haftanın 5 günü 1 saat yürüyüş yapıyordum tempolu bir şekilde çok yavaş değil tabii ki
Yaz olduğu için terliyordumda baya
Koşu bandına binip yürüdüğümde annemin evinde 300 kalori civarı yakıyordum sizin gibi gösteriyordu koşu bandı
Kısaca 300 kaloriyi haftanın 5 günü yaksan artı yediklerine dikkat etsen ayda 5-6 kilo verirsin :)
Yürüyüş yapmadan sadece diyetle ayda 2-3 kilo verebilirsin yürüyüş hızlandırır :)

Bende senin boy ve kilo orantılarındayım. Daha önce spor salonuna başladim 75 kilo iken bir ayda 15 verip daha fazlasını aldım. Bu yılın başı gene yazıldım başka salondu hoca benimlr hiç ilgilenmedi ne yapıp yapmayacağımı söylemefi bir iki kilo verdim hevesim kırıldi bıraktım.

Bazen bende kafama takıyordum kendimi çirkin hissediyordum (allaha şükür yüzüm güzel ) vereceğim pozu bile daha zayıf nasıl çikabilirim diye ayarlıyordum. Asla bol şeyler giymeyip kilomu kabullenmiyordum ama bir yandan da fazlalarım olduğunu biliyordum. Çok değişik bir psikolojideydim. Hala zayıflamadım ama eski takıntılarım kalmadı neden bilmiyorum :)

Evde yapılan sporlar var belediyelerin spor salonlari vs uyfun fiyatli vs..

canim seni cok iyi anliyorum benimde gencligim kilolu olmakla gecti üstelik boyum daha kisa ve kilomda daha fazla senden ha ve troid hastasiyim hap kullaniyorum yani :) simdi 20 kilo verdim ve sanki yeni dogmusum gibi hissediyorum halada devam ediyorum eskiden para biriktirebiliyordum mesela ama simdi hic biriktiremiyorum cünki sürekli alisveris kiyafet derdindeyim :) kiloluyken kiyafetlerimi bende begenmiyordum ama yeterki orami surami kapatsin diye giyiyordum.
Demek istedigim su Ekmegi pirinci makarnayi yani beyazlari cikar hayatindan ve sebzeye proteine meyveye agirlik ver inan yine önceki gibi basaricaksin sonucta bikere basarmissin bile :)

35 Yaşında şişko bir ablan olarak tavsiyem naparsan yap kilo ver yıllarca ha şu zaman ha bu zaman diye diye şişman şişman geçirdim hayatımı hala daha öyle maalesef. 15-20 kilo versen yeter verilmeyecek de bir kilo değil

Ben kilo verirken her şeyi yedim. Abur cubur tatlı pasta dahil. Çünkü bir diyet programı falan uygularsam bırakır bırakmaz tekrar kilo alıyordum. Yiyemediklerimi yiyememenin acısını cikariyordum. Sonra her şeyi yeyip miktarını azalttım. Iki tabaksa bir tabak. Miktarı azalttikca mide de küçülüyor. Bir süre sonra tıka basa doysan bile kilo veriyorsun. Bir de ikindi yürüyüşü çok etkili oluyor. Yürüyüşten sonra akşam yemeği için hafif şeyler yemek kilo vermede çok etkili. Ben cipsimi de yedim. Dondurmamı da Ona rağmen baya kilo vermiştim

Bereni montunu kap haftasonu uzun , tempolu yürüyüş yap.

Atlama ipi al.

Youtube da yoga videoları var onları evde yapabilirsin.

Ekmeği azalt, kek börek haftaiçi yeme haftasonu 1 gün ye.

Öğlende ekmek yerine bulgur pilavı ye mesela.

Üzüm, karpuz gibi çok şekerli meyveler yerine kavun , armut vb alternatiflerine yönel.

Tansiyon sorununuz yoksa limonlu ıhlamuru tavsiye ederim, yagları çok çabuk yakıyor.Günde üç kupa taze hazırlayıp için.Yemeklerden önce su içerek midenizide doldurun, iştahı azaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…