• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Daha derin acılar yasadim daha kötü gunlerim oldu. Pes parasız geçtiğim tek başına atlatttigim gunlerim oldu. Daha kötü şeyler yaşadım. O zamnlarda hep bir umudum vardı her şey hallolucak güzel olacak. Şimdi bakıyorumda lisenin bitmesine 2 ay kalmis ve ben okulu bırakma aşamasına geldim. Bir suru odev var ve ben hepsini bıraktım resmen annem sen kendini iyice biraktin kolay ku diyor ben niye boyle oldum sanırım sona yaklaştım

yanımda olsaydın terliği yemiştin popona...
Bismillah... dün 1 bugün 2.... 17 yaşında sona gelmiş miş...

Of eski konularından dolayı soruyorum gerçekten o yaşta mısın? Bir de herkesle çıkarsan hayattan soğursun tabii kişiliğine uygun değil demek her çiçekten bal almak hey allahım ya akıl ver şu 18inden küçük kızlara!

Daha başlamamışsın ki hayata ne sonu,
Seni sevmeyenleri seversen hayattan da soğursun,bu yaşta derbeder de olursun,
Hepsi kendini sevmekten geçiyor

Daha derin acılar yasadim daha kötü gunlerim oldu. Pes parasız geçtiğim tek başına atlatttigim gunlerim oldu. Daha kötü şeyler yaşadım. O zamnlarda hep bir umudum vardı her şey hallolucak güzel olacak. Şimdi bakıyorumda lisenin bitmesine 2 ay kalmis ve ben okulu bırakma aşamasına geldim. Bir suru odev var ve ben hepsini bıraktım resmen annem sen kendini iyice biraktin kolay ku diyor ben niye boyle oldum sanırım sona yaklaştım
psikolojik destek al

Daha hayat yeni basliyor senin icin.derslerine ice saril seni tek kurtacak olan okulundur.Yarin obur gun cok pisman olursun . Ben suan lise zamnimda olsaydim neler yapmazdim .Bugunlerini cok ararsin kendine gel.

Sakın!!!
Herkesin derdi kendine, şimdi anlatsan çoğumuzun gülüp geçeceği şeylerdir belki ama kıyamam sana agır gelmiş.Herkes yaşadıgını bilir.
Sakın okulu bırakma hatta universite oku, meslek sahibi ol , kimseye minnet etme.
Burdaki bdv konularına bi bak, koca şirketi yöneten kadınlar kocalarından neler görüyor neler yaşıyor da çekip gidemiyor bir kerede.
Bin pişman olursun.

Neyin sonuna?
Hayatın başındayken?
Bak ne güzel ellerin tutuyor ki yazabiliyorsun,gözlerin görüyor,zihninde bir engel yok.
Geçer bu ruh halin,hayat hep inişli çıkışlı,ama genel tutumun hep önemli.
Pes etme,dogayı ve hayvanlar sev,insanlarıda sev ama dikkatli olarak,
Ve en çokta sevmeyi sev.... Sevgidir baki kalan,hayatta ne kadar çok olumsuzluklar olsada kendi huzurun için sevgiye saygılı ol

sona yaklaştım ne demek?
bir bağımlılığın filan mı var?
nedir hayattan bu kadar koparan şey.
küçücük kızsın sen daha.
yaşınızdan önce büyümeye çalışmasanız keşke...

şimdi sana bunlar güzel günlerin tadını çıkar diyeceğim inanmayacaksın. biliyorum çünkü bende inanmamıştım. bak şimdi anlatayım sana..

lisedeyken ne zaman bıktım tükendim tribine girsem bana derlerdi ki bu zamanların en güzel zamanlar ilerde mumla arayacaksın bu günleri. yav he he derdim. sınavıydı öss siydi zaten stress diz boyu. üstüne lise entrikaları falan filan. bitsede kurtulsam derdim.

sonra bitti lise. üniversiteye geçtim finaliydi vizesiydi teziydi sevgili tribiydi derken liseyi arar oldum. dediler ki bu günlerin daha iyi günlerin tadını çıkar. bunun daha okul sonra iş bulması aile kurması vs var. ararsın bu günleri.ben yine yav he he dedim. bitse de şu çile kurtulsam artık..

sonra üniversitede bitti. alesiydi kpss siydi sevgiliyle evlenirsin evlenmezsin derken yine bir şekilde herşey yoluna girdi evlendim işlendim,barklandım. ama yine zor her şey. işe git çalış gel evle ilgilen kocanla ilgilen. yaşamaya o lisede ki gibi üniversitede ki gibi fütursuzca gezmece hayal artık. ve yine herkes bana diyor ki bunlar iyi günlerin ileride çocukların olunca göreceksin yok gece ağlamasıydı yok okuluydu ergenliğiydi terrible two su horrible 16 sı vs vs göreceksin gününü.. yav he he demeye korkuyorum...

okulu bırak, odana kapan ve 17 yıldır yaşadığın şu müthiş acılar için çıldırasıya ağla,
bu esnada hiç kitap okuma, beyin açan türk dizileri izle, bol bol arabesk, rap, biraz da pop dinle,
acılarını unutmak için bol bol yemek ye,
acı, dram ve entrikayla beslen...
böylece hayatını düzeltmiş olursun.

Okumaya basladim 50 yaslarinda biri canlandi gozumde. Lise kismina gelince ufaktan bir sasirdim.

Back
X