- Konu Sahibi bembeyazfil
Evliljk olunca erkek kadini artık benim diye sifatlandiriyor. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali . Sonrası ben böyleyim işine gelirse mecbur kabul edecek egosu ile böyle mutsuzluklar yaşanıyor işte.. bence bi psikologa yada aile terapisine gidinÜyelik oluşturmadan yıllarca takip ettiğim sevgili kadınlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben artık ne yapacağımı kestiremediğim noktada bir de sizlere danışmak istedim.
Daha yeni evli sayılırım, bugüne kadar ettiğimiz kavgaların haddi hesabı yok. Nikah masasından kalktığımız anda hayatımdaki insan değişti. Sevgiliyken bana bir kez olsun dişlerini sıkmayan, gözümün gördüğü acaba mı dediğim her şeyi imkan bulup yapmaya çalışan, herkesin güler yüzüne vurulduğu adam gitti yerine ne desem tersinden anlayan dişlerini sıkan trip atan bir adam geldi. İş ve ev işi beni yormuyor ama acaba şunu desem kızar mı diye ezik gibi düşünmekten çok yoruldum.
Artık psikolojik olarak çok yıprandım.
An geliyor öfkeleniyorum sonra köpek gibi pişman oluyorum ama elimde değil psikoloğa mı gitsem diye bana soruyor..
Tükeniyorum hissediyorum. Gece uyurken dişlerimi sıkmaktan her sabah diş ağrısıyla uyanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum psikoloğa mı gitsem sorusuna bile cevap vermeyecek kadar konuşmuyorum dün akşamdan itibaren.
Bir soru değil belki, ne diyebiliriz ki de diyebilirsiniz ama artık çok çaresizim.