Öncelikle birisi olması için ortam olması gerek okul, iş, kurs vb. Bu durumlar mevcut muKizlar karsima kimse cikmadi cikmiyor biri olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmaliyim? Yasim da 25.
Daha önceki konularına verilen cevaplar…Kizlar karsima kimse cikmadi cikmiyor biri olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmaliyim? Yasim da 25.
MaalesefÖncelikle birisi olması için ortam olması gerek okul, iş, kurs vb. Bu durumlar mevcut mu
O zaman pandemi sürecinde zor. Sosyal medya kullanıyorsan oradan etkileşim halinde olabilirsinMaalesef
Sosyal medyadan da yazan olmuyor birine yazdim oda cevap vermediO zaman pandemi sürecinde zor. Sosyal medya kullanıyorsan oradan etkileşim halinde olabilirsin
Allah yardımcın olsun canım o zaman internette de başaramadıysan geçmiş olsunSosyal medyadan da yazan olmuyor birine yazdim oda cevap vermedi
Kursa baslicam acilirsa biri cikar mi karsima dersin umudumda kalmadi artıkkurslara , workshoplara katılıyor musun?
Keske hic dusunmesem ama elimde degil aksamlari ozellikle.Umutsuz olunca sonu da böyle oluyor galiba rainny. 1 yıl bu konuyu hiç düşünme ve buraya yazma ( yazarak da olumsuzluk yaratıyorsun) akışına bırak bakalım ne olacak.
Yapma işte. Bak böyle düşünerek resmen negatifliği çağırıyorsun.Keske hic dusunmesem ama elimde degil aksamlari ozellikle.
Napim boyleyim. Senin sevgilin var mi yada esin :)Yapma işte. Bak böyle düşünerek resmen negatifliği çağırıyorsun.
Evet var evliyim.Napim boyleyim. Senin sevgilin var mi yada esin :)
Ne guzell. ben seni kucuk saniyordumEvet var evliyim.
Biri çıksın diyince çıkmıyor maalesef sizin de bişeyler yapmanız lazım yani birini istiyorsanız oturup beklemek yerine etrafiniza bakabilirsinizKizlar karsima kimse cikmadi cikmiyor biri olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmaliyim? Yasim da 25.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?