Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne derdin var paylaş .Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Abla sen 40 yaşında kendini niye bulamadın hala.Oturaklı olgun ol biraz ya.Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Neden olmuyor sıkıntın nedir?Bazen olmuyor dediklerimiz için bir süre sonra iyiki olmamış diye biliyoruz.Zaman gerçekten herşeyin ilacı.Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Dur daha görecek günler var. Ne oldu?Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Yazdım. Belirli bişey yok. Geçmişten gelen ve hala devam eden sorunlarım.Dur daha görecek günler var. Ne oldu?
sizin bir konunuza ilk kez denk geliyorum ben önceyi bilmem yaniHayatım olmadı benim ya. Hani sayfayı yazarsın beğenmeyince yırtıp yenisine geçersin ya, keşke öyle yapabilseydim. Maddi manevi mutlu olamıyorum.
Yok konu nişanlı falan değil. Hiç gerçek anlamda sevilmedim, maddi konularda çok hatalar yaptım. Yaşının kadını ol diyorsunuz, olgunlukla alakası yok bunun inanın. İçten içe hiç bir şey istemiyorum gerçekten. Şöyle en azından bir ay inzivaya çekilebilmeyi çok isterdim. Hiç kimseyi görüp duymadan. Hatta hayatımın geri kalanı böyle olsa keşke.
Psikoloğa git diyeceksiniz. Geçmişi değiştiremez, karakterimi değiştiremez ki. Karakterim derken, hani herşeyin fazlasıyla farkında olan insanlar var ya, hah işte öyleyim. Overthink mi diyorlar. Herşeyi farkedebiliyorum. Çekiliyorum sonra.
Hayatta bir amacım da yok. Hobi gezi cart curt anlık şeylerden bahsetmiyorum. Bir hayalim vardı, o da tek başıma bahçeli bir evde yaşamak. Kendime yetecek bir işim olsun hatta hayvancılık falan tarzında. O da olmadı olmayacak.
Öyle işte. Zoraki yaşıyorum. Yaşamak zorunda olduğum için.