Olmuyor...

lilika

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
164
229
18
40
Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.

Detay yok açıklama yok direkt yapamıyorum diye konu açmışsın senin çevrendeki insan değiliz ki şimdi neye göre yorum yapalım?

Ya burçlardan medet umuyorsun ya burdan en ciddi meselede yorum bekliyorsun eğer 40 yaşında yetiştinsen acile gidersin.

Olmuyor artık yapamayacağım. Denedim çok denedim. Yaşamayı denedim. Yapamıyorum. Beceremedim. Beceremiyorum da. Zorlamanın anlamı yok.
Neden olmuyor sıkıntın nedir?Bazen olmuyor dediklerimiz için bir süre sonra iyiki olmamış diye biliyoruz.Zaman gerçekten herşeyin ilacı.

Cok garıp konu baslıkları acıyorsun. Konu da yok gercı duygularını paylasıyor, kacıyorsun. Gokten vahıy mı ınecek detayları ogrenmemız ıcın. Duzgun yaz bakalım hele derdın ne ogrenelım

Hayatım olmadı benim ya. Hani sayfayı yazarsın beğenmeyince yırtıp yenisine geçersin ya, keşke öyle yapabilseydim. Maddi manevi mutlu olamıyorum.
Yok konu nişanlı falan değil. Hiç gerçek anlamda sevilmedim, maddi konularda çok hatalar yaptım. Yaşının kadını ol diyorsunuz, olgunlukla alakası yok bunun inanın. İçten içe hiç bir şey istemiyorum gerçekten. Şöyle en azından bir ay inzivaya çekilebilmeyi çok isterdim. Hiç kimseyi görüp duymadan. Hatta hayatımın geri kalanı böyle olsa keşke.
Psikoloğa git diyeceksiniz. Geçmişi değiştiremez, karakterimi değiştiremez ki. Karakterim derken, hani herşeyin fazlasıyla farkında olan insanlar var ya, hah işte öyleyim. Overthink mi diyorlar. Herşeyi farkedebiliyorum. Çekiliyorum sonra.
Hayatta bir amacım da yok. Hobi gezi cart curt anlık şeylerden bahsetmiyorum. Bir hayalim vardı, o da tek başıma bahçeli bir evde yaşamak. Kendime yetecek bir işim olsun hatta hayvancılık falan tarzında. O da olmadı olmayacak.

Öyle işte. Zoraki yaşıyorum. Yaşamak zorunda olduğum için.

Hayatım olmadı benim ya. Hani sayfayı yazarsın beğenmeyince yırtıp yenisine geçersin ya, keşke öyle yapabilseydim. Maddi manevi mutlu olamıyorum.
Yok konu nişanlı falan değil. Hiç gerçek anlamda sevilmedim, maddi konularda çok hatalar yaptım. Yaşının kadını ol diyorsunuz, olgunlukla alakası yok bunun inanın. İçten içe hiç bir şey istemiyorum gerçekten. Şöyle en azından bir ay inzivaya çekilebilmeyi çok isterdim. Hiç kimseyi görüp duymadan. Hatta hayatımın geri kalanı böyle olsa keşke.
Psikoloğa git diyeceksiniz. Geçmişi değiştiremez, karakterimi değiştiremez ki. Karakterim derken, hani herşeyin fazlasıyla farkında olan insanlar var ya, hah işte öyleyim. Overthink mi diyorlar. Herşeyi farkedebiliyorum. Çekiliyorum sonra.
Hayatta bir amacım da yok. Hobi gezi cart curt anlık şeylerden bahsetmiyorum. Bir hayalim vardı, o da tek başıma bahçeli bir evde yaşamak. Kendime yetecek bir işim olsun hatta hayvancılık falan tarzında. O da olmadı olmayacak.

Öyle işte. Zoraki yaşıyorum. Yaşamak zorunda olduğum için.
sizin bir konunuza ilk kez denk geliyorum ben önceyi bilmem yani

ama herşeyin aşırı farkında olan insan yapmaz bu dediklerinizi
aşırı farkındasınız, hiç sevilmeyip neden nişanlanıyorsunuz?
çok biliyorsunuz da niye maddi hatalar yapıyorsunuz

hani deseniz ki kolay güveniyorum, çabuk inanıyorum, kapılıyorum, iyice üdşünmeden ani/fevri karar alıyorum vs. o zaman farklıydı...

bi şekilde sorununuz ile teşhsiniz birbirine uymuyor.

hakketen dediğiniz şekilde bir insan olsanız yalnız olursunuz zaten, inzivaya çekilme derdiniz olmaz bi kere.

Back
X